Įkraunama...
Įkraunama...

Našlės

QUOTE(lopsines @ 2010 01 10, 20:32)
kokie, grazus sveikinimai ir palinkejimai....... smile.gif na ,as turbut busiu naujoke ,jusu tarpe:verysad: ,man sios sventes pirmos be mylimo vyro ir labai jautrios  cray.gif

Uzjauciu Tave sad.gif Patikek, laikas apgydo zaizdas...
Atsakyti
QUOTE(lopsines @ 2010 01 10, 20:32)
kokie, grazus sveikinimai ir palinkejimai....... smile.gif na ,as turbut busiu naujoke ,jusu tarpe:verysad: ,man sios sventes pirmos be mylimo vyro ir labai jautrios  cray.gif

.laikas turi praeiti.. tada ir zaizda uzsitrauks, bet nemanau kad pasimirstu 4u.gif Stiprybes Tau 4u.gif Uzsuk dazniau, pakalbesim
Atsakyti
QUOTE(lopsines @ 2010 01 10, 21:32)

console.gif friends.gif
Laikas tik apgydo, bet išgydyt, tai tikrai neišgydo schmoll.gif .

Atsakyti
ačiū mergaitės už palaikymą smile.gif kaip bebūtų sunku,stengiuosi dėl savo vaikiukų atsistot ant kojų ,nors dar praejo labai mazai laiko ir vis dar sunku su netektim susitaikyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lopsines @ 2010 01 11, 21:51)
ačiū mergaitės už palaikymą  smile.gif kaip bebūtų sunku,stengiuosi dėl savo vaikiukų atsistot ant kojų ,nors dar praejo labai mazai laiko ir vis dar sunku su netektim susitaikyt  verysad.gif

..visada čia rasi palaikymą ir paguodą mirksiukas.gif mes irgi praėjom šį etapą
Atsakyti
Mergikės, o kaip su pašalpėlėm g.gif ? Sumažėjo kiek mad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 01 16, 17:39)
Mergikės, o kaip su pašalpėlėm g.gif ? Sumažėjo kiek  mad.gif  unsure.gif

man nesumazejo naslaiciu pasalpa schmoll.gif
Atsakyti
mums sumazejo mazdaug 8 proc. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2010 01 16, 20:08)
mums sumazejo mazdaug 8 proc.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif ir mums panašiai verysad.gif . Bet vis gi kažkaip liūdna, nes vaikas ir taip nuskriaustas, kad tėčio neturiu ir čia dar tuos varganus pinigėlius nukarpo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2010 01 16, 19:08)
mums sumazejo mazdaug 8 proc.  schmoll.gif

tai gal gaunat daugiau nei 650 lt? Maniskiai abu tiek gauna, tai nenukirpo visai.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 01 17, 16:51)
tai gal gaunat daugiau nei 650 lt? Maniskiai abu tiek gauna, tai nenukirpo visai.... schmoll.gif

Tiek tikrai negauna maniškis bent schmoll.gif . Draugės mergaitė apie 200 Lt gaudavo, taip pat 8 proc. nukirpo blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2010 01 17, 20:14)
Tiek tikrai negauna maniškis bent schmoll.gif . Draugės mergaitė apie 200 Lt gaudavo, taip pat 8 proc. nukirpo  blink.gif  doh.gif

..maniskiu pensija nenukarpyta schmoll.gif
Atsakyti