Merginos, gal kurios naudojote zvakutes Clotrymazolum?
Kokie butu atsiliepimai apie jas? Ar galima nescioms vartoti?
QUOTE(Viktoriija @ 2009 01 12, 16:48)
Merginos, gal kurios naudojote zvakutes Clotrymazolum?
as vartojau sias zvakutes, man tai jos labai greit viska sureguliouja

as vaikstau pas gydytoja Klima, tai jis sake, kad pirma semestra (t.y. 3 pirmus menesius) jokie vaistai nera 100% saugus
man prirase vaituku ir liepe naudot prezervatyvus, kad nepastociau (o jau kaip tik ovuliacija turejo but)
sake, geriau pirma issigydyk....

QUOTE(studente31 @ 2009 01 05, 12:27)
Sveikos mergaites, kaip ir bandem pastoti, bet dar praejo tik 5 dienos nuo sios dienos,bet va iskilo tokia beda, nezinau ar pavyko, bet uztai man po pandymo antros dienos pasireiske grybelio(pienliges) pozymiai.patarkit kaip man ja issigydyt. turiu lomexim tepala, bet bijau ji naudoti, jei kartais buciau pastojusi, nes instrukcijoje nurodyta kad nesciosioms nepatartina
o ka tokiu atveju galima???siuo metu tik soda apsiplaunu bet nepadeda
ir dar, man vis maudzia pilvo sona, tai viena tai kita, ar negali buti cia man ir uzdegimas?

As ir su tom paciom bedom gyvenu

Papildyta:
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 01 13, 19:36)
as vaikstau pas gydytoja Klima, tai jis sake, kad pirma semestra (t.y. 3 pirmus menesius) jokie vaistai nera 100% saugus
man prirase vaituku ir liepe naudot prezervatyvus, kad nepastociau (o jau kaip tik ovuliacija turejo but)
sake, geriau pirma issigydyk.... 

As ruosiuosi po menesiniu is karto sunaudot gydytojos israsytas Macmiror zvakutes ir dar ta pati menesi vel bandyt pastot. Gal geriau pakentet ta menesi? Gydytoja nors ir zino apie mano svajone kuo greiciau pastot, bet nieko nesake

Papildyta:
As ruosiuosi po menesiniu is karto sunaudot gydytojos israsytas Macmiror zvakutes ir dar ta pati menesi vel bandyt pastot. Gal geriau pakentet ta menesi? Gydytoja nors ir zino apie mano svajone kuo greiciau pastot, bet nieko nesake

[/quote]
gal nereikia menesio

taip ir pas mane tos pacios bedos...vaje ju tikrai senokai nemaciau...buvo kaskada uzpuolusios tai man gine buvo prirasiusi lomeksilo ir geriamu dar na doze taip nemenka...nes ji man istisai atsinaujindavo.....o stai dabar kai kasdien vis laukiu II lemtingu bruksniuku mane aplanke bjaurybe pienlige ve.......testukas vis dar rodo I akiplesa, ir pasimetusi esu ka daryti nusipirkau lomksilo 600....vartot ar dar palaukt ar ateis mm ar cia kaip .......jei nepastojau tai butinai reikia issigydyti nes ruosiuosi kita cikla stimuliacijai
mergaites padekit!!!!!!!!!!
pries 3 menesius persalau ir geriau antibijotikus...tai va ir prasidejo... perstejimas slapinantis, nemalonu net
daznai varineja i toaleta, dazniausiai anksti ryte ir velai vakare. paskaudena pilva..kartais atrodo, kad toks issiputes ir kietas... bet isskyru nera baltu ir daug. gal net per mazai!! ar tai gali buti PIENLIGE??? penktadieni eisiu pas gydytoja..bet kazkodel neramu, nes kaip tik norim planuot
bijau, kad nebutu kas rimciau..

QUOTE(gintare0820 @ 2009 02 04, 23:41)
mergaites padekit!!!!!!!!!!
pries 3 menesius persalau ir geriau antibijotikus...tai va ir prasidejo... perstejimas slapinantis, nemalonu net
daznai varineja i toaleta, dazniausiai anksti ryte ir velai vakare. paskaudena pilva..kartais atrodo, kad toks issiputes ir kietas... bet isskyru nera baltu ir daug. gal net per mazai!! ar tai gali buti PIENLIGE??? penktadieni eisiu pas gydytoja..bet kazkodel neramu, nes kaip tik norim planuot
bijau, kad nebutu kas rimciau..

Man tai panasu i cistita arba insktu uzdegima
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 01 12, 20:59)
as vartojau sias zvakutes, man tai jos labai greit viska sureguliouja
o nescios man atrodo gali naudoti,nes jos veikia tik vietiskai(tik makstyje)bent jau mano drauge daktare taip aiskino. o tu jei turi klausimu pasiskambink savo ginei 

o jas be recepto galima isigyti?
O gal kas naudojo Klion Dzvakutes? Ar veiksmingos jos?