Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(giedrute 99 @ 2009 08 07, 09:58)
O kur merginos rasti ta aliejuka? ir kokia kaina? 4u.gif

as pirkau kauno gatveje ten kur kinu roze salia, everline parduotuveje apie 60lt atrodo.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 08 04, 10:01)
drinks_cheers.gif Man irgi nuo Tigio įjautrėjo galvos oda ir slinkti plaukai labiau pradėję buvo. Dabar TiGi priemonės apeinu ratu (Išskyrus Massive Shine hairspray) Šitas lakas tai fainas, o jei dar mažiau kvepėtų būtų išvis super.

Na aš kadangi lakų nenaudoju, tai su Tigi matyt neteks man draugauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 08 06, 13:13)
Sampunas is Keunes,pazeistiem plaukam.Ten jis labai svelniai plauna, na ir kaukes. Kaukes siuo metu turiu Nourishing Cream, maitinamasis plauku kremas, su multiproteinais, sausiems, pazeistiems plaukams.
Is Vitalitys intensive, irgi matinanti, labai plaukam mano patinka.
Drekinancia kauke turiu is EME Diciotto, Extra Hydrating Mask.
Kondicionierius naudoju irdi is EME, tonizuojamaji balzama, labai labai patinka.O kitas irgi is EME kasdieninis balzamas, irgi nerealiai dziaugiuos.
4u.gif

Ar galėtumėt parašyti, kur šių priemonių galima įsigyti?
Atsakyti
Mano didziausias kompleksas (nepaisant keletos mazelesniu) yra plaukai...Su tokiu pavydu palydziu ilgaplaukes-tankiaplaukes, noriu nurauti plaukus savo diedui, nes turi ju gal 5 kartus daugiau nei as! (Grazu, bet kokia neteisybe)
Dar 16 metu turejau fantastiskus plaukus, o viena diena(po kokiu 2 metu, brandos egzaminu proga) jie pradejo slinkti ir liko gal tik koks ketvirtadalis. Laimei jie bent jau linke pustis, tai atrodo siek tiek daugiau, bet kiekis katastrofikai apgailetinas.
Po tokios graudzios izangos siulau bendramintems susikoncentruoti i pagrindinius klausimus:
1) (durnas) ar imanoma fiziologiskai, kad naudojant kazkokius ultra priedus/vaistus/mineralus i senatve padaugetu plauku(man 30, ne 60 smile.gif )? -gal kam buvo ar girdejot kazka panasaus?
Is cia seka klausimas apie
2) sveikatos/kraujo/hormonu tyrimus, kurie padeda issiaiskinti ir spresti plauku problemas - ar/kur daretes, ar tai prasminga/naudinga/efektinga?
Na ir zinoma paprastesni ir gyvenimiski dalykai:
3) gera kirpeja, kuri tvarko jusu panasios bukles plaukus ir daro is ju stebuklus
bei super ultra turbo priemones plaukams nuo kuriu neatsiranda tonos pleiskanu (pati nenaudoju sukuosenos formavimo, tik gydomasias priemones, bet gal yra koks stebuklingas eliksyras, kuris laiko under control ne pirmas 15 min po susukavimo)
Tai tokios gaires, bet man svarbiausia isgirsti, kad esu ne viena tokia ir kad ne visi turi holivudinius plaukus!
P.S.Aciu uz supratima, konkreciai tokios temos nebuvo, o ploni plaukai gali buti ir tankus smile.gif
Atsakyti
Pasidariau lengva chemini biggrin.gif Plauku padaugejo bent optiskai... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes... Mano plaukai slenka 12men per metus, greitai riebaluojasi... Tik iseinu is namu ir jau nei siokie, nei tokie.
Man labai patiko Charles Worthington Take Aways Maximum Volume Boosting Mousse, plauku tieeeek daug pasidare... Papasakosiu ka darau su savo plaukais kai einu i vakareli ar pan... Kodel tai darau nekasdien? Nes nemegstu kai plaukai nera slidus, kai juose stringa pirstai... Norit issiputusiu plauku mergaites, teks rinktis...
Ok... Issiplaunu galva Charles Worthington Volumising sampunu, nuskalavus issitepu tos pacios serijos kondicionierium, 1min ir skalauju. Vanduo taip pat turi buti tam tikros temp...
Dziovinu ranksluosciu, negailedama istepu visa galva minetom putom, pripurskiu Andrew Collinge condicionierium, kad plaukai po putu ne taip veltusi. Atsargiai issukuoju, heat protection spray, zemyn galva ir dziovinu. Kai plaukai jau beveik sausi, griebiu dideli apvalu sepeti ir "dirbu" nuo apacios i virsu. Bet... yra du galimi variantai: 1. barstyti kiekvieno atskirto plauku sluoksnio saknis barstyti Schwarzkopf Osis Dust It Mattifying Powder, bet kadangi sios pudros neturiu, 30cm atstumu purskiu laka ir dzioviu.. taip kiekviena miela sluoksni. Tada... Pats geriausias atradimas: vo5 shine spray. nuostabus produktas! as is tu zmoniu, kuriems viskas turi buti idealu, jokio islindusio plaukelio. seniau naudodavau coconut butter is the body shop, nuostabus produktas, bet sis purskaliukas tiesiog stebuklas! Susitvarkai visus skraidancius plaukus ir dar daugiau lako....
jei norisi tikrai dideliu plauku be pridetiniu nenaturaliu sruogu ar priauginimo- velkit... Man labiausiai patinka i virsu sukelti plaukai, "skiautere".
Pasibaige dauguma mano produktu, kai susipirksiu tikrai idesiu nuotraukele...
Atsakyti
Na, mano plaukai plonoki kaip ir daugumos šviesiaplaukių, bet jų daug. Tai geriausiai atrodė kaip tik kiek prakarpytas kare kirpimas ir mažiausiai vargo su juo turėjau. Jau ilgesni tai jie sukrenta. O žiemą išvis buvau labai trumpai nusikirpus, dabar auginu, tai laukiu nesulaukiu kol ataugs tiek, kad vėl kare galėčiau kirptis. Dar auginimo iki pavasario liko... doh.gif Nors auga greit, bet kai nekantrauju, tai galėtų dar greičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 10 21, 23:38)
Papasakosiu ka darau su savo plaukais kai einu i vakareli ar pan... Kodel tai darau nekasdien? Nes nemegstu kai plaukai nera slidus, kai juose stringa pirstai... Norit issiputusiu plauku mergaites, teks rinktis...
...

