Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

nu bliambacki, aciuuu..
nepamenu, kada tiek pagyru esu gavus..
nemaniau, kad taip skanu jums bus wub.gif
Atsakyti
663, kuria pilsbury tesla naudojai pyrageliams su grybais?
Jau kaip viskas skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(D.H. @ 2009 01 06, 14:59)
663, kuria pilsbury tesla naudojai pyrageliams su grybais?
Jau kaip viskas skaniai atrodo  thumbup.gif

bet kuria smile.gif , paprasta, be priedu arba su cesnakais..visokias ishbandziau 4u.gif
Atsakyti
6663, blink.gif nu tu duodi essen.gif jau tooookiu skanumynu prisiziurejau clap_1.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2009 01 06, 17:35)
6663,  blink.gif nu tu duodi  essen.gif  jau tooookiu skanumynu prisiziurejau  clap_1.gif  aciu  smile.gif

dar kart didelis aciuks.gif aciuks.gif
4u.gif
Atsakyti
6663 - kaip laiku tu cia plovo recepta aprasei bigsmile.gif Kaip tik siandien daryt buvau susiruosus, tai dar patobulinau, aciukas 4u.gif

Ir dar ikvepta tavo visokiu gerybiu, prisikepiau :

user posted image
Atsakyti
mmm, kas cia per skanumynai bigsmile.gif ?

o plovo receptikas panashus i Giedriaus:)..skanus plovas gaunas.. smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 01 07, 06:27)
mmm, kas cia per skanumynai bigsmile.gif ?

Mielines cinamonines bandeles (cia whole wheat, todel tamsesnes spalvos) thumbup.gif Kaip pirmas blynas neblogai gavosi smile.gif
Atsakyti
6663, niu ir nuotraukytes bigsmile.gif Geriausia tai man sumustinukai su SHROTAIS patiko.... eina sau.. sedziu ir zvengiu kaip beprote lotuliukas.gif blush2.gif

As visas sausainukais sventiniais vaisinu :
user posted image
user posted image
Atsakyti
wow- cia tu tiek pridarei?

man tai cia sudetinga labai viskas bigsmile.gif
Atsakyti
6663, man cia paprasta, man tavo patiekalai tai science fiction, net i galva mintys nesauna kazka tokio sukurpti, nusiziureti visada galima, bet paciai taip vat imti ir sumastyti tai niekaip.
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2009 01 08, 16:36)
6663, man cia paprasta, man tavo patiekalai tai science fiction, net i galva mintys nesauna kazka tokio sukurpti, nusiziureti visada galima, bet paciai taip vat imti ir sumastyti tai niekaip.

mastau.gif ne visad pati..kartais labai mielu ideju cia prisirenku..tik dazniausiai perdarau pgl 6663 lotuliukas.gif
vat ko nemoku- tai saldumynu kept schmoll.gif
Atsakyti