Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

QUOTE(furyy @ 2007 04 03, 11:27)
Sveikos mergaitės biggrin.gif
Seniai buvau užsukus čia biggrin.gif
O kodėl tau Nova alerginius mėginius darė? Ar dėl alergijos gali svaigt galva? Nors man pulmonologas sakė, kad ne

Sveika,
pas mane matai kaip yra, ne tai kad svaigsta, bet bet kazkur galvoje prie akiu, nosyje toks spaudimas, kad atrodo man pleciasi viskas, kas yra viduj, o tada jau kaip ir svaigimas buna, kai uzspaudzia, atrodo net akys orbitose sukasi doh.gif
Ejau pas LOR, sako gali buti alergija kazkam, nes pas mane dar plius akys raudonos, kaip smelio pripiltos. Tai sauseja, tai asaroja, sviesos bijo. Nu bet nieko neparode meginiai..
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 03, 13:41)
Sveika,
pas mane matai kaip yra, ne tai kad svaigsta, bet bet kazkur galvoje prie akiu, nosyje toks spaudimas, kad atrodo man pleciasi viskas, kas yra viduj, o tada jau kaip ir svaigimas buna, kai uzspaudzia, atrodo net akys orbitose sukasi  doh.gif 
Ejau pas LOR, sako gali buti alergija kazkam, nes pas mane dar plius akys raudonos, kaip smelio pripiltos. Tai sauseja, tai asaroja, sviesos bijo. Nu bet nieko neparode meginiai..

zinai gal tau tos akys kazkiek ir nuo skydliaukes,jei jos asaroja,raudonuoja.nu bet matai alergijos nerodo.gal kokiem zydintiems augalams alergija?man tai atrodo kad cia raumenu itampa. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 03, 12:41)
Sveika,
pas mane matai kaip yra, ne tai kad svaigsta, bet bet kazkur galvoje prie akiu, nosyje toks spaudimas, kad atrodo man pleciasi viskas, kas yra viduj, o tada jau kaip ir svaigimas buna, kai uzspaudzia, atrodo net akys orbitose sukasi  doh.gif 

O tau darė tik mėginius? Ar darė bendrą IgE?
Nes mano IgE tai rodo, kad stipri alergija, daugiau nei dvigubai. Bet kai tyrė kam esu alergiška, tai išėjo, kad niekam iš tų kuriem darė. Nes gydytojas minėjo, kad alergenų yra tūkstančiai, o tiria tik nuo pagrindinių, taigi gali visą gyvenimą nežinoti kam alergiška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 03, 13:16)
Paskaičiau tavo rekomenduotą straipsnį "Jūsų kūnas maldauja vandens", tai tas pats ką tu visada sakydavai, nors daugelis pasisako, kad tada bus per daug druskos. Ir aš taip maniau, nes šiaip visur rašoma, kad žmogui per dieną reik 5 mg druskos. o ir taip mes jos su maistu gauname daugiau nei norma...bet čia rašo, kad su vandeniu reikia sunaudot papildomai 3mg...
Žinai, mane kažkaip užkabino šis straipsnis. Bandysiu. Druską tai suvalgysiu, ale kaip tiek vandens išgert g.gif kai aš net 2l nesugebu doh.gif

