Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

Tai va buvau vakar pas infektologą, sako jokio uždegimo kraujas nerodo, tik kepenų fermentai pakilę biskį. Įvertinant tai kad pas tave ir temperatūra ilgus metus, galimas daiktas, kad esi viruso nešiotoja. Net išsižiojau ir paklausiau kokio: hepatito C arba B doh.gif
Bet gali būti dar neatsistatę kepenys po vaistų naudojimo, tai ir suprask kaip nori doh.gif
Tai vakar vėl daviau kraujo, grynai kepenim tyrimus darė, šiandien vėl eisiu
Papildyta:
Jau seniai buvo tokie stiprūs svaigimai koks buvo šiandien. Ar jum būna toks reiškinys: pasidaro šilta, tada pradeda cypt gavoj ir darosi taip silpna(labai) g.gif , kad atrodo kažkur grimzti ir nualpsi, po to šaltis ima krėst
Atsakyti
o tau ziurejo echoskopu kepenis?nes kai as tyriausi antroj ligoninej,tai pirmiausia sviete plaucius ir ziurejo echoskopu kepenis,inkstus,zodziu vidaus organus.ejau pas pacia vedeja.ji sake jei tipo butu tas hepatitas a ar c-tai tada kepenys ar tai padideje,ar kazkas ten joms buna.kai paziurejo sake viskas gerai.as dar tyriausi delkazkokios nuo sunu,kaciu perduodamos ligos.neatsimenu pavadinimo. g.gif
Papildyta:
QUOTE(furyy @ 2007 04 13, 12:36)
Tai va buvau vakar pas infektologą, sako jokio uždegimo kraujas nerodo, tik kepenų fermentai pakilę biskį. Įvertinant tai kad pas tave ir temperatūra ilgus metus, galimas daiktas, kad esi viruso nešiotoja. Net išsižiojau ir paklausiau kokio: hepatito C arba B doh.gif
Bet gali būti dar neatsistatę kepenys po vaistų naudojimo, tai ir suprask kaip nori doh.gif
Tai vakar vėl daviau kraujo, grynai kepenim tyrimus darė, šiandien vėl eisiu
Papildyta:
Jau seniai buvo tokie stiprūs svaigimai koks buvo šiandien. Ar jum būna toks reiškinys: pasidaro šilta, tada pradeda cypt gavoj ir darosi taip silpna(labai) g.gif , kad atrodo kažkur grimzti ir nualpsi, po to šaltis ima krėst

man taip buna kokius 6-8 kartus i diena.uz tai viena niekur neinu.man viskas susije su raumenim.klausyk gal ir tau tas pats? g.gif tiesiog nepaduoda normaliai kraujo i smegenis,kazkur uzspaudzia,uz tai pasidaro silta,cypia galvoj.man tas pats darosi.bjaurus reikalas. schmoll.gif
Atsakyti
Man išvis per šį sirgimo laikotarpį nieks echoskopu nieko nežiūrėjo, jokių organų. Kepenų nežiūrėjo, net nečiupinėjo gulint, tai parodė tik AST. Dėl to vakar vėl kartojau tyrimus ir dar darė 2 irgi dėl kepenų.
O tą kur dėl kačių- tai toksoplazmozė-darė, nieko.
O tau ką irgi įtarė hepatitą ar kaip?
Tau užeina 6-8k. per dieną tokie stiprūs?
Na aš svaiguliuoju kiekvieną dieną, tai labiau tai mažiau, bet tokie stiprūs, kad net vyrą išsikviečiau, buvo pradžioj, daugiau kaip 2 mėn. tokio stiprumo nebuvo. Galvojau prarasiu sąmonę, supanikavau, net raminamų įkaliau ir wertigoheel
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 13, 13:03)
Man išvis per šį sirgimo laikotarpį nieks echoskopu nieko nežiūrėjo, jokių organų. Kepenų nežiūrėjo, net nečiupinėjo gulint, tai parodė tik AST. Dėl to vakar vėl kartojau tyrimus ir dar darė 2 irgi dėl kepenų.
O tą kur dėl kačių- tai toksoplazmozė-darė, nieko.
O tau ką irgi įtarė hepatitą ar kaip?
Tau užeina 6-8k. per dieną tokie stiprūs?
Na aš svaiguliuoju kiekvieną dieną, tai labiau tai mažiau, bet tokie stiprūs, kad net vyrą išsikviečiau, buvo pradžioj, daugiau kaip 2 mėn. tokio stiprumo nebuvo. Galvojau prarasiu sąmonę, supanikavau, net raminamų įkaliau ir wertigoheel

