Dekui. Butinai apsizvalgysiu

Musu siumetine paprasta eglute

Mes jau trečius metus puošiam Danišką eglutę, laikosi gerai, vis vandenuku pagirdom.. visada puosdavom diena pries kucias, siais metais pasipuosem anksciau..
cia ji dar tik pirminiam variante, siai dienai truputi daugiau ir kitokiu zaisliuku dar turim..

Nežinau, gal jau buvo šnekėta, bet ar nežinote Vilniuje medelyno, kuriame būtų galima eglutę nusipirkti? Girdėjau kalbant, kad medelynuose yra pigiau ir eglutės ilgiau stovi..

oho kiek dovanu! as irgi norejau padet, bet del 2 priezasciu apsigalvojau:
1) pas mane 2 sunys, kuriems labai rupi ten viskas
2) kaip reikes paaiskint dukrai, kodel dovanos guli jau dabar, jei kaledu senis ateina tik kuciu nakti???
1) pas mane 2 sunys, kuriems labai rupi ten viskas
2) kaip reikes paaiskint dukrai, kodel dovanos guli jau dabar, jei kaledu senis ateina tik kuciu nakti???
QUOTE(Anka @ 2010 12 03, 21:12)
Mes jau kelerius metus perkame tas skandinaviskas eglutes, stovi jos beveik menesi, tankios , grazios. kotai gal storoki, i stova sunku ikisti ir nekvepia, kaip paprastos musiskes. na ir brangokos jos, bet siemet irgi tokia pirksime.
O as siandiena nusipirkau dirbtine egle, nes visos gyvos nubyredavo

Vaikai tai dziaugesi ir dirbtine, bet man ilgu tikros eglutes , nors kai pagalvoju apie byrancius spyglius, gal geriau dirbtine

QUOTE(JulijaR @ 2010 12 15, 17:34)
necituokit nuotraukų,kai jos tam pačiam psl.

QUOTE(Reginiukas @ 2010 12 16, 14:14)
oho

QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 16, 21:52)

Papildyta:
Aš vakar ir pasipuošiau savo "miniukę"