Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir besiplečiančios venos

QUOTE(Semilga @ 2009 11 11, 11:34)
Man ir net tarpvietejedabar atsirado...ne tik ant koju:(...o kai pasedziu prie kompo, ar siaip, kojos net svinines, traukia tarpviete einant...Kelias dienas net slubavau, o vakare asarojau is skausmo...Kojines tai nesioju, bet pagerejimo jokio, tarsi voratinklis issidriekes ir toliau...
Su pirmu nestumo nieko nebuvo, o dabar...
labai bijau,kad ir po nestumo taip liks... g.gif

rasiau vienai mamytei i AZ kuri turejo tokia problema tai truputi nuramino, nes pas ja viskas susitvarke po gimdymo. gal ir mums taip pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2009 11 11, 14:32)
rasiau vienai mamytei i AZ kuri turejo tokia problema tai truputi nuramino, nes pas ja viskas susitvarke po gimdymo. gal ir mums taip pasiseks mirksiukas.gif

tikekimes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Gal kuri galėsit patarti... Man gydytoja rekomendavo savaite prieš gimdymą pagerti Detralex. Sakė, kad mažiau kraujuosiu. Bet pirmiausia tai dėl venų reikėtų gerti. Išsiplėtę ant vienos kojos blauzdos ir virš kelio vidinėje šlaunies pusėje, nors ne taip jau daug. Ar verta gerti tuos vaistus? Nėštumo metu vieną pakuotę tesugėriau, bet Cyclo 3 Forte. Skaičiau, kad prieš gimdymą pavojinga gerti, nes skystina kraują...
Atsakyti
QUOTE(Marijaa @ 2010 09 15, 19:27)
Sveikos mamytės,

Gal kuri galėsit patarti... Man gydytoja rekomendavo savaite prieš gimdymą pagerti Detralex. Sakė, kad mažiau kraujuosiu. Bet pirmiausia tai dėl venų reikėtų gerti. Išsiplėtę ant vienos kojos blauzdos ir virš kelio vidinėje šlaunies pusėje, nors ne taip jau daug. Ar verta gerti tuos vaistus? Nėštumo metu vieną pakuotę tesugėriau, bet Cyclo 3 Forte. Skaičiau, kad prieš gimdymą pavojinga gerti, nes skystina kraują...

Detralex ir Cyclo3 fort kraujo neskystina. Jie skirti, kad kraujagyslių sienelės, na, taptų lyg standesnės.
Atsakyti
Labai aciu!
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

O gal kuri nors žinote, ar galima kojos venų operaciją atlikti su lazeriu ir kiek tai kainuoja? mastau.gif

Prieš metus laiko išoperavo vienos kojos venas per paprastą operaciją. Kitai kojai suleido vaistus, kad nesiplėstų venos, nes dar nebuvo daug išsiplėtę. Kai pastojau, operuotos kojos venos vėl padėjo plėstis sad.gif chirurgas pasakė, kad po gimdymo vėl turėsiu operuotis. Bet su mažu vaikeliu tai būtų per daug sudėtinga. Nes ir taip suvargau pusantro mėn., kai operuotą koją reikėjo nuolat laikyti pakeltą. Nebuvo galima stovėti ar sėdėti. Tik gulėti arba vaikščioti. Tik sustojus, iškart prasidėdavo skausmai ir pulsavimas doh.gif Gerai, kad tuo metu aplink mane šokinėjo mama ir vyras. O kai bus mažas leliukas, tai juk aš aplink jį turėsiu šokinėti. Plius savaitė po operacijos - kada išvis sunku paeiti unsure.gif
Tai kažkur girdėjau, kad venas operuoja lazeriu. Ir po to nereikia tiek kankintis, kiek po paprastos op. Ir randų nelieka. Nes mano koja dabar jais papuošta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijaa @ 2010 09 15, 19:27)
Sveikos mamytės,

O man viena gydytoja israse DETRALEX gerti,o kai suzinojo angiochirurgai (vienas poliklinikoj, kitas mokamoj klinikoj-dariau ehoskopa koju venu) tai KATEGORISKAI uzdraude jos gerti kol buvau nescia, nes pasake kad koju skausma as galiu pakentet-vaikas svarbiau!... ir dar padare irasa mano kortelei kad DETRALEX gert draudzia ir ta daktare kur israse net pasimete ir negalejo nieko paprestaraut jems... tai gal reiketu pasitarti tau dar su kokiu kitu daktaru:).....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maliska: 01 spalio 2010 - 20:40
Labukas,mamytes....gal kuri nors daretes operacija pas gyd.Zabuli?... kaip praejo?ar buvot patenkintos?...ir dar noreciau suzinoti kiek tai mazdaug kainuoja? (ne privacioj klinikoj,o paprastoj ligoninej)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2009 10 29, 21:25)
ir man tas pats doh.gif
ir taip pat antras nestumas g.gif
ant koju nera o tarpvieteje atsirado g.gif
kas turi kokiu patarimu?

