Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė

Visos eglutės nuostabios! Ypač patiko toji su meškiais.
O štai ir manoji blush2.gif Tik ką papuošta:
user posted image
Atsakyti
Labai patiko egle su meskinais, micefee ir pingos eglutes wub.gif bei si, tik truksta kokiu lempuciu:
user posted image
dar norejau paklaust ne i tema, is kur uzuolaidos? labai grazios blush2.gif

O i tema dedu musu naujametine teminio vakarelio disco eglute ax.gif puosta tuom, ka radom vietoj biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Musu siu metu egle

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2009 12 17, 00:54)
nuostabi tavoji eglutė  4u.gif

o čia mano darbinis pasipuošimas  blush2.gif
user posted image
user posted image

Norėjau paklausti kaip darei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2010 12 14, 22:40)
Musu siumetine paprasta eglute tongue.gif

user posted image

koks grozis wub.gif
Atsakyti
Na, o daugiau niekas neturi nuotraukų iš praeitų metų? smile.gif
Atsakyti
Keliu temą į paviršių, jau manau greit prasidės šiumetiniai grožiai wub.gif
Atsakyti
laukiam ir mes, manau ilgai nelauksim ir papuošim eglutę, aš taip noriu gyvos, bet , kad turim rusy dirbtinę, teks parnešt vėl ją sad.gif
Atsakyti
Giminaitė pakišo mintį pasidaryti eglute is berželio ir apvynioti samanomis, sakė, kad iš arti atrodo stulbinamai, turbūt reikėtų pamėginti įgyvendinti, tik gaila, kad nemačiau pavyzdžio
Atsakyti
Gal kam pravers 4u.gif
Tikra gyva eglutė ekologiškiau negu dirbtinė, juk gyvos eglutės augdamos vykdo aktyvią fotosintezę, kuri padeda iš atmosferos pašalinti anglies dioksidą. Taip pat, nevertėtų galvoti, kad perkant gyvą eglutę - prisidedam prie miškų naikinimo, šiais laikas, nieks miškų nekerta - gyvos eglutės auginamos ne miškuose, o specialiuose medelynuose būtent žiemos šventėms.

Atsakyti
Labas rytas. Mes jau vakar pasipuosem egle. Didele, gyva smile.gif na, nevisai gyva, nukirsta. Bet kaip kvepia..puosta viskuom, daugiausiai puose mano 2-metis vyrukas biggrin.gif sakiau, kai nebus nieko namie, eisiu patobulint truputeli biggrin.gif foto neikelsiu dabar, nes fotoaparatas sugedo verysad.gif
Atsakyti
O jau pardavineja Kaledu eglutes ? bigsmile.gif
Atsakyti