Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

Bet kažkur kažkada girdėjau, kad ir nuo skydliaukės gali būt temperatūra...kaži kodėl kai kurie daktarai tai neigia g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 18, 11:15)
Bet kažkur kažkada girdėjau, kad ir nuo skydliaukės gali būt temperatūra...kaži kodėl kai kurie daktarai tai neigia g.gif

tai va.vieni sako gali buti,kiti kad ne.suprasi juos.man atrodo kad cia su nervu sistema susijus ta temperatura.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 18, 10:44)
tai va.vieni sako gali buti,kiti kad ne.suprasi juos.man atrodo kad cia su nervu sistema susijus ta temperatura.

Gali būt, bet kodėl ir neurologai ir psichiatrai nieko neranda g.gif Jie tik ir laukia, kad ateini ir pasakai kokia tau liga, o tada atsako ar gali tokia būt ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 18, 10:50)
Gali būt, bet kodėl ir neurologai ir psichiatrai nieko neranda g.gif  Jie tik ir laukia, kad ateini ir pasakai kokia tau liga, o tada atsako ar gali tokia būt ar ne doh.gif

Ir as ta pastebejau, tik uzsimink, kad gali tas ir tas but, tai tuoj patvirtina diagnoze be dideliu ceremoniju.

fyrry, jei neklystu, tai ir pas tave kazkas su skydliauke, ane?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 18, 10:07)
Seniai buvai. Jau galvojau pasveikai tai ir mus užmiršai smile.gif
Noriu tavęs paklaust, ar tau tie svaigimai būdavo tokie: pradeda labai cypt galvoj, tada pasidaro taip silpna, kad atrodo prarasi sąmonę (na labai labai silpna), po to purto šaltis. Ar buvo tokie?
Žinosiu kur kreiptis jei ką doh.gif

Nu man nuolatos spengia ausyse.kai eisiu pas daktara paklausiu kuo galima nuimti. nu man nuolatos ta galva svaigdavo.kai eidavau atrodo zeme kilnojasi. o kai jau priepuoliai uzeidavo tai ir kvepuot atrodo sunku budavo ir sirdis dauzydavosi, paskui pradedavo saltis purtyt. as tau siulyciau issitirti ar tau ne vegetacine sistema sutrikus.
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 04 18, 10:56)
Nu man nuolatos spengia ausyse.kai eisiu pas daktara paklausiu kuo galima nuimti. nu man nuolatos ta galva svaigdavo.kai eidavau atrodo zeme kilnojasi. o kai jau priepuoliai uzeidavo tai ir kvepuot atrodo sunku budavo ir sirdis dauzydavosi, paskui pradedavo saltis purtyt. as tau siulyciau issitirti ar tau ne vegetacine sistema sutrikus.

O dabar dar toks klausimas: ar būdavo taip kad jausdavaisi kelias dienas geriau ir atrodydavo jau viskas eina geryn, kad jau sveiksti, ir po kelių dienų vėl viskas iš pradžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 18, 11:02)
O dabar dar toks klausimas: ar būdavo taip kad jausdavaisi kelias dienas geriau ir atrodydavo jau viskas eina geryn, kad jau sveiksti, ir po kelių dienų vėl viskas iš pradžių g.gif

man is vis buvo tik viena diena kai gerai jauciausi, bet kita diena vel tas pats.nuolatos svaigdavo galva.
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 04 18, 11:11)
man is vis buvo tik viena diena kai gerai jauciausi, bet kita diena vel tas pats.nuolatos svaigdavo galva.

Na aš nuo spalio dar nei vienos dienos gerai nesijaučiau. Bet ar tas svaigimas būdavo visada vienodas? Nes man kelias dienas silpnesnis, kelias vėl stipresnis ir t.t.
Ar tau buvo silpumas, didelis, greitas nuovargis, miegustumas?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 18, 11:15)
Na aš nuo spalio dar nei vienos dienos gerai nesijaučiau. Bet ar tas svaigimas būdavo visada vienodas? Nes man kelias dienas silpnesnis, kelias vėl stipresnis ir t.t.
Ar tau buvo silpumas, didelis, greitas nuovargis, miegustumas?

Nu man is pradziu svaigimai buvo retai.taip visas kunas lyg nutirpdavo, bet paskui vis dazniau pasidare iki nuolatos. grizus is darbo visa laika eidavau pamiegoti, nes budavau mieguista, pavargus. ir kai pavargdavau saltis lyg purtydavo.
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 04 18, 11:32)
Nu man is pradziu svaigimai buvo retai.taip visas kunas lyg nutirpdavo, bet paskui vis dazniau pasidare iki nuolatos. grizus is darbo visa laika eidavau pamiegoti, nes budavau mieguista, pavargus. ir kai pavargdavau saltis lyg purtydavo.

Jei prisiminsi dar kokius simptomu, tai parašyk.
Eisiu pirmadienį pas šeimos gydytoją, tai reiks užsimint apie vegetacinę distoniją, tai gal kur pasiųs.
Man jau atrodė, kad mano liga pamažu pamažu silpnėja, bent jau 2-3 mėn. nebuvo tų priepuolių baisių, kad atrodo prarasiu sąmonę ar mirsiu. O va prieš kelias dienas vėl buvo priepuolis, vėl labai silpna, svaigstu. Kol užlipu į 4-tą aukštą, tai taip pavargstu, kad širdis šokinėja, paskui turiu ilsėtis doh.gif
Atsakyti
sveikutes. biggrin.gif kaip siandien jauciates? g.gif furry kokie ten tavo atsakymai del kepenu.sakei kad bus ketvirtadieni.laukiu ziniu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 19, 08:49)
sveikutes. biggrin.gif kaip siandien jauciates? g.gif furry kokie ten tavo atsakymai del kepenu.sakei kad bus ketvirtadieni.laukiu ziniu. blink.gif

Daktarė nuo 1-4 val dirba. Būtinai parašysiu.
O jaučiuosi blogai, paliegus.
Tau kaip supratau jau geriau?
Atsakyti