Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė

vaikams... doh.gif man 27 metai, o krykstauju is laimes. O dar kai rinkau meskius - koks apeme smagus kolekcionieriaus azartas - va sitas futbolininkas, siltas mokslininkas, o sitas va, pacifistas, ketvirta mergaite su sijoneliu. O cia va is antarktidos baltoji meska lotuliukas.gif labai smagu smile.gif
Atsakyti
o mūsų štai tokia eglutė šiemet
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2010 12 20, 10:25)
vaikams...  doh.gif  man 27 metai, o krykstauju is laimes.

biggrin.gif biggrin.gif įdėja šiaip graži smile.gif netradicinė. su mažiukais meškiukais įsivaizduoju būtų dar gražiau smile.gif

QUOTE(Raseliuke @ 2010 12 20, 11:21)
o mūsų štai tokia eglutė šiemet

wow didelė, graži, man asmeniškai norėtųsi lengvesnės girliandos turbūt, atskleistų vsą eglės grožį 4u.gif
na, bet čia mano akimis žiūrint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 12 20, 13:21)
biggrin.gif  biggrin.gif  įdėja šiaip graži smile.gif netradicinė. su mažiukais meškiukais įsivaizduoju būtų dar gražiau smile.gif
wow didelė, graži, man asmeniškai norėtųsi lengvesnės girliandos turbūt, atskleistų vsą eglės grožį  4u.gif 
na, bet čia mano akimis žiūrint smile.gif

tai va, kad nuotraukoj jos atroddo tokios sunkios, dideles, realybej visai kitaip. kazkaip neisena nufotografuoti, kad butu tikroviska smile.gif
Atsakyti
Labai grazi didziule egle. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos. smile.gif As truputį gal ir ne i temą,bet vis tik:kur Vilniuje gražių,gyvų nupjautų egluciu galima įsigyti?prie pc dar nemačiau,gal kokia miško uredija yra ar pan?Dėkuju
P.S. to >>Raseliuke:kur jūs pirkote sąva eglutę? Man irgi maždaug tokio aukščio reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimono: 20 gruodžio 2010 - 16:57
Mano šiemetinė eglutė. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kimono @ 2010 12 20, 17:56)
sveikos. smile.gif As truputį gal ir ne i temą,bet vis tik:kur  Vilniuje gražių,gyvų nupjautų egluciu galima įsigyti?prie pc dar nemačiau,gal kokia miško uredija yra ar pan?Dėkuju
P.S. to >>Raseliuke:kur jūs pirkote sąva eglutę? Man irgi maždaug tokio aukščio reikia

Mes labai gražią ir didelę pirkom Žirmūnų Hyper Rimi, tame priestate, kur vasarą Jysk lauko baldai stovi. Tikrai nemažas pasirinkimas praeitą savaitgalį buvo 4u.gif
Atsakyti
Visos eglutes labai mielos ir grazios wub.gif
As sorry uz truputi ne i tema bet i ka jus dedate savo gyvas zaliaskares, jei tarkim nera stovo jai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 21 gruodžio 2010 - 22:11
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 12 22, 00:09)
Visos eglutes labai mielos ir grazios wub.gif
As sorry uz truputi ne i tema bet i ka jus dedate savo gyvas zaliaskares, jei tarkim nera stovo jai g.gif

Bent as tai i kibira su smeliu. Aisku, kibiras buna uzmaskuotas. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, ziuriu kuo ilgiau cia SM sedziu, tuo daugiau ideju sauna i galva Sikart sugalvojau pasidaryti eglute, norejosi gyvos, bet kai mazius visur savo snapuka kaisioja, tai dar ir maziuke turejo buti, kad ant saldytuvo tilptu, sudejus visus reikalavimus gal ir buciau ka radus uz kosmine kaina, bet gi nesinori permoketi. Taigi vyras nupirko egles saka o as ant plastikinio limonado butelio sumeistravau eglute. Aisku, kai sviecia lemputes atrodo graziau, bet ir diena neatrodo prastai, o kita karta darant jau ir grazi butu smile.gif

user posted image

user posted image

Blizgucio apacioje daugiau, kad lekste, ant kurios padeta, pasleptu blush2.gif
Atsakyti