Merginos, padekite!!!!!!!!!!!!!! planavau pastoti, ziuriu - pienlige mieloji sugrizo ir man ir vyrui, o vat paskutine vaisinga diena. vyrui sakau - davaj!!!!! na mes ir padarem ta reikala. kita diena pienlige staiga dingo, o po keletu savaiciu suzinau, kad pastojau - ar vaikas bus sveikas?
, vis kazkaip nerimauju.

QUOTE(helen @ 2010 03 31, 16:04)
Merginos, padekite!!!!!!!!!!!!!! planavau pastoti, ziuriu - pienlige mieloji sugrizo ir man ir vyrui, o vat paskutine vaisinga diena. vyrui sakau - davaj!!!!! na mes ir padarem ta reikala. kita diena pienlige staiga dingo, o po keletu savaiciu suzinau, kad pastojau - ar vaikas bus sveikas?
, vis kazkaip nerimauju.

Pirmiausia Sveikinu su

Nueik pas gine, paziures, jei reikia israsys zvakuciu, kitos su sia beda visa nestuma kankinasi ir leliukai gimsta sveiki

PS lengvo nesiojimo ir kuo geresniu emociju

Man pienligė buvo kaip prakeiksmas - po 3-4k. per metus, kol pakeičiau ginekologe 
Toji man pasakė taip, jeigu jau taip dažnai sergi, tai nei ežiuolės, nei vitaminai nepadės ir pasiūlė tabletytes (gaila, nerandu lapuko su pavadinimu). Esmė ta, kad reikia gerti kiekvieno ciklo pirma dieną vieną tabletę ir taip pusę metų. Paskui padariau pertrauką ir jau nebegryžau prie jų - iki dabar
Tai galiu pasakyti, kad po tų tablečių ramiai gyvenau kokius 4 metus
jeigu rasiu-imesiu pavadinimą, o jeigu kuri eisit pas ginę - būtinai pasiklauskit

Toji man pasakė taip, jeigu jau taip dažnai sergi, tai nei ežiuolės, nei vitaminai nepadės ir pasiūlė tabletytes (gaila, nerandu lapuko su pavadinimu). Esmė ta, kad reikia gerti kiekvieno ciklo pirma dieną vieną tabletę ir taip pusę metų. Paskui padariau pertrauką ir jau nebegryžau prie jų - iki dabar

jeigu rasiu-imesiu pavadinimą, o jeigu kuri eisit pas ginę - būtinai pasiklauskit

Helen, sveikinu su
O del pienliges nesijaudink, jei ji dingo kita diena, tai viskas gerai bus. Svarbu dabar nebereikia gydytis ir naudoti vaistu.
O vat man po
ir O prasidejo ta nelemtoji pienlige. Ginekologe paskyre tepti clotrimazole tepaliuku, nors sakiau kad galiu jau buti pastojusi. Sako tik po savaites bus rez tepinelio, iki tol gali jei labai nemalonu tepti juo. O vat dabar paskaiciau cia kitu pasisakymus, kad jis kenkia nesciosioms. As kaip kvaila pasitikejau ta gine ir dabare labai bijau kad busiu pakenkusi
jei tikrai esu tokia.. Tai irgi bus aisku tik po savaites...

O vat man po

Na, aisy, tas clotrimazolis tikrai nepakenks, tikiuosi jokiu vaistu negerei. nes man anksciau visada su zvakutem Furanidozoli israsynedavo, o kai nescia jo gerti negalima. taigi darykite, darykite angeliuka 
o man dar beje padeda zvakutes Femminella. Tai vit. C, kuris sudaro palankia terpe gerom bakterijom ir zudo ta nelemta gryba. ir nesciom ir maitinanciom naudoti galima (instrukcijoj parasyta).

o man dar beje padeda zvakutes Femminella. Tai vit. C, kuris sudaro palankia terpe gerom bakterijom ir zudo ta nelemta gryba. ir nesciom ir maitinanciom naudoti galima (instrukcijoj parasyta).
Nea, tikrai jokiu vaistu negeriau, tik tepaliuku tepiau. Ir tai tik isoreje. Tikiuosi kad jei jau zirniukas ten taisosi, tai jam nepakenke
Turetu siandien arba rytoj paskambinti gine su rezultatai tepinelio. Tada ziuresiu kaip toliau elgtis. Nors pries bet ka naudojant, NT pirma pasidarysiu, gal jau ka parodys

QUOTE(helen @ 2010 03 31, 16:04)
, vis kazkaip nerimauju.

Nestumo metu, po operacijos, kai buvo nusilpes organizmas irgi turejau pienlige

Sveikinu su

Sveikos,
Pries gerus puse metu buvau pas ginekologe. Ji paeme megineli ir rado grybeliu. Israse zvakuciu ir atrodo viskas praejo.
Mano menesines anksciau nebuvo reguliarios, bet kazkaip visus tuos puse metu buvo susireguliavusios iki paskutiniu dvieju menesiu. Viena menesi menesiniu is vis nebuvo, o si menesi vietoj menesiniu sulaukiau rudu ir su siek tiek krauju isskyru, kurios tesesi visa savaite.
Poto kelnaitese pastebejau gumuliuka lipniu bespalviu bekvapiu isskyru... Primine labai piestukinius klijus
Nieko nepersti ir neniezti.
Menesines, kaip supratau galejo dingti del streso pries egzaminus... Bet visvien bijau, kad vel kazkas cia netvarkoje. O ypac ta keista isskyru forma... gal kam yra taip buve?
oh pastebejau, kad ne visai i ta foruma papuoliau. T.Y. vaiku neplanuoju.
Pries gerus puse metu buvau pas ginekologe. Ji paeme megineli ir rado grybeliu. Israse zvakuciu ir atrodo viskas praejo.
Mano menesines anksciau nebuvo reguliarios, bet kazkaip visus tuos puse metu buvo susireguliavusios iki paskutiniu dvieju menesiu. Viena menesi menesiniu is vis nebuvo, o si menesi vietoj menesiniu sulaukiau rudu ir su siek tiek krauju isskyru, kurios tesesi visa savaite.
Poto kelnaitese pastebejau gumuliuka lipniu bespalviu bekvapiu isskyru... Primine labai piestukinius klijus

Menesines, kaip supratau galejo dingti del streso pries egzaminus... Bet visvien bijau, kad vel kazkas cia netvarkoje. O ypac ta keista isskyru forma... gal kam yra taip buve?
oh pastebejau, kad ne visai i ta foruma papuoliau. T.Y. vaiku neplanuoju.

Ojojoj, uz ka mums moterims tokios kancios!
Kiek supratau, geriau jokiu vaistu nebandyti, tuo labiau savarankiskai, bet kad ziuriu ir gydytojai ne ka padeda... Su tais savo vaistais. Baisu jau man pas juos ir eiti.
Geriau, va, atsiverciu Supermamas ir daaaug visko suzinau!
Kadangi dar jokiu metodu neteko meginti, tai pasinaudosiu jusu patarimais, kas susije su medetkomis, jogurtu, kefyru ir pan
Aciu!
Kiek supratau, geriau jokiu vaistu nebandyti, tuo labiau savarankiskai, bet kad ziuriu ir gydytojai ne ka padeda... Su tais savo vaistais. Baisu jau man pas juos ir eiti.
Geriau, va, atsiverciu Supermamas ir daaaug visko suzinau!
Kadangi dar jokiu metodu neteko meginti, tai pasinaudosiu jusu patarimais, kas susije su medetkomis, jogurtu, kefyru ir pan

Aciu!
Šita bėda ir mane ištisai kankina
Ginekologė visada irašo tik žvakučių,bet jos man visai nepadeda
dabar atrodo ir vyrui persidavė pienligė
O kaip jam gydytis???Gal padėtų Cliotrimazolio tepaliukas?Gal kam teko susidurti su tuo?

sveikos, mane irgi kamuoja si zaraza
vyrui Lomexin tepala galima teptis , o tau reiketu pavartoti Lomexin zvakutes kart su lomexin tepalu .Zvakutes berecepto parduoda, tepala taippat. man zvakutes antra diena jau jauciasi poveikis, bet dabar laukiuosi, tai po savaites vel jauciu kad kabinasi, eisiu pas daktare kazko efektyvesnio prasyti , nors vargu ar galima kazka nestumo metu , teks islaukti kol gims vaikutis