Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 15, 20:14)
schmoll.gif  schmoll.gif
labutis visoms.nuo vakar zinokit daviausi su ligonine.pavargau juodai.vakar vyras isskrido i vokietija,ir lyg tycia jo mociutei pasidare blogai[mes su ja gyvenam].ziuriu kad jos veidas perkreiptas,rankos nevaldo,pykina-as tuoj greitaja iskvieciau.nuveze,ir ka jus manot-insultas,dar sake nestiprus,bet jei buciau jos klausius ir nekvietus greitosios-nezinau kuo butu pasibaige. schmoll.gif  schmoll.gif tai gryzau nakti paskui nemiegojau-nes jau pervargau,ryte vel i ligonine-tai dabar vos sedziu. schmoll.gif as pati vos dar tik atsigaudineju-o cia apie kitus reikia lakstyti.nieko nepadarysi toks gyvenimas,dar ir taip gerai issikapste mociute. mirksiukas.gif tai va.nusikaliau juodai. schmoll.gif  schmoll.gif ........................................furry gerk vandenuka brangioji,gerk butinai jei troskina.o del uzsaldymo burnos-tai ir man buna tarsi apsalus,o dar dabar nelabai ir skoni jauciu-nes jauciu pakausis uzspaustas. schmoll.gif

Kaip sakoma, viena bėda nevaikšto...užjaučiu dėl močiutės, bet gerai, kad greitai buvo suteikta pagalba.
O ar tau buvo tirta geležis? Ar tik hemoglobinas?
Nes man viena gydytoja sakė, kad hemoglobinas gali būti geras, o vat geležies jame - mažai. Bet kai užsiminiau savo daktarei apie tai, tai ji nustebo: iš kur pas tave gali trūkt geležies g.gif
Kaži ar endemic-e daro tuos geležies tyrimus, nes kaip tik ketvirtadienį eisiu į ten pasiimt atsakymų dėl cmv g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 16, 12:48)
Kaip sakoma, viena bėda nevaikšto...užjaučiu dėl močiutės, bet gerai, kad greitai buvo suteikta pagalba.
O ar tau buvo tirta geležis? Ar tik hemoglobinas?
Nes man viena gydytoja sakė, kad hemoglobinas gali būti geras, o vat geležies jame - mažai. Bet kai užsiminiau savo daktarei apie tai, tai ji nustebo: iš kur pas tave gali trūkt geležies g.gif
Kaži ar endemic-e daro tuos geležies tyrimus, nes kaip tik ketvirtadienį eisiu į ten pasiimt atsakymų dėl cmv g.gif

na man tyre bendra.tai hemoglobinas buvo 132.man nieko nesake kad blogai. g.gif man atrodo kad hemoglobinas ir rodo gelezies kieki kraujyje. g.gif o koks pas tave hemoglobinas?
Atsakyti
Pas mane hemoglobinas geras. Vieną kartą buvo gal 126, kitą-153. Tai vienas daktaras net aiktelėjo, kad toks aukštas hemoglobinas ir pasakė, kad ant manęs nesimato, kad toks Hg, turėčiau būti raudona.
Aš kai buvau privačiai media klinikoj ir dariausi galvos magnetinį rezonansą, tai radiologė, ta kur aprašinėja nuotraukas, ji man liepė būtinai pasitikrint geležį, nes sakė būna ir gana dažnai. Kaip tik šiandien per google kažkaip radau straipsnį Delfi, kad buvo atliekamas Vilniuje kažkoks tyrimas dėl to. Bandau įkelt nuorodą,
My Webpage
Eisiu ryt darytis tyrimų dėl Hepatito B ir C, tai reiks pasidaryt ir geležies, mokamas, gal 3 Lt
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 16, 19:06)
Pas mane hemoglobinas geras. Vieną kartą buvo gal 126, kitą-153. Tai vienas daktaras net aiktelėjo, kad toks aukštas hemoglobinas ir pasakė, kad ant manęs nesimato, kad toks Hg, turėčiau būti raudona.
Aš kai buvau privačiai media klinikoj ir dariausi galvos magnetinį rezonansą, tai radiologė, ta kur aprašinėja nuotraukas, ji man liepė būtinai pasitikrint geležį, nes sakė būna ir gana dažnai. Kaip tik šiandien per google kažkaip radau straipsnį Delfi, kad buvo atliekamas Vilniuje kažkoks tyrimas dėl to. Bandau įkelt nuorodą,
My Webpage
Eisiu ryt darytis tyrimų dėl Hepatito B ir C, tai reiks pasidaryt ir geležies, mokamas, gal 3 Lt

