Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(Frosted @ 2009 03 30, 20:21)
Siaip karstai, bet galima paspaust salpto oro mygtuka - ir bus saltai  biggrin.gif Bet labai salta tada  unsure.gif
Na mano plaukai dziuva virs valandos, tai as neiskenciu biggrin.gif Isdziovinu fenu doh.gif

bet turbut taspats kas fenas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 30, 20:47)
bet turbut taspats kas fenas? 4u.gif

Na cia ir yra fenas, tik antgalis kitoks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 03 30, 20:50)
Na cia ir yra fenas, tik antgalis kitoks  4u.gif

hm...galbut reiks isbandyti,nereiketu tada tiesintuvo naudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 30, 21:15)
hm...galbut reiks isbandyti,nereiketu tada tiesintuvo naudoti 4u.gif

Na as turiu panasu, tik gale kaip sukos plastmasines, tai labai gerai istiesina man wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 03 30, 21:49)
Na as turiu panasu, tik gale kaip sukos plastmasines, tai labai gerai istiesina man wink.gif

Gal vistiek maziau nudegina plauka nei tiesintuvas ar ne ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 30, 21:53)
Gal vistiek maziau nudegina plauka nei tiesintuvas ar ne ? smile.gif

Na sieip tiek, kiek ir fenuojant is arti. As kazkaip nesiskundziu, galai neluzineja, neskilineja...
Atsakyti
Kylam 4u.gif
Atsakyti
up 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergytes.. 4u.gif atsitiko man labai didele beda.. unsure.gif mano plaukucius nukirpo labai grieztu kirpimu,beabejo,ant rytojaus as i save negalejau ziureti,nes plaukai "stovejo" baisiai,atrodziau ne kaip.. begau taisyti sio nesusipratimo.. tai kirpeja taip isfeliravo mano kaseles,kad net nenoriu prisiminti tos dienos,kiek turejau plauku(o ju buvo tikrai normaliai),db tebeturiu puse.. doh.gif verkiau net nakti atsikelus.. verysad.gif tragedija.. taiva,norejau jusu pasiteirauti,isgirsti nuomone,ar laikui begant ir plaukuciams augant,atgausiu ju apimti? vos ne dienas skaiciuoju,kada tik cm paaugs.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simaska: 30 gegužės 2009 - 15:11
vagsiuke, bet tai kirpeja zasis doh.gif aisku, kad ataugs ir bus tokie, kokie buvo, bet ir laiko tai nemazai reikes, ypac jei trumpai iskarpe... Na, nieko nepadarysi... O jei tikrai labai jau klaikiai atrodo, gal visai trumpai nukirpk? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 30 gegužės 2009 - 20:05
QUOTE(simaska @ 2009 05 30, 16:08)
sveikos mergytes..  4u.gif  atsitiko man labai didele beda..  unsure.gif  mano plaukucius  nukirpo labai grieztu kirpimu,beabejo,ant rytojaus as i save negalejau ziureti,nes plaukai "stovejo" baisiai,atrodziau ne kaip.. begau taisyti sio nesusipratimo.. tai kirpeja taip isfeliravo mano kaseles,kad net nenoriu prisiminti tos dienos,kiek turejau plauku(o ju buvo tikrai normaliai),db tebeturiu puse..  doh.gif  verkiau net nakti atsikelus..  verysad.gif  tragedija.. taiva,norejau jusu pasiteirauti,isgirsti nuomone,ar laikui begant ir plaukuciams augant,atgausiu ju apimti? vos ne dienas skaiciuoju,kada tik cm paaugs..  unsure.gif

Eina sau,tokiai kirpejai tai bash.gif Aisku plaukuciai ataugs,bet kaip jau minejo labai ilgai turbut reikes laukti,ziurint ar tavo plaukai greitai auga ar ne smile.gif o labai trumpai nukirpo? smile.gif
Atsakyti
aciu Premium ir Rutalt,kad mane palaiket,kad parasete.. 4u.gif
na labai trumpai nenukirpo,tik smarkiai virsugalvi iskarpe, o likusieji ilgieji plaukai(jie truputy zemiau peciu) labai isploninti,nes juos eme tam paciam virsugalviui.. doh.gif zodziu,kirpimas superinis,man labai tinka ir graziai atrodo,tik baisiausia tas,kad jie labai isploninti ir ispoliruoti,nes kaip minejau,tai antroji kirpeja taise pirmosios grieztaja sukuosena..
as taip pat galvojau,kad kirpti trumpai,bet nelabai man tinka,tai po to visai galiu isprotet.. unsure.gif blink.gif bandysiu laukti kol ataugs bent jau tas virsugalvis ir vis galiukus pakirpinesiu. Tik dabar nors kiek ramiau jusu deka,nuraminote mane,nes jau maniau,jog nebeturesiu normaliu plauku..
Atsakyti