blink.gif Skamba kaip kokiu kaip minimum dvieju valandu kankinimasis pries veidrodi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 10 22, 10:39)
blink.gif Skamba kaip kokiu kaip minimum dvieju valandu kankinimasis pries veidrodi  g.gif

Nea... neuztrunka tiek. Labiausiai nekenciu su sepeciu dziovinti, tad katais tik papurski saknis, sepeti po sruogos apacia prie odos ir tik isdziovini laka. man labai nepatinka tokios proceduros, bijau, kad visai nuplikciau jei kasdien plaukus formuociau, kaip kirpyklose....
Bandykit atkereipti demesi i zvaigzdziu plaukus... pripurksti, priauginti ir t.t. mazai yra tokiu, kurioms gamta dave nuostabius plaukus, nereikia krimstis..
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 10 21, 23:38)
Sveikutes... Mano plaukai slenka 12men per metus, greitai riebaluojasi... Tik iseinu is namu ir jau nei siokie, nei tokie.

O nemanote jog tas slinkimas ir yra nuo tu visu chemiju kurias naudojate ant plauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 22, 11:20)
O nemanote jog tas slinkimas ir yra nuo tu visu chemiju kurias naudojate ant plauku  ax.gif

Kaip ir sakiau, tai darau tik ypatingoms progoms, kitom dienom vaikstau su "makaronais". Kasdien naudoju tik sampuna, kondicionieriu ir Alberto VO5 Serum Mist Glossing Shine visiems pasiklydusiems plaukeliams..
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 10 22, 13:33)
Kaip ir sakiau, tai darau tik ypatingoms progoms, kitom dienom vaikstau su "makaronais". Kasdien naudoju tik sampuna, kondicionieriu ir Alberto VO5 Serum Mist Glossing Shine visiems pasiklydusiems plaukeliams..

O nuo to glossing shime nepasunkeja plaukai? Nes paprastai tokie glotnintojai tempia plauka ir jie greiciau priglunda prie galvos, nebeatrodo purus..
Atsakyti