Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

QUOTE(Nova @ 2007 03 30, 17:28)
Tie pavasariski atsilimai tai labai apgaulingi, silta silta, bet ziurek vakare jau ir "siltumo" padariniai jauciasi, jei be saliko pavaikstai..  Laikykis, mes nugalesim  4u.gif  wub.gif

dekui.gerai kad su jumis dar galima pasisneketi.o tai kiti nesupranta,kas tau darosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 30, 16:34)
dekui.gerai kad su jumis dar galima pasisneketi.o tai kiti nesupranta,kas tau darosi. mirksiukas.gif

Cia tai tikrai, gerai, kad atsiranda zmoniu, kurie mus supranta. As jau kai kuriems sakau, kad man viskas gerai ir gerai jauciuosi, nes matau, kad jau nebesupranta, kas cia man darosi visa menesi, kaip zombis vaikstau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 03 30, 17:40)
Cia tai tikrai, gerai, kad atsiranda zmoniu, kurie mus supranta. As jau  kai kuriems sakau, kad man viskas gerai ir gerai jauciuosi, nes matau, kad jau nebesupranta, kas cia man darosi visa menesi, kaip zombis vaikstau  bigsmile.gif

svarbiausia,kai paklausia kas tau yra.tai nezinau ka pasakyti.nuo ko pradeti?is pradziu skusdavausi,paskui pamaciau kad niekam neidomu.kiekvienas verda savo katile. doh.gif kol pats nepereini per tokia duobe,kitu nesuprasi. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi prie svaigstančių galvų būrelio biggrin.gif Kai paskaitinėjau, man dar nėra taip blogai - nors gal tiksliau būtų pasakyti - jau nėra.

Gal kokį kartą per savaitę ar dvi savaites taip susvaigsta galva, kad atrodo žemė slysta iš po kojų. Jei tuo metu nėra kur atsiremt, tai sustoju ir iš paskutiniųjų stengiuosi nekristi. Visiškai prarandu pusiausvyrą, pradeda nešti į šoną. Bet geroji viso to pusė yra ta, kad baisioji būsena trunka gal 1 minutę. Po to, jei labai nekreipiu į tai dėmesio, tai viskas būna gerai, tik dar kurį laiką toks spengimas ausyje (kairėje pusėje) būna ir ta pusė kaip ir nutirpsta. Po kokių 10 minučių jau sveikutėlė.

Seniau tarp tų stipresnių svaigimų būdavo ir silpnesni - kai svaigdavo nuolat, būdavo sunku vienai kur nors eiti. Reikalai pasitaisė, kai pakeičiau darbą - dirbu namuose, dėl to galiu išsimiegoti kiek man reikia ir pailsėti. Tai nuolatinis svaigimas dingo, dabar galiu vaikščioti viena ištisą dieną ir viskas gerai. Baisu prisiminti, kaip seniau svirduliuodavau į darbą.

