Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Pifukas @ 2009 04 07, 14:49)
Sveikos, ka planuojat gaminti velykom?  bigsmile.gif

Nieko. bigsmile.gif Megausiuosi (tikiuosi) Paryziaus restoranu maistu. biggrin.gif
O jei buciau namie, tai turbut noreciau anties krutineliu.
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2009 04 07, 10:49)
Sveikos, ka planuojat gaminti velykom?  bigsmile.gif

nieko rolleyes.gif pas mama vaziuosim, o po pietu i drauges gimtadieni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2009 04 03, 10:23)
Valfiniu (plonu, ne pusrytiniu) maciau kaip tik pirkti william-sonoma - jie pritaikyti ledu vafliams gaminti. kaip as neisranki siuo atzvilgiu, man sueitu  biggrin.gif

o mesmale tai man atrodo nereikalingas daiktas, nes procesorius per 10 sekundziu sumala apkepta jau mesa lygiai taip paciai.  rolleyes.gif

Reikes savaitgali pasiziureti, mole yra W-S thumbup.gif

QUOTE(*PM* @ 2009 04 03, 12:11)
Maya  mesmale  kos geris siandien gavau super, virta mesa graziai mala ir ne toks agregatas kaip kad tie visi kombainai  doh.gif  super  thumbup.gif nereik smurkst i spintele imeciau ir vietos neuzima  thumbup.gif  jei nori cirviniu prasom i svecius jau irgi prikepiau begale  ax.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

Liuks thumbup.gif . Lauk dabar jau, skrendu blynu pavalgyti, galetum dar ir kokios braskiu uogienes isvirti tongue.gif , spurgu prikepti, ko cia dar sumascius g.gif g.gif
Atsakyti
Pasidalinkite skanestais, kokius Velykoms darete smile.gif
Atsakyti
Kas per pasnikas unsure.gif . Niekas nekepa, neverda ir nevalgo? g.gif
Atsakyti
Dalinames daliname skanestais, kuriuos vis dar dabaiginejam biggrin.gif
user posted image
user posted image

Tik ka iskepiau trupinini, nuotraukas idesiu rytoj 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif

Gal kokiu skaniu sriubu receptu zinote. Jau pabodo tos tradicines ax.gif
Vakar viriau burokeliu sriuba, tai vyras pareiske, kad jam jau norisi kazko naujo blink.gif O mano fantazija jau iseko.
Atsakyti
Aš šiandien pribaigsiu prancūzišką svogūnų sriubą. Man patinka...

Instrukcijos:
Gerą maišą saldžių svogūnų supjaustyti plonomis skiltelėmis, kepti svieste ar alyvuogių aliejuje (tik ne tefloninėje keptuvėje, kokioj špižinėj ar paprastam puode), kol jie taps minkšti ir labai saldūs, apie valandą ar daugiau, priklausomai nuo kiekio. Kepimo gale įpilti porą šaukštų balzaminio acto.
Svogūnus suversti į puodą, užpilti jautienos sultiniu, raudonu vynu (man labiau patinka raudonas, nei tradicinis baltas), druskos, jei reikia, šviežių ar džiovintų čiobrelių, maltų pipirų. Viską pavirti apie pusę valandos neuždengus.
Kol sriuba verda, pasiruošti skrebučius:
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis, padžiovinti orkaitėje, kol visiškai išdžius ir apskrus. Sriubai išvirus į lėkštę (aš naudoju sriubos puodelius, bet nebūtinai) dėti skrebutį, apibarstyti viršų parmezanu arba tradiciškai, gruyere sūriu ir kišti į orkaitę, kad sūris apskrustų, pradėtų burbuliuoti.
Aš tokią sriubą valgau su kokiom salotom (pvz, Nicos).
Šitą sriubą skanu kitą dieną pasišildyti- įkiši į orkaitę su skrebučiu ir sūriu- ir gatava.
Atsakyti
QUOTE(Zyliuke @ 2009 04 16, 13:46)
Sveikutes, 4u.gif

Gal kokiu skaniu sriubu receptu zinote. Jau pabodo tos tradicines ax.gif
Vakar viriau burokeliu sriuba, tai vyras pareiske, kad jam jau norisi kazko naujo blink.gif O mano fantazija jau iseko.

o man tai patinka makaronu sriuba su suriu.

Receptas:
100 gr spageciu (tinka ir paprasti makaronai);
100 gr parmezano
4-6 stiklins vistienos sultinio
saukstas miltu
saukstas sviesto
pipiru
druskos.

isvirti makaronus, nukosti
atskirai puode istirpinti sviesta
ideti surio, miltu
det makaronus, pilt sultini
ir pagal skoni prieskoniu

kai uzverda dar pavirti apie 5 minutes:)

mums tai patinka thumbup.gif
Papildyta:
ir dar siupinine kai ismokau virt, tai vyras daznai uzsakyma duoda biggrin.gif bet speju jums tai nenaujiena, tai receptais nesidalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
pupa999, kas ten ant tavo keksiuku? penutbutter? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2009 04 16, 14:55)
pupa999, kas ten ant tavo keksiuku? penutbutter? g.gif

Oi ne, aciu, bet peanutbutter nemegstu... ten kremas tortam pertepti ir puosti - sviestas, rududu ir laaabai stipri kava ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DiD @ 2009 04 16, 20:18)

mums tai patinka thumbup.gif
Papildyta:
ir dar siupinine kai ismokau virt, tai vyras daznai uzsakyma duoda biggrin.gif  bet speju jums tai nenaujiena, tai receptais nesidalinsiu biggrin.gif

As tai nemoku virti siupinines sriubos ax.gif Gal recepteli visgi duoti gali 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti