Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

Merginos, gal kurios naudojote zvakutes Clotrymazolum?
Kokie butu atsiliepimai apie jas? Ar galima nescioms vartoti?
Atsakyti
QUOTE(Viktoriija @ 2009 01 12, 16:48)
Merginos, gal kurios naudojote zvakutes Clotrymazolum?
Kokie butu atsiliepimai apie jas? Ar galima nescioms vartoti?

as vartojau sias zvakutes, man tai jos labai greit viska sureguliouja thumbup.gif o nescios man atrodo gali naudoti,nes jos veikia tik vietiskai(tik makstyje)bent jau mano drauge daktare taip aiskino. o tu jei turi klausimu pasiskambink savo ginei mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma smile.gif net prasviesejo smile.gif Tas zvakutes kaip tik ir israse mano gydytoja, bet info lapelyje nurodyta, kad nescioms negalima... Tai vat ir suglumau tongue.gif
Atsakyti
as vaikstau pas gydytoja Klima, tai jis sake, kad pirma semestra (t.y. 3 pirmus menesius) jokie vaistai nera 100% saugus sad.gif man prirase vaituku ir liepe naudot prezervatyvus, kad nepastociau (o jau kaip tik ovuliacija turejo but) verysad.gif sake, geriau pirma issigydyk.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(studente31 @ 2009 01 05, 12:27)
Sveikos mergaites, kaip ir bandem pastoti, bet dar praejo tik 5 dienos nuo sios dienos,bet va iskilo tokia beda, nezinau ar pavyko, bet uztai man po pandymo antros dienos pasireiske grybelio(pienliges) pozymiai.patarkit kaip man ja issigydyt. turiu lomexim tepala, bet bijau ji naudoti, jei kartais buciau pastojusi, nes instrukcijoje nurodyta kad nesciosioms nepatartina g.gif o ka tokiu atveju galima???siuo metu tik soda apsiplaunu bet nepadeda sad.gif ir dar, man vis maudzia pilvo sona, tai viena tai kita, ar negali buti cia man ir uzdegimas?

As ir su tom paciom bedom gyvenu verysad.gif. Galvojau ir man pienlige, nes ne karta buvo uzpuolus ir tie patys pozymiai budavo, bet buvau pas gydytoja, padare tepineli- sake uzdegimas. Israse geriamu vaistu ir zvakuciu i maksti, bet kol nesusirgsiu menesinem, liepe nieko nenaudot, nors ir tas tabletes galima nesciom naudot. Sake, jei nescia, tai kazkaip kitaip su mano bedom bandys kariaut g.gif Manau, kol tiksliai nezinai ar pastojus, geriau pakentet, nors ir kaip blogai bebutu.

Papildyta:
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 13, 19:36)
as vaikstau pas gydytoja Klima, tai jis sake, kad pirma semestra (t.y. 3 pirmus menesius) jokie vaistai nera 100% saugus sad.gif man prirase vaituku ir liepe naudot prezervatyvus, kad nepastociau (o jau kaip tik ovuliacija turejo but)  verysad.gif sake, geriau pirma issigydyk....  verysad.gif

As ruosiuosi po menesiniu is karto sunaudot gydytojos israsytas Macmiror zvakutes ir dar ta pati menesi vel bandyt pastot. Gal geriau pakentet ta menesi? Gydytoja nors ir zino apie mano svajone kuo greiciau pastot, bet nieko nesake unsure.gif
Atsakyti

Papildyta:
As ruosiuosi po menesiniu is karto sunaudot gydytojos israsytas Macmiror zvakutes ir dar ta pati menesi vel bandyt pastot. Gal geriau pakentet ta menesi? Gydytoja nors ir zino apie mano svajone kuo greiciau pastot, bet nieko nesake unsure.gif
[/quote]
gal nereikia menesio 4u.gif man kadangi israse geriama vaistuka, tai sake savaite saugotis del pastojimo, nes tas vaistukas savaite veikia. tai ir tau gal po zvakuciu kelias dienas geriau pasisaugot, o paskui i trasa mirksiukas.gif
Atsakyti
taip ir pas mane tos pacios bedos...vaje ju tikrai senokai nemaciau...buvo kaskada uzpuolusios tai man gine buvo prirasiusi lomeksilo ir geriamu dar na doze taip nemenka...nes ji man istisai atsinaujindavo.....o stai dabar kai kasdien vis laukiu II lemtingu bruksniuku mane aplanke bjaurybe pienlige ve.......testukas vis dar rodo I akiplesa, ir pasimetusi esu ka daryti nusipirkau lomksilo 600....vartot ar dar palaukt ar ateis mm ar cia kaip .......jei nepastojau tai butinai reikia issigydyti nes ruosiuosi kita cikla stimuliacijai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 17 sausio 2009 - 13:01
mergaites padekit!!!!!!!!!! cray.gif pries 3 menesius persalau ir geriau antibijotikus...tai va ir prasidejo... perstejimas slapinantis, nemalonu net smileysex.gif daznai varineja i toaleta, dazniausiai anksti ryte ir velai vakare. paskaudena pilva..kartais atrodo, kad toks issiputes ir kietas... bet isskyru nera baltu ir daug. gal net per mazai!! ar tai gali buti PIENLIGE??? penktadieni eisiu pas gydytoja..bet kazkodel neramu, nes kaip tik norim planuot 2.gif bijau, kad nebutu kas rimciau..
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2009 02 04, 23:41)
mergaites padekit!!!!!!!!!!  cray.gif  pries 3 menesius persalau ir geriau antibijotikus...tai va ir prasidejo... perstejimas slapinantis, nemalonu net  smileysex.gif  daznai varineja i toaleta, dazniausiai anksti ryte ir velai vakare. paskaudena pilva..kartais atrodo, kad toks issiputes ir kietas... bet isskyru nera baltu ir daug. gal net per mazai!!  ar tai gali buti PIENLIGE???  penktadieni eisiu pas gydytoja..bet kazkodel neramu, nes kaip tik norim planuot  2.gif  bijau, kad nebutu kas rimciau..

Man tai panasu i cistita arba insktu uzdegima
Atsakyti
O man ginė patarė nusipirkti Ekocilin žvakučių - tai gerosios bakterijos. Apie rezultatą dar nieko pasakyti negaliu, nes vis dar kojoju su tuo brudu grybeliu. unsure.gif Apsiplaunu su sodos tirpalu arba ramunėlių nuoviru. Bet ramunėlės man turi geresnį poveikį. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 01 12, 20:59)
as vartojau sias zvakutes, man tai jos labai greit viska sureguliouja  thumbup.gif o nescios man atrodo gali naudoti,nes jos veikia tik vietiskai(tik makstyje)bent jau mano drauge daktare taip aiskino. o tu jei turi klausimu pasiskambink savo ginei mirksiukas.gif

o jas be recepto galima isigyti?
Atsakyti
O gal kas naudojo Klion Dzvakutes? Ar veiksmingos jos? g.gif
Atsakyti