Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(Frosted @ 2009 08 03, 21:09)
Man tai nuo TIGI taip plaukai pablogejo (nuo sampuno ir kondicionieriaus), kad ne nebebandau daugiau jokiu priemoniu sios firmos. Plaukai kaip siaudai buvo, dar priedo pleiskanos prasidejo  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Man irgi nuo Tigio įjautrėjo galvos oda ir slinkti plaukai labiau pradėję buvo. Dabar TiGi priemonės apeinu ratu (Išskyrus Massive Shine hairspray) Šitas lakas tai fainas, o jei dar mažiau kvepėtų būtų išvis super.
Atsakyti
ačiū už patarimus... 4u.gif išbandyti teko daug, ir rozmarinų aliejų, ir žibalą, ir įvairius naktinius purškiklius, bet tik šiek tiek pastebėjau rezultatą, gal dar poveikis vitaminų šiek tiek padėjo...na o dabar pabandysiu alyvuogių aliejų, o kur jo būna pirkti? 4u.gif
Atsakyti

Zinau puikiai ka reiskia tureti sipnus plaukus.Oi kiek vargau kol atsigavo.5metai esu blondine, tai nereikia man rodos nei pasakoti. Esu isbandziusi n priemoniu plaukam.Pakol atradau savo.Pirmiausiai vartok vitaminus gerus. Man labai geri, vieninteliai kurie padeda tai, oda, nagai, plaukai, is Dermavit.Labai peikiu, Perfektili ir ten tuos special draze merc, jei teisingai parasiau.Sampunas is Keunes,pazeistiem plaukam.Ten jis labai svelniai plauna, na ir kaukes. Kaukes siuo metu turiu Nourishing Cream, maitinamasis plauku kremas, su multiproteinais, sausiems, pazeistiems plaukams. Duodu 10balu,plaukas tiesiog sokantis, minkstas, jauciasi pamaitintas, nu toks svelnus.Cia mano metu atradimas.Paskui turiu Is Vitalitys intensive, irgi matinanti, labai plaukam mano patinka.Ja naudoju jau kokie 2metai.Ir tikrai dar pirksiu.Drekinancia kauke turiu is EME Diciotto, Extra Hydrating Mask.Italu gamybos, nu geresnes drekinancios nesu turejus.Labai sudrekintas plaukas po jos.Naudoju jau antra buteli.Jo talpa 1lt, kaina 250ltbet jau antra buteli isigijau. Kondicionierius naudoju irdi is EME, tonizuojamaji balzama, labai labai patinka.O kitas irgi is EME kasdieninis balzamas, irgi nerealiai dziaugiuos.Tai va, labai man atsigavo plaukuciai po siu priemoniu. Dar mano kirpeja aiskino kad, jei plaukai yra sausi, pazeisti.Priemones naudoti, kad maitintu, ir drekintu.Nepirkti pazeistiem plaukam priemoniu, o butent kad maitinanti ar drekinanti priemone butu.Ir neklausyti konsultanciu, kurios kisa pazeistiem plaukam.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Dekuj Giedrute:)aš turiu šampūną iš londos-plaukai tokie minkšti, švelnūs, bet vistiek, man asmeniškai nieko gero:)...gal paprasčiausiai mano plaukams netinka...
verysad.gif o kaip norėčiau, kad metų bėgyje, kol išeisiu į darbą plaukai atsigautų, būtų gražūs, ilgi bei stiprūs... unsure.gif teks daug paplušėti... g.gif
Atsakyti
O kokie tavo plaukai? Kiek pinigeliu gali jiem skirti? Na is Londos man geltonoji linija tikrai visai nieko buvo.Nu zinik vien sampuno tikrai neuzteks, turi butinai deti kaukes, balzamus.O kokie plaukai? Kokia spalva dazai? Seruma naudoji koki? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 06 rugpjūčio 2009 - 15:12
user posted image

Iš savo patirties rekomenduoju alijošių sultis. Vaistinėj betkokioj nusiperki ir tiesiog prieš miegant išsitepi visus plaukus bei galvos odą, o ryte išsiplauni. Turbūt nereikia ir pasakot apie alijošiaus gydomasias savybes. Man tai padėjo! thumbup.gif
Atsakyti
O tai galvos oda ar reikia tepti alyv. aliejumi, ar tik plaukus? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 08 06, 17:08)
O tai galvos oda ar reikia tepti alyv. aliejumi, ar tik plaukus? blink.gif

Nuo ko padejo?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 08 06, 16:11)
O kokie tavo plaukai? Kiek pinigeliu gali jiem skirti? Na is Londos man geltonoji linija tikrai visai nieko buvo.Nu zinik vien sampuno tikrai neuzteks, turi butinai deti kaukes, balzamus.O kokie plaukai? Kokia spalva dazai? Seruma naudoji koki? 4u.gif

mano plaukuciai labai ploni, pries 2 metus buvau pasidariusi chemini, tai labai nualinti, o dar beto as juos visada sviesinu sruogelemis...is londos turiu sampuna butent is geltonosios linijos, kai issiplaunu galva ir plaukai isdziuna, tai atrodo, kad tu plauku visai nera biggrin.gif pagrinde dabar daugiausiai naudoju aliejuka ricinu berods ir zibala, taip pat kaukes, bet parduotuvese pirktas( garnier ), aisku jeigu zinociau, kad kazkokia priemone tikrai padetu, tai nepagaileciau jai daugiau pinigu... smile.gif
Atsakyti
Na viskas aisku. I tas maximines net neziurek, pati matai, kad nieko nepadeda.Eik i parduotuves, skirtas kirpyklom, profesionaliam naudojimui. Ten yra ir nelabai brangiu, bet geru priemoniu.Ir niekur nedingsi, turesi meginti viska kol atrasi savo, uz tave niekas neismegins.Pirkis ampulikes kur skatina plauku augima, ju yra eurokos, po 2lt su centais.Keista kad praejo jau 2metai, o plaukai dar neatsigavo g.gif Niekur nedingsi, turi eiti i normalia parduotuve, ir pirkti normalias priemones, o ne is maximas.Kokias priemones naudoji, TOKIE IR PLAUKAI mirksiukas.gif [neisizeisk]O kitu atveju liksi be plauku. Gaivink tu juos, skatink augima, one alink tu ju.Pabandymui pirk mazesnem pakuotem, o jei netiks nesi ism isparduotuve, bent kelis litus atsiimsi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 06 rugpjūčio 2009 - 17:29
QUOTE(ievka23 @ 2009 08 06, 21:36)
bet dabar atsirinkau ir labiausiai patinka everline priemones. tikrai laaaabai kokybiska kosmetika ir uz prieinama kaina - rekomenduoju pabandyti.

Turiu everline aliejuka plaukams (ieskojau plauku galams, tai konsultantes sake, kad tokiais aliejukais reikia tepti ne tik pacius plauku galiukus kaip daugelis galvoja, bet ir auksciau visus plaukus), tai tikrai patinka, patys plaukai tampa labai svelnus pasitepus, neapsunkina plauku, neriebina, raso, kad tinka plauku gydymui smile.gif tiesa, ir atsiejo jis man nemazai unsure.gif
Atsakyti
as irgi turiu aliejuka everline toki su G raide labai superinis. na kainuoja normaliai,bet jo labai ilgai uztenka as jau puse metu turiu ir dar nepasibaige o tepu kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
O kur merginos rasti ta aliejuka? ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti