Mano didziausias kompleksas (nepaisant keletos mazelesniu) yra plaukai...Su tokiu pavydu palydziu ilgaplaukes-tankiaplaukes, noriu nurauti plaukus savo diedui, nes turi ju gal 5 kartus daugiau nei as! (Grazu, bet kokia neteisybe)
Dar 16 metu turejau fantastiskus plaukus, o viena diena(po kokiu 2 metu, brandos egzaminu proga) jie pradejo slinkti ir liko gal tik koks ketvirtadalis. Laimei jie bent jau linke pustis, tai atrodo siek tiek daugiau, bet kiekis katastrofikai apgailetinas.
Po tokios graudzios izangos siulau bendramintems susikoncentruoti i pagrindinius klausimus:
1) (durnas) ar imanoma fiziologiskai, kad naudojant kazkokius ultra priedus/vaistus/mineralus i senatve padaugetu plauku(man 30, ne 60

)? -gal kam buvo ar girdejot kazka panasaus?
Is cia seka klausimas apie
2) sveikatos/kraujo/hormonu tyrimus, kurie padeda issiaiskinti ir spresti plauku problemas - ar/kur daretes, ar tai prasminga/naudinga/efektinga?
Na ir zinoma paprastesni ir gyvenimiski dalykai:
3) gera kirpeja, kuri tvarko jusu panasios bukles plaukus ir daro is ju stebuklus
bei super ultra turbo priemones plaukams nuo kuriu neatsiranda tonos pleiskanu (pati nenaudoju sukuosenos formavimo, tik gydomasias priemones, bet gal yra koks stebuklingas eliksyras, kuris laiko under control ne pirmas 15 min po susukavimo)
Tai tokios gaires, bet man svarbiausia isgirsti, kad esu ne viena tokia ir kad ne visi turi holivudinius plaukus!
P.S.Aciu uz supratima, konkreciai tokios temos nebuvo, o ploni plaukai gali buti ir tankus