nu gal ir vertas demesio sis dalykas. g.gif aisku pasitikrink-juk niekas per galva neduos.galbut cia visa problema?bet kodel gydytojai apie tai nutyli? g.gif
Papildyta:
bet prie ko tada ta temperatura? schmoll.gif
Atsakyti
Pasidariau aš tą geležies tyrimą, tai ketvirtadienį kai eisiu vėl pas infektologę, tai bus atsakymas. Labai įdomu. O kažkur skaičiau, kad esant anemijai gali būt temperatūra. O gali būt ir nuo psicho problemų, nuovargio. Nors nuovargis tai negali gal tęstis 18 metų g.gif
Man infektologė sakė, kad tai skaitosi subfebrili(kažkaip panašiai) temperatūra ir reiškia, kad vistiek kažkur yra infekcija, tik kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 17, 08:50)
Pasidariau aš tą geležies tyrimą, tai ketvirtadienį kai eisiu vėl pas infektologę, tai bus atsakymas. Labai įdomu. O kažkur skaičiau, kad esant anemijai gali būt temperatūra. O gali būt ir nuo psicho problemų, nuovargio. Nors nuovargis tai negali gal tęstis 18 metų g.gif
Man infektologė sakė, kad tai skaitosi subfebrili(kažkaip panašiai) temperatūra ir reiškia, kad vistiek kažkur yra infekcija, tik kur g.gif

Pas mane jau antras menuo tokia laikosi verysad.gif vakare nukrenta, karta net iki 35.9 nukrito, o diena vel 37.
Atsakyti
Pas mane rytais nebūna ir vakare kai paguliu eidama miegot irgi nukrenta, tik ne taip kaip tau
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 17, 12:49)
Pas mane rytais nebūna ir vakare kai paguliu eidama miegot irgi nukrenta, tik ne taip kaip tau

Bet mano manymu, jei butu koks virusas, tai ji pastoviai laikytusi, nebutu jokiu kritimu g.gif
Atsakyti
Tai aš irgi sakiau, kad ji dažniausiai būna, bet kartais ir nebūna, pvz: ryte. Tai ji sako: tai subfebrili ar kokia ten g.gif reikia ieškot infekcijos. Ir remiantis ta temperatūra pasakė, kad galiu būt hepatito nešiotoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 17, 12:58)
Tai aš irgi sakiau, kad ji dažniausiai būna, bet kartais ir nebūna, pvz: ryte. Tai ji sako: tai subfebrili ar kokia ten g.gif reikia ieškot infekcijos. Ir remiantis ta temperatūra pasakė, kad galiu būt hepatito nešiotoja doh.gif

As tai pas ka beejau, tai visi sake, kad gali buti tokia temperatura - man itarinejo ir sake nuo to gali but tokia temperatura - sinusitas, alerginis rinitas, skydliaukes problemos (nors cia sake nelabai budinga), protiniu dantu dygimas, pervargimas... zodziu nuo a iki z..

Man dar kyla mintis - gal cia nerviskai mums ta tempa diena laikosi g.gif jei ryte ir vakare nebuna, galima daryti prielaida, kad tuo paros metu zmogus labiau ramybes busenoj yra, o diena darbai, rupesciai, stresas, tai gal sakau organizmas ir reaguoja i tai? Nes nu man keista, kad ji tai buna, tai nebuna, negi vakarais virusas miegot eina ir temperatura krenta..

Parasyk, kai jau zinosi savo tyrimu atsakymus

Papildyta:
Ir kiek man zinoma, tai jei yra kazkoks susirgimas, tai vakarais atvirksciai kyla temperatura, o ne krenta.
Atsakyti
Tyrimų atsakymus žinosiu ketvirtadieny. Parašysiu.
Ir aš dažnai pagalvoju, kad ta temperatūra nuo nervų, nors ir nesu labai nervuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 17, 14:41)
Tyrimų atsakymus žinosiu ketvirtadieny. Parašysiu.
Ir aš dažnai pagalvoju, kad ta temperatūra nuo nervų, nors ir nesu labai nervuota g.gif

Kai paskaitai, tai viska tie nervai daro doh.gif
Atsakyti