as pati ejau tyriausi,kaip sakant ieskojau ligu.taip ta vedeja infekcines sake,pirmiausiai pasidarom echoskopija,jei ten viskas gerai-tada hepatitus atmetam.man sakau daznai uzeina,is pradziu ir as supanikuodavau,bet kaip sakant ir suo kariamas pripranta. doh.gif matai isgeri raminamu-atpalaiduoja raumenyna-uz tai ir geriau pasijauti.zmogui neapipasakosi kaip bjauru kiekviena diena patirti ta silpnumo jausma.todel patikek-as tave pilnai suprantu. rolleyes.gif beje pries tai as privaciai dariausi pilvo organu echoskopija.viskas buvo okey. bigsmile.gif siulyciau ir tau pasidaryt.nors abejoju ar ka nors blogo schmoll.gif rastu. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Tai va ir kiti tyrimai patvirtino, kad kažkoks virusas kepenyse. Tai endemic-e darys darys dėl kažkokio viruso Igm ir Igg lygtai. Ojei nepasitvirtins tai teks į Vilnių varyt tirtis dėl hepatito B arba C.
Klausiau pas daktarę ar gali būt toks silpnumas dėl kepenų, tai sakė, gi vistiek virusas, tai kaip ir galėtų....Nieko nesuprantu, alkoholio vaabšė nenaudoju, o kepenys...
Oar tau nesijaučia neskanus skonis burnoje, toks keistas, ne tai kad kartumas, bet pan?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 13, 15:37)
Tai va ir kiti tyrimai patvirtino, kad kažkoks virusas kepenyse. Tai endemic-e darys darys dėl kažkokio viruso Igm ir Igg lygtai. Ojei nepasitvirtins tai teks į Vilnių varyt tirtis dėl hepatito B arba C.
Klausiau pas daktarę ar gali būt toks silpnumas dėl kepenų, tai sakė, gi vistiek virusas, tai kaip ir galėtų....Nieko nesuprantu, alkoholio vaabšė nenaudoju, o kepenys...
Oar tau nesijaučia neskanus skonis burnoje, toks keistas, ne tai kad kartumas, bet pan?

Furry, o tau siaip skaudas tas kepenis, ar kas nors darosi su jom, ar nieko nejauti, tiesiog silpna, galva skauda ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 13, 16:37)

bet tai kokia nesamone.is kur tie hepatitai?siaubiakas. schmoll.gif man zinok nesijaucia joks skonis burnoj.zinau kad kartumas buna nuo tulzies.tai gal tau nuo tulzies kartu?bet tai su kepenim nejuokas.gal cia nuo tu antibiotiku kokie liekamieji reiskiniai. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nova @ 2007 04 13, 16:47)
Furry, o tau siaip skaudas tas kepenis, ar kas nors darosi su jom, ar nieko nejauti, tiesiog silpna, galva skauda ir t.t.?

zinok nova kepenu niekad neskauda,nes jos neturi nerviniu tu galuniu kazkokiu.zinau jei kazkas buna su jomis negerai-tai jauciasi desiniam sone po sonkauliu pilnumo jausmas,jos buna padideje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 13, 15:47)

Silpna labai, galvą labai retai kada skauda, tik ji dažnai svaigsta, burna džiūsta, kažkos įdomus skonis burnoj. Ir dar nelabai galiu net kremą veidui naudot, jei tik panaudoju atrodo lyg būčiau šaukštais jo priėdus,tas pats su bet kokiais aštresniais kvapais aš vis maniau kad tai dėl plaučių. Kartai truputį paskauda po dešiniu lanku, bet ir čia maniau kad plaučiai.
Dabar sėdžiu kaip ant adatų...nes atsakymus žinosiu tik po savaitės
Papildyta:
Dar liepė užsiregistruot kepenų echoskopijai, bet kad pradės gegužei registruot tik po savaitės
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 13, 18:51)
Silpna labai, galvą labai retai kada skauda, tik ji dažnai svaigsta, burna džiūsta, kažkos įdomus skonis burnoj. Ir dar nelabai galiu net kremą veidui naudot, jei tik panaudoju atrodo lyg būčiau šaukštais jo priėdus,tas pats su bet kokiais aštresniais kvapais aš vis maniau kad tai dėl plaučių. Kartai truputį paskauda po dešiniu lanku, bet ir čia maniau kad plaučiai.
Dabar sėdžiu kaip ant adatų...nes atsakymus žinosiu tik po savaitės
Papildyta:
Dar liepė užsiregistruot kepenų echoskopijai, bet kad pradės gegužei registruot tik po savaitės