as tai druska uzsidedu ant liezuvio,po truputi,suciulpiu ir po to vandeniu uzsigeriu.is pradziu ir man sunku buvo,paskui pripranti. mirksiukas.gif as kaip savo mergaitei pradejau duoti su druska[maziau nei sau]vandeni-tai kaip ji pradejo valgyti.dabar jokiu limonadu,kolu jau neikisi.sako duok vandenuko.zinot knygoj skaiciau,kad kai buna staigi kudikiu mirtis,ir niekas neranda ligos.sveikas vaikas o mirsta.tai gali buti vandens trukumas.juk sako maitink savo pienu puse metu ir niekuo daugiau.juk vaikas ir nori atsigerti,nes ir pienas ir misinukai tokie saldus.as tai duodavau nuo menesio vandens atsigert.tai va kiek prirasiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 03, 12:57)
as tai druska uzsidedu ant liezuvio,po truputi,suciulpiu ir po to vandeniu uzsigeriu.is pradziu ir man sunku buvo,paskui pripranti. mirksiukas.gif as kaip savo mergaitei pradejau duoti su druska[maziau nei sau]vandeni-tai kaip ji pradejo valgyti.dabar jokiu limonadu,kolu jau neikisi.sako duok vandenuko.zinot knygoj skaiciau,kad kai buna staigi kudikiu mirtis,ir niekas neranda ligos.sveikas vaikas o mirsta.tai gali buti vandens trukumas.juk sako maitink savo pienu puse metu ir niekuo daugiau.juk vaikas ir nori atsigerti,nes ir pienas ir misinukai tokie saldus.as tai duodavau nuo menesio vandens atsigert.tai va kiek prirasiau. mirksiukas.gif

Dabar vandenuką nešiojuos su savim, jau išpumpinau 0,5 bonkutę. Reiks pusvalandį prieš valgį, kai gersiu stiklinę h2o tada ir druskytės. Pažiūrėsiu kaip eisis... g.gif
Jau kelias dienas beveik normaliai jaučiausi...beveik
Ir nuo vakar vėl svirdinėju, ypatingai šiandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 03, 12:53)
O tau darė tik mėginius? Ar darė bendrą IgE?
Nes mano IgE tai rodo, kad stipri alergija, daugiau nei dvigubai. Bet kai tyrė kam esu alergiška, tai išėjo, kad niekam iš tų kuriem darė. Nes gydytojas minėjo, kad alergenų yra tūkstančiai, o tiria tik nuo pagrindinių, taigi gali visą gyvenimą nežinoti kam alergiška doh.gif

Man tik ant rankos pabade ir uzlasino 6 lasus. Vienopj vietoj biski paraudo ir guzelis issoko, tai sako toks vaizdas, kad nuo alergijos vaistus geriat, bet tai kad negeriu, bo net nezinau, nuo kuo gert smile.gif Tai as taip ir supratau, kad tie lasai ant rankos nelabai ka teparodys. maza ka, nesureaguos del kokio kremo ant rankos uztepto biggrin.gif Bet sakau, uzsiroviau ant dieduko seno, tai jis jau vos pasneka, nelabai jam as rupejau schmoll.gif kraujo net nesiule tirt
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 03, 14:13)
Man tik ant rankos pabade ir uzlasino 6 lasus. Vienopj vietoj biski paraudo ir guzelis issoko, tai sako toks vaizdas, kad nuo alergijos vaistus geriat, bet tai kad negeriu, bo net nezinau, nuo kuo gert  smile.gif  Tai as taip ir supratau, kad tie lasai ant rankos nelabai ka teparodys. maza ka, nesureaguos del kokio kremo ant rankos uztepto  biggrin.gif Bet sakau, uzsiroviau ant dieduko seno, tai jis jau vos pasneka, nelabai jam as rupejau  schmoll.gif kraujo net nesiule tirt

Prašyk, kad padarytų IgE kraujo tyrimą, ar apskritai esi kam alergiška, nes man tavo požymiai tai tikrai alergijos. Prašyk, kad ir pas šeimos gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 03, 14:35)
Prašyk, kad padarytų IgE kraujo tyrimą, ar apskritai esi kam alergiška, nes man tavo požymiai tai tikrai alergijos. Prašyk, kad ir pas šeimos gydytoją.

Na cia gera mintis tavo. Reikes taip ir padaryti. Kiek snekejau su alergiskais zmonem, tai daug kas sake, kad tie ranku meginiai nieko neparodydavo, o kai padarydavo kraujo tyrima, tai tokio lygio alergijas rodydavo, kad gydytojai is kotu virsdavo biggrin.gif
Bet tai cia ne biocheminis skaitos, kazkoks kitoks tas IgE ane?

Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 03, 12:48)
zinai gal tau tos akys kazkiek ir nuo skydliaukes,jei jos asaroja,raudonuoja.nu bet matai alergijos nerodo.gal kokiem zydintiems augalams alergija?man tai atrodo kad cia raumenu itampa. g.gif

Bet prasidejo pries menesi, dar sniego buvo, niekas nezydejo. Jei ir alergija butu, tai neisivaizduoju kam. Siaip bent karta i metus buna sloga su nieztincia nosim, ciauduliu, akys kaip su smeliuku, bet neskaudedavo nieko, paciaudi, pasnargliuoji, paasaroji ir praeina. Niekad ir nesityriau del tu alergiju, nors itariau, kad gali but, bo nieztedavo labai nosi viduj. O dabar tai nesuprasi kas cia daros, kazkoks nesamoningas spaudimas viduj
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 03, 14:58)
Na cia gera mintis tavo. Reikes taip ir padaryti. Kiek snekejau su alergiskais zmonem, tai daug kas sake, kad tie ranku meginiai nieko neparodydavo, o kai padarydavo kraujo tyrima, tai tokio lygio alergijas rodydavo, kad gydytojai is kotu virsdavo  biggrin.gif
Bet tai cia ne biocheminis skaitos, kazkoks kitoks tas IgE ane?

Papildyta:
Bet prasidejo pries menesi, dar sniego buvo, niekas nezydejo. Jei ir alergija butu, tai neisivaizduoju kam. Siaip bent karta i metus buna sloga su nieztincia nosim, ciauduliu, akys kaip su smeliuku, bet neskaudedavo nieko, paciaudi, pasnargliuoji, paasaroji ir praeina. Niekad ir nesityriau del tu alergiju, nors itariau, kad gali but, bo nieztedavo labai nosi viduj. O dabar tai nesuprasi kas cia daros, kazkoks nesamoningas spaudimas viduj

Žinok nežinau koks jis skaitosi, tik žinau, kad kainuoja apie 30 lt. Jis tik parodo ar apskritai ta alergija yra.
Kaip tau atvirkščiai viską tyrė g.gif Kam daryt mėginius, jei iš viso neaišku ar alergiška g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 03, 15:01)
Žinok nežinau koks jis skaitosi, tik žinau, kad kainuoja apie 30 lt. Jis tik parodo ar apskritai ta alergija yra.
Kaip tau atvirkščiai viską tyrė g.gif Kam daryt mėginius, jei iš viso neaišku ar alergiška g.gif

Tai cia turbut kitas, nes man biochemini poliklinikoj nemokamai dare, visi ten tie leukocitai, eritrocitai..
Atsakyti
labukas 4u.gif
Jo raminamuju prirase.sian nusipirkau visus.pradejau jau gert, kurie vakare skirti. ziuresiu kaip bus. sian kad ir svaigstanti, bet vis tiek i miesta isejau pasivaikscioti. parduotuvese kai vaiksciojau tai ne kas biski buvo, bet istveriau thumbup.gif
as buvau privacioj, Nuromeda vadinasi. norejau kita nuomone isgirsti. pasake ta pati, kad su vegetacine sistema ne viskas gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 04 03, 21:31)
labukas 4u.gif
Jo raminamuju prirase.sian nusipirkau visus.pradejau jau gert, kurie vakare skirti. ziuresiu kaip bus. sian kad ir svaigstanti, bet vis tiek i miesta isejau pasivaikscioti. parduotuvese kai vaiksciojau tai ne kas biski buvo, bet istveriau thumbup.gif
as buvau privacioj, Nuromeda vadinasi. norejau kita nuomone isgirsti. pasake ta pati, kad su vegetacine sistema ne viskas gerai verysad.gif

na bent jau ramu dabar, kai zinai nuo ko blogai jautiesi. pagersi vasituku ir bus viskas super thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti