Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(noriu kavos @ 2010 10 23, 16:13)
Na o as niekad neturedavau pienliges, ir net nezinodavau kokia tai kosmariska ligele sad.gif iki dabar.. nezinau nei kodel ji pas mane atsirado sad.gif ginekologe patare zvakutes, ale jos gelbeja tik kokiai savaitei, paskui vel viskas kartojasi... Buvau vel pas ginekologe, padare tyrimus, tai tipo nieko blogo nerado, tipo is paselio neisaugo joks grybelis, tai pasake, kad pienlige tikriausiai nuo nusilpusio imuniteto, ar tai nuo netinkamo prausiklio, ar nuo skalbiamuju milteliu netinkamu, ar netinkamos mitybos, arba nuo sintetiniu kelnaiciu.. Tiesiog liepe bandyt viska keisti, kai ko atsisakyti ir viskas.. Dar liepe "vietele" skalauti sodos tirpalu. Kol kas bandau laikytis jos nurodymu, ziuresiu kaip seksis ir ar neatsinaujins pienlige  unsure.gif

vat pas mane panasi situacija kaip pas tave pienlige tapo mano gyvenimo "drauge" niekaip neatsikratau as jos....man tas lomexin kokiai savaitei tik ir vel prasideda bet man tai ji atsirado nuo antibijotiku vartojimo ir hormoniniu preparatu....zodziu nuo daug daug vaistu....tai ji man pasiule vartoti dideliais kiekiais bakterijas po 3tab per diena...ir menesi laiko o jei nepades sake skirs bakterija tiesiai i maksti turiu galvoj zvakutes...pozymiu lyg ir nejauciu jokio niezulio ar ka bet jau tos iskyros doh.gif pastoviai galvoju gal jau susirgau mmmm?tiek ju daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 12 03, 14:52)
o kaip ji naudoti, gerti, tepti ar kaip nors skalauti? ax.gif

man ta bjaurybe kankina jau nuo pat nestumo pradzios....isbandziau visas zvakutes, net tokias kuriu nestukems negalima...poveikis max dviems savaitems... schmoll.gif

tepu išorėje ir viduje, pradžioj būna toks lys šaldymo graužimo jausmas,bet taip ir turi būti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos...
mane irgi kaip tik ta bjaurybė užpuolė...kaip tik visą šį mėnesį intensyviai atlikinėjom ND smileysex.gif, jau ir po O... dabar tiek visko prisirašiau prisiskaičius, kad net nežinau ir už ko griebtis...būtų ramiau jei būtų pats laikas NT darytis, bet dar anksti...todėl nežinioj esu... g.gif Pati visuomet naudoju KlionD žvakutes, man jos padeda...Labai geros MIKOMAX tabletės, tačiau jau dauguma tokių vaistų yra receptiniai, o pas ginekologę nueit man nėra paprasta, įtemptas darbo grafikas...Aišku ir negaliu dabar naudoti to ką galėdavau anksčiau...o gal nestuke.gif ... ech... badysiu rytoj skaitinėtis apie jūsų patartus metodus ir gelbėtis smile.gif Ačiū už daugybę patarimų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip sitoj temoj mergaitems sekasi? 4u.gif ax.gif

Situacija mano kaip ir daugumos... Pienlige laaabai daznai kartojasi, galima sakyt- kas menesi... jei simptomai nelabai kankinantys, t.y. tik isskyru baltu daugiau bet neniezti ir nepersti tai nesigydyt bandau arba clotrimazoliu truputi pasitepu, o jei jau labai kankina tai imuos rimtu priemoniu..
Bet kas is to, daugybe visko isbandziau, bet veikia tam kartui- iki kito menesio. Dazniausiai man prasideda per vaisingas dienas.
Va taip kaip dabar. Bet esme ta kad tai pirmas menuo kai planuojam vaikiuka ir darom ND. O pienlige labai uzpuole...
Nebezinau ka daryt... Ar atlikinet ND ar stabdyti.. bet jei taip kas menesi tai vaikiuko amziais nebus.. doh.gif verysad.gif
Tepu dabar clotrimazol tepaliuka, eisiu su sodos tirpalu dar badysiu apsiplauti.. Zinau kad tas tepalas tai negerai, bet gal dar ne nestuke.gif ...

Taip nera nuotaikos kad negaliu. verysad.gif
Atsakyti
o man butent nestumo metu ta bjaurybe prasidejo,irgi miromax naudodavau 3 paskutinius nestumo meneius buvo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Oii, puikiai zinau ka tai reiskia, ypac, jei daugiau kaip metus niekaip nepraeina. Vartojau visokiausiu vaistu ir zvakuciu, teko vaikscioti ir vaikscioti pas ginekologus... Bet viena karta patekau pas tokia viena ginekologe, kuri pirmoji pasake, kad pienlige yra ir imuninės sistemos nusilpimo pozymis, tai israse Citosept gerti 1 buteliuka per menesi ir zvakuciu Ecovag. Praustis tik su vandeniu arba su prausikliu Vagisan (jis su kazkokiom reikalingom bakterijom ir parduodamas vaistinej). Gydymas 3-4 menesiai. Sake, jei nepadetu, tai dar prie sito reiketu ir rimtesnio medikamentinio gydymo. Is pradziu pagalvojau, kad nesamone, bet pabandyti reikejo, nes net nezinojau ko griebtis. Bet jau po pirmos savaites viskas pradejo eiti i gera thumbup.gif . Buvo keista, bet sitas paprastas gydymas buvo veiksmingas smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as taip pat turiu sita bedele..pradejome planuoti vaikeli,ir atsirado pienlige..siandien buvau siuo klausimu pas gine..taciau dbr namie parejus net issigandau..daktare israse man flukanazolio geriamu tableciu ir clotrimazolio zvakuciu..taciau clotrimazolio informaciniame lapelyje raso : del atsargumo ankstyvuoju nestumo laikotarpiu(1-3men) gydymui vartoti draudziama..oflukanazolio lapely kad nestumo metu ar bandant pastoti reikia spec atsargumo priem laikytis,plius visokiu salutiniu poveikiu prirasyta,anafilaktiniu sokiu ir t.t. jis net miningitui skiriamas gydyt..na tai dbr pasimetus sedziu..ar laukiuosi suzinosiu tik uz kokios savaites ar daugiau..nezinau net kaip dbr pasielgt.. unsure.gif
Atsakyti
man labai padeda arbatmedzio aliejukas thumbup.gif
Atsakyti
Na tai gal tos visokios voneles su arbatmedzio aliejumi,ramunelem ir kt tinka kai pienlige dar neisisiautejus.. manau mane tai tik laikinai gelbetu mirksiukas.gif isgeriau jau viena tablete,gal ir nieko,nenumirsiu.. biggrin.gif
Atsakyti
as del pienliges senai jokiu problemu neturejus,o jauciu viena diena,kad kazkas negero pas mane vyksta. Is anksciau esu girdejus,kad nesciosiom tos ligos kimba,tai tas ir paskatino pasidaryt nestumo testa,ir jis buvo teigiamas biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, pas mane irgi buvo si problemele ir niekas nepadejo, nei zvakutes, nei tepaliukai ko tik nebandziau g.gif Bet viena diena visai kitu tikslu vedama atsiduriau naturalios medicinos centre, kur man padare maisto produktu toleravimo testa ir as buvau labai nustebusi kai gydytoja paklause ar manes nekankina pienlige. Na zinoma, tuo laiku tai buvo pati opiausia tema. Ir zinote ka ji man patare susilaikyti nuo produktu , kuriuose yra cukraus. Labai nustebau, bet po keturiu men. dietos si problemele pas mane nesilanko jau kokius astuonis metus. Gal ir jums tai padetu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmameilute @ 2011 05 08, 04:48)
Sveikos mergaites, pas mane irgi buvo si problemele ir niekas nepadejo, nei zvakutes, nei tepaliukai ko tik nebandziau g.gif  Bet viena diena visai kitu tikslu vedama atsiduriau naturalios medicinos centre, kur man padare maisto produktu toleravimo testa ir as buvau labai nustebusi kai gydytoja paklause ar manes nekankina pienlige. Na zinoma, tuo laiku tai buvo pati opiausia tema. Ir zinote ka ji man patare susilaikyti nuo produktu , kuriuose yra cukraus. Labai nustebau, bet po keturiu men. dietos si problemele pas mane nesilanko jau kokius astuonis metus. Gal ir jums tai padetu! 4u.gif

Labuka 4u.gif

man ši bėda irgi dažnai kartojasi... o žvakutės ir kiti vaistai padeda tik laikinai sad.gif ginekologė man irgi pasakė, jog tai yra imuninės sistemos nusilpimo požymis... jau nebežinau, kaip su tuo kovoti... atrodo, kad gyvenu pakankamai normaliai-ir išsimiegu, ir pasportuoju, ir stengiuos sveikai maitintis, nevalgau saldžiai ir t.t... nu bet negaliu niekaip šitos bjaurybės atsikratyt sad.gif ginekologė išrašė siuntimą išsitirti krauja... tai galbūt šis tyrimas parodys, kame iš tiesų bėda ir ka toliau daryt sad.gif
Atsakyti