o tave nuo kvapu nepykina?mane labai pykindavo nuo masinu,kvepalu,negaledavau tualeto valyt jokiais chemikalais,atrodydavo nualpsiu.kirpykloj irgi sudetinga budavo iskesti kvapus.bet kazkaip praejo. g.gif
Papildyta:
o privaciai neimanoma kepenis echoskopu pasiziuret?man atrodo ten daug nekainuos.paciai bus ramiau.nesijaudink-garantuoju nieko blogo neras.paminesi mano zodzius. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 13, 20:36)
o tave nuo kvapu nepykina?mane labai pykindavo nuo masinu,kvepalu,negaledavau tualeto valyt jokiais chemikalais,atrodydavo nualpsiu.kirpykloj irgi sudetinga budavo iskesti kvapus.bet kazkaip praejo. g.gif
Papildyta:
o privaciai neimanoma kepenis echoskopu pasiziuret?man atrodo ten daug nekainuos.paciai bus ramiau.nesijaudink-garantuoju nieko blogo neras.paminesi mano zodzius. mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Jo jo blogai man tuo tų kvapų, stengiuosi išvengt, jokių chemikalų...ale kaži nuo ko tai priklauso?
Net nežinau kur Alytuj privačiai echoskopuoja g.gif Gydytoja sakė, pirmiausiai užsiregistruok, o po to ji gal biskį pakoreguos tą echoskopiją g.gif
Šiandien jaučiuosi labai baisiai...jau seniai taip jaučiausi, turbūt teks visą dieną lovoj pragulėt...
Tikiuosi kad nebus hepatito B ir C nes tada gydymas nuo 6-12 mėn, ir po to dažniausiai po pusės metų vėl atsinaujina. Gal ras kokį kitą virusą, labai tikiuosi, nes kad virusas kepenyse yra tai tikrai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 14, 10:57)
Jo jo blogai man tuo tų kvapų, stengiuosi išvengt, jokių chemikalų...ale kaži nuo ko tai priklauso?
Net nežinau kur Alytuj privačiai echoskopuoja g.gif Gydytoja sakė, pirmiausiai užsiregistruok, o po to ji gal biskį pakoreguos tą echoskopiją g.gif
Šiandien jaučiuosi labai baisiai...jau seniai taip jaučiausi, turbūt teks visą dieną lovoj pragulėt...
Tikiuosi kad nebus hepatito B ir C nes tada gydymas nuo 6-12 mėn, ir po to dažniausiai po pusės metų vėl atsinaujina. Gal ras kokį kitą virusą, labai tikiuosi, nes kad virusas kepenyse yra tai tikrai verysad.gif

tik jau neisikalbek sau ligu.bet man kazkaip nesiderina kepenu liga ir galvos svaigimas.o tu nepastebejai kada tau blogiau pasidaro-ar pavalgius,ar vaikstant,ar sedint? g.gif o tu kaune nenori echoskopu pasiziuret?kaune daug kur ziuri.bet nuo ko tos kepenys streikuoja? g.gif gal tau kada kraujo perpylima dare?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 14, 10:37)
tik jau neisikalbek sau ligu.bet man kazkaip nesiderina kepenu liga ir galvos svaigimas.o tu nepastebejai kada tau blogiau pasidaro-ar pavalgius,ar vaikstant,ar sedint? g.gif o tu kaune nenori echoskopu pasiziuret?kaune daug kur ziuri.bet nuo ko tos kepenys streikuoja? g.gif gal tau kada kraujo perpylima dare?

Na man irgi nesiderina kepenys su galvos svaigimu, cypimu galvoje, labai dideliu silpnumu, nors gal... g.gif Tai jei daktarai nežino, tai iš kur mes galim žinot g.gif
Aš pas daktarę klausiau, tai ji pasakė: gal ir gali...
Nežinau kada man blogiau, o kada geriau, kokioj padėty, net neįsivaizduoju...
Jokių kraujo perpylimų nebuvo, nei narkotikų, nei alkoholio, nei prostitucijos doh.gif...tik tabakas, bet jis kepenim nekenkia, tik mano plaučiam verysad.gif
Man jau pradeda atrodyt, kad ir tas skrandis streikuoja dėl kepenų g.gif , nes tulžis liejasi į skrandį, o tulžį gi gamina kepenys g.gif
Jetau jetau ir kas čia darosi. Man kai paminėjo hepatitą C, tai pasijutau lyg serganti AIDS. Man šios dvi ligos atrodo labai artimos doh.gif
Atsakyti