Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

nusispjaunu 3 kartus.po metu egzistavimo kelios dienos sviesesnes.net keista.sakau gal po truputi atsigausiu,ko linkiu ir jums visoms. mirksiukas.gif nepergyvenk-bus geri tie tavo atsakymai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 19, 10:05)
nusispjaunu 3 kartus.po metu egzistavimo kelios dienos sviesesnes.net keista.sakau gal po truputi atsigausiu,ko linkiu ir jums visoms. mirksiukas.gif nepergyvenk-bus geri tie tavo atsakymai. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš tik nesuprantu, tu pati mergaitę į mokyklą vežioji? Pajėgdavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 11:16)
Aš tik nesuprantu, tu pati mergaitę į mokyklą vežioji? Pajėgdavai? g.gif

nuo manes mokykla apie 2 km.tai ne taip ir baisu.vezdavau o ka daryt,kad ir vos pasivilkdavau. blink.gif
Atsakyti
Tiesa, ačiū tau už padrąsinimą 4u.gif
O tu ar niekad nebandei priepuolio metu validolio? Aš audžiu minty gal reiktų nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 12:05)
Tiesa, ačiū tau už padrąsinimą  4u.gif
O tu ar niekad nebandei priepuolio metu validolio? Aš audžiu minty gal reiktų nusipirkt g.gif

as bandziau ir validoli,valokordina,gudobeles lasus-ne velnio.man nuo ju tik dar blogiau. schmoll.gif schmoll.gif priezastis juk ne sirdeleje,o reikia ieskoti priezasciu kodel ji smarkiai pradeda plakti.kai pasalini priezasti-pasalini ir plakimus,svaigimus.man taip atrodo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 19, 11:25)
as bandziau ir validoli,valokordina,gudobeles lasus-ne velnio.man nuo ju tik dar blogiau. schmoll.gif  schmoll.gif priezastis juk ne sirdeleje,o reikia ieskoti priezasciu kodel ji smarkiai pradeda plakti.kai pasalini priezasti-pasalini ir plakimus,svaigimus.man taip atrodo. g.gif

Tai tu nori pasakyt, kad tau jau širdis nesidaužo, elektra nepurto, svaigimo nėra g.gif
Atsakyti
Labukas.
As sian pradejau gerti daugiau vandens, tai nespeju i tulika lakstyt blush2.gif puse litri isgeriau.bijau kad sirdis nesustreikuotu, kai taip daznai einu i tulika g.gif
Atsakyti
Grįžau iš daktarės, tai nerado to siaubūno hepatito thumbup.gif
Rado citomegalo virusą, jis dabar ūmioj formoj, tai prirašė vaistų kepenim...
Bet kaži ar tas virusas gali duot tokius simptomus kaip mano g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 16:12)
Grįžau iš daktarės, tai nerado to siaubūno hepatito thumbup.gif
Rado citomegalo virusą, jis dabar ūmioj formoj, tai prirašė vaistų kepenim...
Bet kaži ar tas virusas gali duot tokius simptomus kaip mano g.gif

o ka as sakiau.nera tau jokiu hepatitu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nemanau kad citomegalas gali duoti tokius simptomus-nebent temperatura.
Papildyta:
QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 12:28)
Tai tu nori pasakyt, kad tau jau širdis nesidaužo, elektra nepurto, svaigimo nėra g.gif

zinok sirdies dauzymosi jau nera,dar retkarciais jauciu,bet palyginus kaip buvo............ blink.gif elektra dar siek tiek likus,svaigimas ir dar retkarciais buna.anksciau atrodydavo kad visas kunas tokioj didelej itampoj,sirdis plakdavo,o jeigu dar paeidavau-tai iskarto slapia,sirdid plaka,pykina.o dabar atrodo kad kunas toks atpalaiduotas,ramus-nors jokiu vaistu negeriu.as taip galvoju kad cia del tu raumenu. g.gif nemanau kad nuo citomegalo gali uzeiti tokie priepuoliai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 04 19, 15:47)
Labukas.
As sian pradejau gerti daugiau vandens, tai nespeju i tulika lakstyt blush2.gif puse litri isgeriau.bijau kad sirdis nesustreikuotu, kai taip daznai einu i tulika g.gif

o prie ko cia tulikas ir sirdis? g.gif
Papildyta:
labas nova.kaip sveikateles? mirksiukas.gif matau kad prisijungus. ax.gif
Atsakyti
Jei mano simptom4liai nepagerės nuo šitų vaistų iki pirmadienio, tai eisiu vėl pas psichą., ir tiesiai paklausiu ar man negali būt ta distonija, o tai jau užkn...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 19, 16:42)
o prie ko cia tulikas ir sirdis? g.gif
Papildyta:
labas nova.kaip sveikateles? mirksiukas.gif matau kad prisijungus. ax.gif

Sveikos 4u.gif

rjolancik, smagu, kad tau jau geriau smile.gif net man linksmiau pasidare, kai perskaiciau, kad gerai jautiesi wub.gif

furry, ir del taves labai faina thumbup.gif thumbup.gif

as kazkaip siandien irgi geriau jauciausi. Pradejau gert daugiau vandens, tai rimtai akys ne tokios sausos pasidare bigsmile.gif Ir galva normalesne. Tik virskinimas nelabai unsure.gif
Atsakyti