Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mamos grožis

Sveikos 4u.gif

Man iskilo klausimelis ar neturit problemu su plaukais maitindamos? Nu Pas mane jie tokie isproteje pasidare.. Nepaklusnus, pasisiause, pasipute,o buvo tokie geri..
Kazin negali but irgi hormonu isdykavimo pasekmes g.gif su pirmuoju to nepastebejau kazkaip, o dabar jau pykstu..
Atsakyti
QUOTE(kisulia @ 2010 11 12, 16:11)
Sveikos  4u.gif
Man iskilo klausimelis ar neturit problemu su plaukais maitindamos? Nu Pas mane jie tokie isproteje pasidare.. Nepaklusnus, pasisiause, pasipute,o buvo tokie geri..
Kazin negali but irgi hormonu isdykavimo pasekmes  g.gif  su pirmuoju to nepastebejau kazkaip, o dabar jau pykstu..

Jo jo, mano plaukai labai nepaklusnūs ir veliasi. Kažkaip anksčiau to nebūdavo.
Atsakyti
QUOTE(kisulia @ 2010 11 12, 15:11)
Sveikos  4u.gif
Kazin negali but irgi hormonu isdykavimo pasekmes  g.gif  su pirmuoju to nepastebejau kazkaip, o dabar jau pykstu..

Dėl vėlimosi nepastebėjau bet va slinkimas, doh.gif blink.gif riebalavimasis tai baisus...Reikia kas dieną plauti galvą kai ankščiau tekdavo tik kas 2-3d. unsure.gif O ir šukuosena padaryti jau daug sunkiau nes pvz.susukti plaukai laikosi tik kelias valandas....Paskui viskas išsileidžia unsure.gif nors ir purkšta laku....Vat ir žinok kodėl taip....Bet spėju tvarkos nebus tol kol maitinsiu unsure.gif
Atsakyti
man po kiekvieno gimdymo slenka ir nebeatauga tiek, kiek buvo. Plaukų vis mažiau doh.gif
Atsakyti
as kai pirma sunu maitinau, tai plauku buvo visur, lovoje, ant grindu, net virtuves kriaukleje. gaila, kad tik ant galvos ju mazejo, tik styrojo tokios atenos, nuo atauginejanciu plauku biggrin.gif MV juokaudavo, kad skarele namie nesiociau smile.gif labai sutrukinejo papukaistrijom, kai atsirado pienukas po gimdymo. bet svoriui zindymas super padejo, buvau liekna , jau kai sunui buvo 6 men. kadangi vaikas buvo neramus, tai nakti papuko daznai reijeo, prisidejo viduriuku problemos, maisto alergijos, tai nu meciau 25 kg., nors priauga 20 per nestuma. zodziu maitinkite, nevalgykite beveik nieko ir busit grazio kaip manekenes biggrin.gif aisku juokauju lotuliukas.gif vargas man jei ir su antru taip svori mesiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spangalytė: 15 lapkričio 2010 - 10:41
jo, jau plaukai riebalojasi nerealiai verysad.gif , slenka verysad.gif , bet atsirado dar vienas dalykas kurio niekada neturejau gyvenime - lupu kampuciai raudoni, skilineja, skauda, atrodo siaubingai ir jau 2 men nepraena, tepu kremais, vazelinais niekas nepadeda verysad.gif Gal kas zinote ka daryt ir kodel taip yra?
Atsakyti
QUOTE(Augustina2010 @ 2010 11 26, 17:15)
jo, jau plaukai riebalojasi nerealiai  verysad.gif , slenka  verysad.gif  , bet atsirado dar vienas dalykas kurio niekada neturejau gyvenime - lupu kampuciai raudoni, skilineja, skauda, atrodo siaubingai ir jau 2 men nepraena, tepu kremais, vazelinais niekas nepadeda verysad.gif Gal kas zinote ka daryt ir kodel taip yra?

Vitamino A ir D trukumas. ypac A. pagerkite A+E kapsules ir praeis po savaites. kremai tokiais atvejais tikrai nepades smile.gif
Atsakyti
man taip pat slenka plaukai ir svoris nekremta padidejo..
gal,kad vitaminu vartoju ar kaska kitka?????
bet dar dziaugiuosiu pienuko turiu nors jau mum eina 5men..
Atsakyti
Prisiskaiciau cia apie plaukus tai galiu pasakyti, kad mano plaukai atvirksciai- tankesni, blizgesni pasidare ir riebaluojasi ne tiek daug kaip iki nestumo. O jei i tema g.gif tai kazin ar jau cia labai grazi patapau po gimdymo- oda nukarus, kupra didziausia nuo nuolatinio susilenkimo ir dar ziauriai nugara skauda nakti (miegant), kartais kai pabundu tai atrodo, kad surakinta visa doh.gif . Kaip jums, mamytes, su nugara?
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 28, 16:01)
Vitamino A ir D trukumas. ypac A. pagerkite A+E kapsules ir praeis po savaites. kremai tokiais atvejais tikrai nepades smile.gif

Dekuj 4u.gif .Man vyras nupirko vitaminus maitinanciom.gal pageres situacija smile.gif
Atsakyti
Pas mane kaip pas paauglę spuogų pridygo, plaukai slenka, riebaluojasi... Bet prasidėjo viskas nuo kokio 6 mėn žindymo, iš pradžių viskas buvo ok. Jaučiu, reikės ir man vitaminų pagerti. Kažin kokie geriausiai tiktų?
Atsakyti
Žindau su septynių mėnesių pertrauka antram nėštumui jau ketvirtus metus ir sakyčiau, kad gražėju su kiekviena diena wink.gif Štai ką daro patirtis, meilė savo kūnui ir pasitikėjimas. Kad gerai jausčiausi ir galėčiau žindyti kuo ilgiaustengiuosi gerai išsimiegoti migdydamasi vaikį kartu, lepinuosi skaniu, įvairiu maistu, odą ir plaukus tepuosi natūraliais kvapiais aliejais- tai viskas ir švyti. Grožis gi iš tiesų slypi žiūrinčiojo akyse, o kūno pokyčiai neišvengiami ir nemaitinant. Aišku, maniškiai hormonai irgi pakvailioja: plaukai užkemša vonią, paprakaituot kaip vežikui tenka, apie nuotaikų kaitą nekalbant. Bet nėra tokios problemos, kurios neišspręstų gera pompa, dušas ir bandelė su grietinėlės kremu smile.gif
Atsakyti