QUOTE(noriu kavos @ 2010 10 23, 16:13)
Na o as niekad neturedavau pienliges, ir net nezinodavau kokia tai kosmariska ligele
iki dabar.. nezinau nei kodel ji pas mane atsirado
ginekologe patare zvakutes, ale jos gelbeja tik kokiai savaitei, paskui vel viskas kartojasi... Buvau vel pas ginekologe, padare tyrimus, tai tipo nieko blogo nerado, tipo is paselio neisaugo joks grybelis, tai pasake, kad pienlige tikriausiai nuo nusilpusio imuniteto, ar tai nuo netinkamo prausiklio, ar nuo skalbiamuju milteliu netinkamu, ar netinkamos mitybos, arba nuo sintetiniu kelnaiciu.. Tiesiog liepe bandyt viska keisti, kai ko atsisakyti ir viskas.. Dar liepe "vietele" skalauti sodos tirpalu. Kol kas bandau laikytis jos nurodymu, ziuresiu kaip seksis ir ar neatsinaujins pienlige 

vat pas mane panasi situacija kaip pas tave pienlige tapo mano gyvenimo "drauge" niekaip neatsikratau as jos....man tas lomexin kokiai savaitei tik ir vel prasideda bet man tai ji atsirado nuo antibijotiku vartojimo ir hormoniniu preparatu....zodziu nuo daug daug vaistu....tai ji man pasiule vartoti dideliais kiekiais bakterijas po 3tab per diena...ir menesi laiko o jei nepades sake skirs bakterija tiesiai i maksti turiu galvoj zvakutes...pozymiu lyg ir nejauciu jokio niezulio ar ka bet jau tos iskyros