Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Vaniliniai Ledai @ 2010 09 10, 10:54)
sveikos, mane irgi kamuoja si zaraza  doh.gif vyrui Lomexin tepala galima teptis , o tau reiketu pavartoti Lomexin zvakutes kart su lomexin tepalu .Zvakutes berecepto parduoda, tepala taippat. man zvakutes antra diena jau jauciasi poveikis, bet dabar laukiuosi, tai po savaites vel jauciu kad kabinasi, eisiu pas daktare kazko efektyvesnio prasyti , nors vargu ar galima kazka nestumo metu , teks islaukti kol gims vaikutis  doh.gif

Ačiū už informaciją,reiks eiti šiandien į vaistinę,tik kad internete rašo,jog Lomexin parduoda tik su receptu,tai kažin ar parduos man g.gif
nėštumo metu žinok man įvairių žvakučių išrašydavo,bet man visos tik savaitei ar dviem padėdavo doh.gif
Atsakyti

Sveikos,

papasakosiu savo isgijimo nuo pienliges istorija. Esu dekinga savo ginekologei kuri man ir mano mamai padejo atsikrasyti sios nelemtos zarazos doh.gif blink.gif

Pirkau kapsule "DIFLUCAN". isgeriau, o po puses metu vel ja isgeriau.

ir viskas thumbup.gif jau ~5 metai kai nevargina si problema mirksiukas.gif

kaina kapsules apie ~ 30lt.

taciau i metus 60lt. nera daug, palyginus su tuo jausmu schmoll.gif kuri jauti sirgdamas pienlige.
Papildyta:
p.s. butina gydytis abiem partneriam !!!!
mano vyras irgi gere Diflucan kapsule
Atsakyti
Gavau Lomexin tepaliuko,pardavė thumbup.gif thumbup.gif Nusipirkau ir Gyno Lact tablečių,Vagisan intymios higienos prausiklį, bandysim kovot su šita zaraza doh.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad jei sergama pienlige tai yra nusilpes organizmas arba gerta pvz: antibiotiku ir geruju bakteriju makstyje yra per mazai, todel poenlige ir pasireiskia.

Reikia butinai nenesioti sintetiniu aptemtu kelnaiciu, praustis su PH prausikliu, o ne muilu. Gerti geruju bakteriju, bet geriant per skranti, ju i maksties terpe patenka vos 3 %. arba idialiausia naudoti maksties gerasias bakterijas.
Kas liecia visokias zvakutes, man jos apgydydavo tik tam kartui doh.gif

kaip jau anskcau rasiau, man tik Diflucan padejo, bet rodos jau tapo receptiniu vaistu.

Dar vakar uztaikiau, kad galima paimti geruju bakteriju kapsuliu ( na visokias mes jas naudojam pvz: Jogurts, bifoval....) tipo reikia istirpinti jas vandenyje ir sumirgusi tampona isikisti. Kad makstyje uzveisti geruju bakteriju. Aisku man geriausia turbut naudoti maksties zvakutes su gerosiom bakterijom. Na bet jei po ranka tokiu nera, galima isbandyti.

sekmes gydantis
Atsakyti
mano ginekologe sake, kad norint issigydyti nuo pienliges, reikia mesti visus intymiai higienai skirtus prausiklius ir praustis vien tik vandenuku. Ir jau metai, kaip gyvenu be pienliges biggrin.gif
Atsakyti
o kaip jūs manote, ar ne per daug bus pirmą kartą susirgus pienlige išgerti diflucan'o tabletę + naudoti 3 lomexin žvakutes + lomexin tepalu kelias dienas pasiteplioti? Mano ginekologė prirašė tiek visko, bet kai paskaičiau vaistų informacinį lapelį tai kažkaip nekyla ranka juos gerti :/
Atsakyti
O man pienliges pozymiai pasireiskia kaip tik uzsidedu sintetines kelnaites doh.gif tai ginekologe uzdraude jas nesioti, taip pat liepe praustis tik vandenuku smile.gif vykdau visus jos paliepimus ir esu sveika kaip ridikas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millka: 22 spalio 2010 - 21:18
Na o as niekad neturedavau pienliges, ir net nezinodavau kokia tai kosmariska ligele sad.gif iki dabar.. nezinau nei kodel ji pas mane atsirado sad.gif ginekologe patare zvakutes, ale jos gelbeja tik kokiai savaitei, paskui vel viskas kartojasi... Buvau vel pas ginekologe, padare tyrimus, tai tipo nieko blogo nerado, tipo is paselio neisaugo joks grybelis, tai pasake, kad pienlige tikriausiai nuo nusilpusio imuniteto, ar tai nuo netinkamo prausiklio, ar nuo skalbiamuju milteliu netinkamu, ar netinkamos mitybos, arba nuo sintetiniu kelnaiciu.. Tiesiog liepe bandyt viska keisti, kai ko atsisakyti ir viskas.. Dar liepe "vietele" skalauti sodos tirpalu. Kol kas bandau laikytis jos nurodymu, ziuresiu kaip seksis ir ar neatsinaujins pienlige unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, internete visur ieskojau info bet niekur neradau. As irgi sergu pienlige, taciau kaip vyrui apsisaugoti nuo js, kaip manot ar prezervatyvai apsaugotu nuo pienliges vyra? Nes mylintis be jo vyro varpa vis isberia ir jam nemalonus pojuciai apie savaite tesiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2010 11 13, 14:30)
Sveikos merginos, internete visur ieskojau info bet niekur neradau. As irgi sergu pienlige, taciau kaip vyrui apsisaugoti nuo js, kaip manot ar prezervatyvai apsaugotu nuo pienliges vyra? Nes mylintis be jo vyro varpa vis isberia ir jam nemalonus pojuciai apie savaite tesiasi  doh.gif

Nueik pas gine, patikrins, pasakyk, kad ir vyrui kyla problemu. Paims tyrima, paskirs gydyma. As jau patyliukais dziaugiuosi, nes pagaliau ta bjaurybe pasitrauke nuo manes, bet tiesiog konkreciai vykdau gines paliepimus... (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2010 11 13, 12:30)
Sveikos merginos, internete visur ieskojau info bet niekur neradau. As irgi sergu pienlige, taciau kaip vyrui apsisaugoti nuo js, kaip manot ar prezervatyvai apsaugotu nuo pienliges vyra? Nes mylintis be jo vyro varpa vis isberia ir jam nemalonus pojuciai apie savaite tesiasi  doh.gif

Tegul vyras kelias dienas pasitepa Lomexin tepalu,tikrai padeda 4u.gif

O šiaip, draugė patarė ir išbandžiau arbatmedžio aliejų thumbup.gif geriausias vaistas nuo pienligės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2010 12 02, 08:31)

O šiaip, draugė patarė ir išbandžiau arbatmedžio aliejų  thumbup.gif  geriausias vaistas nuo pienligės  thumbup.gif

o kaip ji naudoti, gerti, tepti ar kaip nors skalauti? ax.gif

man ta bjaurybe kankina jau nuo pat nestumo pradzios....isbandziau visas zvakutes, net tokias kuriu nestukems negalima...poveikis max dviems savaitems... schmoll.gif
Atsakyti