Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(jadzka @ 2009 01 21, 06:45)
drinks_cheers.gif na prof. serijos priemonės neblogos, bet būtent apimčiai nevertos dėmesio irgi ax.gif

Va Avedą noriu pabandyt dar g.gif:

gal jau minejau, kad Avedos turiu sita , deja, kazko ypatingo apie sita priemone pasakyti negaliu biggrin.gif , bet as labai mazai dar naudojau, nes dabar naudoju kapsules nuo plauku slinkimo, sampuna, purskala, stengiuosi sustiprint plaukus, tai nepurskiu jau tokiu priemoniu kasdienai. o gal cia del to, kad mano plaukuciai dabar labai jau ploni, tai jokios priemones ir nepadeda, gal normalesniems ir labiau padetu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 21, 11:58)
o kur tos avedos pirkti buna?geri ten produktai nezinai?  4u.gif

tai va cia ir buna
http://www.hqhair.co...earchTerm=aveda
siuncia jie ir i lietuva nebrangiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 01 21, 15:03)
gal jau minejau, kad Avedos turiu sita , deja, kazko ypatingo apie sita priemone pasakyti negaliu biggrin.gif , bet as labai mazai dar naudojau, nes dabar naudoju kapsules nuo plauku slinkimo, sampuna, purskala, stengiuosi sustiprint plaukus, tai nepurskiu jau tokiu priemoniu kasdienai. o gal cia del to, kad mano plaukuciai dabar labai jau ploni, tai jokios priemones ir nepadeda, gal normalesniems ir labiau padetu g.gif
Papildyta:

tai va cia ir buna
http://www.hqhair.co...earchTerm=aveda
siuncia jie ir i lietuva nebrangiai mirksiukas.gif

na pavyzdziui kiek tau "sitas" kainavo parsisiusti ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 21, 12:34)
na pavyzdziui kiek tau "sitas" kainavo parsisiusti ? rolleyes.gif

matai, as anglijoj gyvenu, tai man buvo 2.5 svaro + dar kazkiek pensu skaiciuoja uz kiekviena kita preke, ziurint kiek uzsisakai. atsiunte per 2 dienas.
o i lietuva ziuriu 3.50s varu (4.25 euru) uz viena preke ir 70pensu 0.75 centu) uz kiekviena papildoma preke, atsiuncia per savaite.
Atsakyti
o ia ziurejau parasyta 10 svaru g.gif taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 21, 12:50)
o ia ziurejau parasyta 10 svaru  g.gif taip gali buti?

nemanau, tai kad raso £3.50 g.gif kur matei, kad £10? tai cia litais greiciau jau taip gautusi, zinok as i lt niekada nesu siuntusis, bet cia kiek buna parasyta, tiek ir nuskaiciuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 01 21, 16:11)
nemanau, tai kad raso £3.50 g.gif kur matei, kad £10? tai cia litais greiciau jau taip gautusi, zinok as i lt niekada nesu siuntusis, bet cia kiek buna parasyta, tiek ir nuskaiciuoja g.gif

na turbut blogai nuziurejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 21, 18:44)
na turbut blogai nuziurejau  4u.gif

Nu ne zinok, man irgi 10,60GBP rodo, tai kad gal cia UK vartotojamt viena kaina, o LT vartotojams brungiau dry.gif
(kur jus ta svaru zenkliuka radot??? visa klaviatura ismaisiau, neradau wacko.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 01 22, 18:12)
Nu ne zinok, man irgi 10,60GBP rodo, tai kad gal cia UK vartotojamt viena kaina, o LT vartotojams brungiau dry.gif
(kur jus ta svaru zenkliuka radot??? visa klaviatura ismaisiau, neradau wacko.gif  lotuliukas.gif )

kaip taip gali but? g.gif tai aisku, brangiau, taip ir parasyta: uk tiek, europa tiek, azija tiek... visur ta pati turetu rodyt g.gif as ziuriu kur yra apacioj delivery times and charges...
o £ tai yra ten kur virsuj skaicius 3 su angliskais nustatymais.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 01 22, 21:12)
(kur jus ta svaru zenkliuka radot??? visa klaviatura ismaisiau, neradau wacko.gif  lotuliukas.gif )

na va sakau kad cia kazkas ne to schmoll.gif na nes jeigu uz sampuna moketi apie 50 litu su parsiuntimu tai taikrai nera labai pigiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 24, 09:02)
na va sakau kad cia kazkas ne to  schmoll.gif  na nes jeigu uz sampuna moketi apie 50 litu su parsiuntimu tai taikrai nera labai pigiai  unsure.gif

tai tada nepigiai g.gif nesuprantu... nu man kitaip rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 01 24, 12:29)
tai tada nepigiai g.gif nesuprantu... nu man kitaip rodo lotuliukas.gif

gal delro kad tu anglijoj gyveni todel kaina ir skiriasi smile.gif palyginus jum parsisiusti zymiau pigiau kainuotu nei mum i lietuva smile.gif cia gal ir priklauso ta kaina nuo salies i kur siusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 24, 10:46)
gal delro kad tu anglijoj gyveni todel kaina ir skiriasi  smile.gif  palyginus jum parsisiusti zymiau pigiau kainuotu nei mum i lietuva smile.gif cia gal ir priklauso ta kaina nuo salies i kur siusti  4u.gif

as ta tai suprantu biggrin.gif bet tai ten yra kainorastis, parasyta kiek kainuoja siusti i uk, kiek kainuoja siusti i europa ir pan., kaip gali tau kainorasti kitoki rodyt? g.gif nu, nebesvarbu, vis tiek atrodo neissiaiskinsim lotuliukas.gif
o as siandien nusikirpau, bandziau atauginet kai buvau pernai visai trumpai nusikirpusi, bet neistveriau, galesiu veliau nuotrauku ikelt...
Atsakyti