Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mamos grožis

nestumo metu priaugau 10 kg, liko 3 bigsmile.gif bet pastebejau, kad oda skaistesne po gimdymo tapo, jokiu pigmentacijos pedsaku, ir plaukai labiau zvilga, suktis patys pradejo thumbup.gif bijau, kad kai nebemaitinsiu dings sie gerumai ir plaukai prades slinkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(melsva @ 2004 03 12, 13:41)
Buvau isitikinusi, kad po gimdymo ne tik greitai sugris buves svoris, bet ir veido skaistumas..
Svoris krenta, bet veidelis vaje vaje...  blink.gif  blink.gif
Vienos demes, spuoguciai, inkstirai, kazkokie paberimai...  unsure.gif
Mano mergytes jautrus pilvelis, negaliu valgyti ko noriu, pagrinde koses, koses ir koses...  wink.gif
Gal mano organizmas valosi, ar cia del hormonu? Gal reikia kazka specialaus vartoti, gal kuom nors veida valyti?

Parasykit mamytes, kaip jus atrodet ir jautetes is karto po gimdymo, kada sugrizote i "normalu buvi"  biggrin.gif  ir susigrazinote buvusi grozi ir jegas. Ar geriate vitaminus?

Su veido oda problemu neturejau. Yra sakoma, kad moteris pilnai grizta i "normalu gyvenima" 2 metai po gimdymo. Bent jau man po pirmojo tai pasitvirtino.
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2009 07 31, 21:59)
Su veido oda problemu neturejau. Yra sakoma, kad moteris pilnai grizta i "normalu gyvenima" 2 metai po gimdymo. Bent jau man po pirmojo tai pasitvirtino.

Na čia tinka tai ko gero tik jaunoms mamoms, o jau kai per 30, tai tie du metai daug reiškia, jaunystė atgal negrįžta. hihihi.gif Kita vertus tai ir mažiau pergyveni dėl to grožio, ar taip ar taip gražyn jau neini. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 08 26, 17:40)
Na čia tinka tai ko gero tik jaunoms mamoms, o jau kai per 30, tai tie du metai daug reiškia, jaunystė atgal negrįžta. hihihi.gif Kita vertus tai ir mažiau pergyveni dėl to grožio, ar taip ar taip gražyn jau neini.  lotuliukas.gif

Nu ir suskeliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 08 26, 20:40)
Na čia tinka tai ko gero tik jaunoms mamoms, o jau kai per 30, tai tie du metai daug reiškia, jaunystė atgal negrįžta. hihihi.gif Kita vertus tai ir mažiau pergyveni dėl to grožio, ar taip ar taip gražyn jau neini.  lotuliukas.gif

30 dar yra pati jaunyste biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš maitindama numečiau daug svorio, atrodau geriau nei prieš nėštumą. su oda problemų nėra, lyginat su nėštumo laikotarpiu thumbup.gif nusiskundimų dėl grožio žindymo metu neturiu schmoll.gif tik daug plaukų nuslinko iškart po gimdymo, bet čia dėl hormonų, dabar viskas ok
Atsakyti
o man tai labiausiai patinka kad krutine is vargano nepilnai B dydzio dabar yra grazi D tongue.gif tai kai kur einu galiu pasipuokuoti uzsidejus grazia liemenele ir bliuske su gilia iskirpte tongue.gif kol galiu dziaugiuosi cool.gif
Atsakyti
nu nu...su 30-ia pats tas!!! Dar kai pametiniai auga! Tai taip ir iseina nieko nedarant: grazeti, speti, jauneti...MAn tai kaifas, kai pasako, kad nesu "nudrozta"...Nors viduj ojoj kokia pavargus ir istisai mieganti.

Mano oda net girgzda! Itariu cia visas kompleksas susidejo: ir zindymas, ir naturali kosmetika is "Kvapu namai". Rauksliuku nerasit!!! Kuo toliau su amzium, tuo labiau oda lygesne! O dar kai maitini mp, norisi istisai gerti- vel pliusas odos naudai! Plaukai bujoja ir auga! Gal ateity ir slinks..Bus matyt.

O kada jums kg bezindant pradejo kristi? Priaugau 17 kg, per 3 sav nukrito 9 kg. Ir stop...Nors apetiro neturiu...nors judu kaip vovere...
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2009 09 11, 14:53)
nu nu...su 30-ia pats tas!!! Dar kai pametiniai auga! Tai taip ir iseina nieko nedarant: grazeti, speti, jauneti...MAn tai kaifas, kai pasako, kad nesu "nudrozta"...Nors viduj ojoj kokia pavargus ir istisai mieganti.

Mano oda net girgzda! Itariu cia visas kompleksas susidejo: ir zindymas, ir naturali kosmetika is "Kvapu namai". Rauksliuku nerasit!!! Kuo toliau su amzium, tuo labiau oda lygesne! O dar kai maitini mp, norisi istisai gerti- vel pliusas odos naudai! Plaukai bujoja ir auga! Gal ateity ir slinks..Bus matyt.

O kada jums kg bezindant pradejo kristi? Priaugau 17 kg, per 3 sav nukrito 9 kg. Ir stop...Nors apetiro neturiu...nors judu kaip vovere...

man irgi svoris nebekrenta, jau i panika puoliau, bet gerai radau sia temele, kad ne as viena tokia verysad.gif
oda niekada nebuvo spuoguota, bet jau paskutinemis nestumo savaitemis pasidare vieni spuogai, dar ir dabar ju atsiginti negaliu, ar kas nors daretes veido valyma ? g.gif ar galima maitinant leliuka? nes nebegaliu su savimi tokia susitaikyti
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2010 09 14, 15:12)
man irgi svoris nebekrenta, jau i panika puoliau, bet gerai radau sia temele, kad ne as viena tokia  verysad.gif
oda niekada nebuvo spuoguota, bet jau paskutinemis nestumo savaitemis pasidare vieni spuogai, dar ir dabar ju atsiginti negaliu, ar kas nors daretes veido valyma ?  g.gif  ar galima maitinant leliuka? nes nebegaliu su savimi tokia susitaikyti

As dejausi (Negyvosios juros) purvo kaukes namie, padejo thumbup.gif O del profesionalaus valymo, tikriausiai galima ziurint kokias priemones naudoja g.gif jei tik laiko randat biggrin.gif
O siaip nescia as pasijutau pirma kart tikrai grazi blush2.gif ir dabar dar dziaugiuosi savim smile.gif krutine mano is A paklilo iki D pradzioj, dabar jau C, ir siaip visi giria,kad isgrazejau
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 09 17, 02:21)
As dejausi (Negyvosios juros) purvo kaukes namie, padejo  thumbup.gif O del profesionalaus valymo, tikriausiai galima ziurint kokias priemones naudoja g.gif jei tik laiko randat  biggrin.gif
O siaip nescia as pasijutau pirma kart tikrai grazi  blush2.gif ir dabar dar dziaugiuosi savim smile.gif krutine mano is A paklilo iki D pradzioj, dabar jau C, ir siaip visi giria,kad isgrazejau

cia gal tas rusiskas kaukes?
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2010 09 17, 07:48)
cia gal tas rusiskas kaukes?

ne ne rusiskos, va sita mano
Dead Sea Mud Mask 75ml
http://www.oceanheal...magik.16.1.html

bet is tiesu koks skirtumas, maciau ir lietuvisku kazkokiu, gal dar geresnes g.gif
Atsakyti