Quiche labai paprasta daryti, jei tešlą perki jau paruoštą.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Aš dar darau su svogūnų įdaru.
Quiche labai paprasta daryti, jei tešlą perki jau paruoštą.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Aš dar darau su svogūnų įdaru.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Aš dar darau su svogūnų įdaru.
Quiche labai paprasta daryti, jei tešlą perki jau paruoštą.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Quiche labai paprasta daryti, jei tešlą perki jau paruoštą.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Aš dar darau su svogūnų įdaru.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Aš dar darau su svogūnų įdaru.
Quiche labai paprasta daryti, jei tešlą perki jau paruoštą.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Aš dar darau su svogūnų įdaru.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Aš dar darau su svogūnų įdaru.
Quiche labai paprasta daryti, jei tešlą perki jau paruoštą.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Nu Himalaya pavarei 
Kažkada skaičiau. Daugiausia geležies iš ketaus puodo ar keptuvės ištraukia rūgštis (pomidorai, salsos visokios) ir ypač, jei pagamintas maistas paliekamas ketaus inde stovėt. Kiek tas 'daug' - nežinau, bet straipsnio autorius juokavo, kad tokiuose induose ir tokį maistą geriausia gaminti, sergantiems mažakraujyste.

QUOTE(wicked @ 2009 01 27, 17:54)
čikagiečių temoje diskutuojama dabar apie puodus.....
taigi, čia Isabelles pasisakymas.... tikiuosi, nesupyks ji, kad perkopijavau į čia... nes man dabar tikrai įdomu ir smalsu, ir aktualu pasidarė..... nes nesinori tikėt, kad per tuos puodus per daug geležies galima gauti....
Ode, su tavim kažkada apie tai kalbėjom... esi girdėjus, skaičius kažką apie tai?

taigi, čia Isabelles pasisakymas.... tikiuosi, nesupyks ji, kad perkopijavau į čia... nes man dabar tikrai įdomu ir smalsu, ir aktualu pasidarė..... nes nesinori tikėt, kad per tuos puodus per daug geležies galima gauti....

Ode, su tavim kažkada apie tai kalbėjom... esi girdėjus, skaičius kažką apie tai?

Kažkada skaičiau. Daugiausia geležies iš ketaus puodo ar keptuvės ištraukia rūgštis (pomidorai, salsos visokios) ir ypač, jei pagamintas maistas paliekamas ketaus inde stovėt. Kiek tas 'daug' - nežinau, bet straipsnio autorius juokavo, kad tokiuose induose ir tokį maistą geriausia gaminti, sergantiems mažakraujyste.

QUOTE(Hip @ 2009 01 27, 23:25)
As cannelloni dariau su malta jautiena, ir spinatu pridejau, viska uzpyliau 4 suriu padazu, nu apsilaizem su MB usus (nors abu be usu)

o dariau taip:
pakepinau svoguna, sudejau mesa (800g), prieskoniu, druskos, cesnaku, skardine (ar dvi)

Cannelloni bandziau su saukstu kratytii, bet nesigavo, tai paskui per apacia su saukstu sugrudau, sudedi i skarda, uzpili padazu, i orkaite- skanumynas, na, aisku, tas suriu padazas riebokas, kasdien nepavalgysi, bet gal galima ka pakeisti liesesne versija

QUOTE(himalaia @ 2009 01 28, 01:45)
Man bent jau labai skanu quiche su šaldytais špinatais ir šonine. MB taip sulapnoja greit, kad nespėju kept 

aš irgi dažnai darau, su visokiais įdarais. Paskutinis buvo su lašiša, daržovėm, tunu ir grietinėle.
O dar prieš tau su vištiena kepiau.
Toks dalykas, kad visad pasakiškai išeina ir dingsta greitai. O ir padaryt nesunku.
QUOTE(Ode @ 2009 01 28, 01:54)
Labai norėjau dėmesį atkreipt

SM užlūžo...

QUOTE(himalaia @ 2009 01 27, 22:57)
Quiche labai paprasta daryti, jei tešlą perki jau paruoštą.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
Tik sukrauti nuplautus, nusausintis, pakaitintus špinatus, pakepintą šoninę, muskato pridėti, ar kitų prieskonių, užpilti kiaušinio plakiniu ir užtarkavus ant viršaus sūrio pašauti į orkaitę. Galima dar į visą tą marmalą varškės porą šaukštų pridėti.
Skanu, sotu ir greita.
o kokia tesla? paprasta "pie crust" ar kazkas kito?
QUOTE(Rico @ 2009 01 28, 12:09)
As cannelloni dariau su malta jautiena, ir spinatu pridejau, viska uzpyliau 4 suriu padazu, nu apsilaizem su MB usus (nors abu be usu)
o dariau taip:
pakepinau svoguna, sudejau mesa (800g), prieskoniu, druskos, cesnaku, skardine (ar dvi)
chopped tomatoes, puse pako saldytu spinatu (turbut 0.5 kg) viska troskinau, tuo tarpu pasidariau 4 suriu padaza (nors ji galima veliau palikti)- neturejau kazkurio surio, tai pakeiciau kitu- i maza puoda idejau sauksta sviesto, ipyliau pieno, pakeli mocarellos, surio su pelesiu, parmezano ir cheddar, viska ant silpnos ugnies kaitinti ir pamaisyti, nes mocarella pradejo traukti.
Cannelloni bandziau su saukstu kratytii, bet nesigavo, tai paskui per apacia su saukstu sugrudau, sudedi i skarda, uzpili padazu, i orkaite- skanumynas, na, aisku, tas suriu padazas riebokas, kasdien nepavalgysi, bet gal galima ka pakeisti liesesne versija

o dariau taip:
pakepinau svoguna, sudejau mesa (800g), prieskoniu, druskos, cesnaku, skardine (ar dvi)

Cannelloni bandziau su saukstu kratytii, bet nesigavo, tai paskui per apacia su saukstu sugrudau, sudedi i skarda, uzpili padazu, i orkaite- skanumynas, na, aisku, tas suriu padazas riebokas, kasdien nepavalgysi, bet gal galima ka pakeisti liesesne versija

O kiek mazdaug laiko orkaiteje? Man, amzinai kieti jie gaunasi

QUOTE(himalaia @ 2009 01 28, 18:39)
Cia visas priversti gaminti norejai