Man atrodo taip būna dėl nuovargio ir dar greičiausiai dėl to, kad darbas sėdimas, jaučiu įtampą kaklo ir pečių raumenyse, tai gal ataugos ar su kraujagyslėm kažkas negerai. Nuo kitos savaitės pradėsiu sportuot, gal tai dar kiek padės. Pas gydytojus nėjau, nepasitikiu jais. Mano mamai nuolat svaigsta galva, nelabai gali iš namų išeiti, gydytojai niekuo negali padėti, nes nežino kas tai yra. Pusseserei yra tas pats - irgi nieko nerado, dar pasityčiodavo. Tai kaip ir nėra prasmės gaišti laiką su jais ir sau nervus gadinti.
Atsakyti
sveika prisijungusi arabesque i musu svaiguoliu gretas. thumbup.gif kad viskas del nuovargio ir raumenu itampos tai cia visoms taip yra.bet ziuriu ir tau kaire puse nutirpsta.smagu kad tau dabar geriau. mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip siandien sveikateles mergaites?gal jau visos sveikos. tongue.gif
Atsakyti
Sveiko 4u.gif
Tikrai geriau, kai yra su kuo issipasakoti. kiti ir nesupranta, kas man yra. tai vakar buvau sode, bet jau puse 11 buvau namie.pavalgiau saslu ir sakau varau namo. tik muzika garsiau uzleido ir man viskas kazkoks drebulys ir sirdis pradejo kalatotis. tai su draugu grizom. kaip pagalvoju man kazkaip suo garsumo blogai darosi. ai nuo visko blogai doh.gif sian tai is vis vos paeinu.kazkaip kakla spaudzia. dar katina veziau i vet. klinika, tai galvojau man paciai prireiks mediku pagalvos.kaip pradejo bloga darytis. grizus isgeriau raminamuju lasu, nes sirdis labai dauzesi. nu zodziu kuo toliau tuo blogiau man. nu tikriuosi pirmadieni istirs kas man yra toj klinikoj. atostogos dabar man, gal pailsesiu bus geriau, bet is tikruju as ir taip pailsiu g.gif
dar pagalvoju gal man organizmas buvo prie raminamuju priprates, o dabar saveite kai negeriu, tai gal uztat taip blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 03 31, 17:12)
Sveiko 4u.gif
Tikrai geriau, kai yra su kuo issipasakoti. kiti ir nesupranta, kas man yra. tai vakar buvau sode, bet jau puse 11 buvau namie.pavalgiau saslu ir sakau varau namo. tik muzika garsiau uzleido ir man viskas kazkoks drebulys ir sirdis pradejo kalatotis. tai su draugu grizom. kaip pagalvoju man kazkaip suo garsumo blogai darosi. ai nuo visko blogai doh.gif sian tai is vis vos paeinu.kazkaip kakla spaudzia. dar katina veziau i vet. klinika, tai galvojau man paciai prireiks mediku pagalvos.kaip pradejo bloga darytis. grizus isgeriau raminamuju lasu, nes sirdis labai dauzesi. nu zodziu kuo toliau tuo blogiau man. nu tikriuosi pirmadieni istirs kas man yra toj klinikoj. atostogos dabar man, gal pailsesiu bus geriau, bet is tikruju as ir taip pailsiu g.gif
dar pagalvoju gal man organizmas buvo prie raminamuju priprates, o dabar saveite kai negeriu, tai gal uztat taip blogai g.gif

o kiek tu laiko juos gerei?gali buti organizmas priprates prie raminamu. g.gif
Atsakyti
ir as svaigstancioji doh.gif aciu dievui, pasikartoja labai retai, jau ir prisiminti nesinori. bet vis yra baime, klad pasikartos, todel stengiuosi nepervargti ir tt...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 31, 17:02)
o kiek tu laiko juos gerei?gali buti organizmas priprates prie raminamu. g.gif

apie menesi kiekviena dienas paskui kas antra ir po biski amzinau. sian visai vos paeinu. man kuo toliau tuo blogiau. jau tikrai baime ima verysad.gif
Atsakyti
labutis. 4u.gif kaip siandien jauciates?kaip sveikateles?parasyk vaiddaa ka tau sake gydytojai siandien?kaip tau [COLOR=red]nova sekasi?gal jau sveikiau?laukiu ziniu. g.gif
Papildyta:
truputi ne i tema color red.atsiprasau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 02, 13:09)
labutis. 4u.gif kaip siandien jauciates?kaip sveikateles?parasyk vaiddaa ka tau sake gydytojai siandien?kaip tau [COLOR=red]nova sekasi?gal jau sveikiau?laukiu ziniu. g.gif
Papildyta:
truputi ne i tema color red.atsiprasau. blush2.gif

Sveika, buvau pas alergologa siandien, dare meginius ant odos, nieko neparode, jokiu alergiju. Nors pozymiai, kaip sake gydytojas, tai panasus i alrgija. Visiem jiems tik panasu, bet tiksliai niekas pasakyt nieko negali. Alergologas pasitaike diedukas gal 90 metu, vos kruta, isdejo mane i suns dienas - tai koki cia bruda naudoji (apie nosies lasus), tai kas cia tave atsiunte ir ko. Siaubas, nu medicina musu laiku tai fantastika... Ateini gydytis, tai vos ne is kabineto gruda, "ko atejai".. Sakau siunte ir atejau. Vieni ant kitu varo, vieni kitu diagnozes islazdavoja.
O jauciuos tai pusetinai.

Kaip pati laikais?
Atsakyti