Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Hip @ 2009 01 11, 00:22)
Bet tai su tais animals jauciu nepigiai gautusi? g.gif

nėra jie brangūs.... schmoll.gif kokiam Walmarte ar Aldi, jei pas jus tokia yra, tai iš viso pigiai galima rasti.... būtent tas pokelis, kurio nuotrauka įmečiau kainuoja apie dolerį..... bet jei kur pirktum didesnį kiekį dar pigiau gautųsi, o jei turi Costco kortelę, tai ten beveik dviejų kilogramų dėžė kainuoja vos $8 ir dar.... organiniai..... biggrin.gif
lietuviški sausainiai irgi nėra jau taip pigu.... vienas pokutis apie $1.2 gal kainuoja pas mus..... g.gif
Atsakyti
Pas mus is tavo vardintu tik walmart yra,,,sitais sausainukais prekiauja kompanija is kurios perkame produktus parduotuvei. O ju produktai nepigus, nes geri uz tai ir mastau ax.gif reiks paziuret, nes is kitos puses tai vien manes vienos tiek ten ju ir reikia
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 01 11, 00:52)
Pas mus is tavo vardintu tik walmart yra,,,sitais sausainukais prekiauja kompanija is kurios perkame produktus parduotuvei. O ju produktai nepigus, nes geri uz tai ir mastau ax.gif reiks paziuret, nes is kitos puses tai vien manes vienos tiek ten ju ir reikia

nemanau, jog kainos skirtumas būtų didelis... ir dar klausimas, kas pigiau gautųsi rezultate..... g.gif nesu bandžius, nes kam man eksperimentuot, kai čia lietuviškų prekių pilna.. be to, nesu mėgėja išradinėt dviratį iš naujo.... blush2.gif
Atsakyti
as naudoju graham crackers, labai gerai gaunasi, manau animal cookies irgi tiktu
Atsakyti
As su animals cracker dariau i ismeciau, man iir mano vyrui skonis visai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2009 01 12, 01:16)
as naudoju graham crackers, labai gerai gaunasi, manau animal cookies irgi tiktu

Ir as su graham crackers visada darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kaip verstusi teslainis i anglu k?
Atsakyti
Tingini dariau,tai skaniausiai gaunasi is Rich tea sausainiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 01 10, 23:22)
Bet tai su tais animals jauciu nepigiai gautusi? g.gif
Ode o nebuvo sunku juos sulauzyti>?

Man atrodo juos lengviau lauzyti, nei animal cracers g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 01 12, 13:36)
O kaip verstusi teslainis i anglu k?

o kas tas teslainislietuvishkai ? blink.gif

man tinginys skaniausias per puse su graham crackers ir vanilla wafers. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 01 12, 15:37)
o kas tas teslainislietuvishkai ? blink.gif
man tinginys skaniausias per puse su graham crackers ir vanilla wafers.  smile.gif

teslainis , kaip sausainis, kitokios formos formoje kepamas . Manyciau , kad biscuit. ax.gif
Atsakyti
as shiandien pirkau animal crackers, 2lb - 1.28$ thumbup.gif ryt tingini darysiu thumbup.gif taip pat, wicked meksikonishkos karameles uzpirkau ir jelapenu, marinuosiu pagal Odes brangiausiojo recepta, nes praeitakart labai greit "suejo" thumbup.gif
Atsakyti