O dieve ir man tas pats, aš net nesupratau iš pradžių doh.gif , nes viskas prasidėjo nuo nedidelio patinimo po CZ randu, šeimos gydytoja pastoviai - čia nieko blogo, o paskui tas patinimas pradėjo žemyn eiti, jaučiu, kad nemalonu baisiai man kotais, pasižiūriu viena dieną viena lūpa ištinus visa, venos iššokę unsure.gif o jausmelis tai eina sau, pavaikštau pusvalandį ir šakės doh.gif unsure.gif

Ką daryt tokiu atveju, negi tikrai laukt iki gimdymo unsure.gif O kaip su pačiu gimdymu tada, tada gi spaudimas ten šimtą kartų didesnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(turbo sraige @ 2010 10 08, 14:31)
O dieve ir man tas pats, aš net nesupratau iš pradžių  doh.gif , nes viskas prasidėjo nuo nedidelio patinimo po CZ randu, šeimos gydytoja pastoviai - čia nieko blogo, o paskui tas patinimas pradėjo žemyn eiti, jaučiu, kad nemalonu baisiai man kotais, pasižiūriu viena dieną viena lūpa ištinus visa, venos iššokę  unsure.gif  o jausmelis tai eina sau, pavaikštau pusvalandį ir šakės  doh.gif  unsure.gif

Ką daryt tokiu atveju, negi tikrai laukt iki gimdymo  unsure.gif  O kaip su pačiu gimdymu tada, tada gi spaudimas ten šimtą kartų didesnis  unsure.gif
jezusmaria ir man tas pats doh.gif desine puse sutinusi,net iskilusi...as nezinau kaip isnesioti ir pagimdyti doh.gif gal kam taip buvo ir kaip baigesi?
Atsakyti
Problemų su venomis turėjau nuo paauglystės, abi kojytės jau išoperuotos smile.gif Jei venas lemta turėti, nepadės jokie kremukai ir kojinės, netgi aktyvus sportinis gyvenimas, vis tiek jos daugiau ar mažiau plėsis sad.gif Mano atveju gerai buvo tas, kad nebuvo jokių skausmų ar tinimų, tik vizualiai atrodė nekaip. Dabar esu nėštukė, dar tik pirmas mėnuo, stebėsiu kojytes. Jei jos vėl plėsis bandysiu nešioti kojines, nors jų efekyvumu nelabai tikiu. Labai tikiuosi, kad po nėštumo ant operacinio stalo gultis nereikės...
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2010 10 12, 23:02)
Problemų su venomis turėjau nuo paauglystės, abi kojytės jau išoperuotos smile.gif Jei venas lemta turėti, nepadės jokie kremukai ir kojinės, netgi aktyvus sportinis gyvenimas, vis tiek jos daugiau ar mažiau plėsis sad.gif Mano atveju gerai buvo tas, kad nebuvo jokių skausmų ar tinimų, tik vizualiai atrodė nekaip. Dabar esu nėštukė, dar tik pirmas mėnuo, stebėsiu kojytes. Jei jos vėl plėsis bandysiu nešioti kojines, nors jų efekyvumu nelabai tikiu. Labai tikiuosi, kad po nėštumo ant operacinio stalo gultis nereikės...

Pas mane irgi anksčiau nebuvo nei skausmų, nei patinimų, tik vienos kojos vena šiek tiek ryškesnė, net nemaniau, kad jau reikia operuoti... Tai vieną koją išoperavo, kitai vaistukus suleido. Bet prabėgus metams, jau nuo antrojo nėštumo mėnesio, pradėjo vėl plėstis venos doh.gif Ir dabar jau net skauda, jeigu ilgai pastoviu. Mano darbas stovimas, tai ojojoj, kaip suvargau... Ir kojinės negelbėjo, ir Lioton'as... Gerai, kad jau dabar esu atostogose. Bet po gimdymo teks operuotis. Todėl labai domiuosi operacija lazeriu, nes su paprasta kankintis baisiai nenoriu, juo labiau su mažu vaikeliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 16 spalio 2010 - 14:59