Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė

QUOTE(irisine @ 2010 12 16, 15:44)

Graži.
O kodėl taip įgrūsta kampan?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 12 17, 16:31)
Graži.
O kodėl taip įgrūsta kampan?

tiesiog gyvenam mazam bute, kur eglutei vietos daug nera...gyventumem vieni, tai turbut eglutes net nebutu unsure.gif o kai yra mazoji, tai esam priversti lotuliukas.gif

aciu uz komplimenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 16, 22:52)
oho kiek dovanu! as irgi norejau padet, bet del 2 priezasciu apsigalvojau:

1) pas mane 2 sunys, kuriems labai rupi ten viskas
2) kaip reikes paaiskint dukrai, kodel dovanos guli jau dabar, jei kaledu senis ateina tik kuciu nakti???

QUOTE(grange @ 2010 12 17, 09:50)

oho  unsure.gif  tai kiek žmonių čia bus kad tieeek daug dovanų? tai dabar beveik dvi savaites taip ir laikai viską ant žemės?

1) Nea, dabar taip nelaikau, jos dabar saugiai visos pasleptos, buvo tik sudetos nuotraukai lotuliukas.gif , nes kambaryje tada vietos neliktu doh.gif
2)o zmoniu bus daug, mano seimoje virs 30, ten ir svesime kaledas, bet dar aplankysime vyro gimine ten dar 12 zmogeliuku,, dar plius 3 bendradarbiai, taigi va tiek ir gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas: 17 gruodžio 2010 - 17:44
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif siandien buvo klaipedoi sauni akcija, dalino eglutes sakeles, taip fainai , nors namie turiu dirbtina, bet norisi to saku kvapo, tai pasidarysiu puokste
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 04, 23:28)
kaip patiko Ditos meškučių eglė, super  thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(Krisss @ 2010 12 15, 08:05)
Mes jau trečius metus puošiam Danišką eglutę, laikosi gerai, vis vandenuku pagirdom.. visada puosdavom diena pries kucias, siais metais pasipuosem anksciau..  4u.gif cia ji dar tik pirminiam variante, siai dienai truputi daugiau ir kitokiu zaisliuku dar turim..

Labai grazi jusu eglute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 16, 22:52)
oho kiek dovanu! as irgi norejau padet, bet del 2 priezasciu apsigalvojau:
1) pas mane 2 sunys, kuriems labai rupi ten viskas
2) kaip reikes paaiskint dukrai, kodel dovanos guli jau dabar, jei kaledu senis ateina tik kuciu nakti???

Tai geriau nedėkit iš anksto biggrin.gif

Mielos eglutės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisine @ 2010 12 17, 17:56)
tiesiog gyvenam mazam bute, kur eglutei vietos daug nera...gyventumem vieni, tai turbut eglutes net nebutu unsure.gif o kai yra mazoji, tai esam priversti lotuliukas.gif

aciu uz komplimenta smile.gif

Na, nesakau, kad per metrą, bet ir 10 cm timptelėjus, geriau būtų. Manau ax.gif
Atsakyti
Nuostabios eglutės thumbup.gif užsidegiau ir aš jau kažką tokio namie turėt,nors tikros eglutės neturėsim,nes kai per Kalėdas išvažiuojam iš namų tai ir nėra progos tuo grožiu pasidžiaugt,bet kąnors sugalvosiu...
Atsakyti
Parodysiu ir as savo eglute. Galbut busiu apsaukta plagijatu, bet kai pamaciau cia idetos eglutes foto, naktim nemiegojau. Kaip norejau turet tokia. Tad gavus vyro palaiminima, puoliau ieskot meskinu. Labai padejo ir supermamos, ir pigiu rubu parduotuves.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 19, 17:38)
Parodysiu ir as savo eglute. Galbut busiu apsaukta plagijatu, bet kai pamaciau cia idetos eglutes foto, naktim nemiegojau. Kaip norejau turet tokia. T

Nemanau, kad turėtumėt būti kažkuo apšaukta.
Tokiu atveju turėtų būti apšaukti plagijatu visi, kas puošiasi bumbulais ir girliandomis megalol.gif
Atsakyti
Mano siemet tokia ax.gif

http://picasaweb.goo...667928019054626
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 19, 17:38)
Parodysiu ir as savo eglute. Galbut busiu apsaukta plagijatu, bet kai pamaciau cia idetos eglutes foto, naktim nemiegojau. Kaip norejau turet tokia. Tad gavus vyro palaiminima, puoliau ieskot meskinu. Labai padejo ir supermamos, ir pigiu rubu parduotuves.

user posted image

thumbup.gif Vaikams turėtų būti pati mieliausia eglutė smile.gif
Atsakyti