Sveikos Merginos
Ir as prisijungsiu kaip plonu palukuciu savininke
,pas mane jie tokie plonuciai,bet ju labai daug,tai as uz tai ir dziaugiuosi,kad ju yra daug,tada ne taip isryskeja
ir dar ilgoki beveik iki liemens
sveikos, buvau Lietuvoj, isgirdau apie sita Silicea balsam , tai galvoju pabandysiu
Nusipirkau. Norejau jau seniau pastiprinti plaukus is vidaus, kaip sakant, tik kad as dar vis maitinu vaika krutimi, tai bijau gerti, o sitas galima maitinancioms. Idomu, bus koks poveikis
Gal kuri geret ji?
QUOTE(premium @ 2009 06 18, 00:48)
sveikos, buvau Lietuvoj, isgirdau apie sita Silicea balsam , tai galvoju pabandysiu
Nusipirkau. Norejau jau seniau pastiprinti plaukus is vidaus, kaip sakant, tik kad as dar vis maitinu vaika krutimi, tai bijau gerti, o sitas galima maitinancioms. Idomu, bus koks poveikis
Gal kuri geret ji?
as geriau ji kokius 5 menesius , gal is pradziu kazkiek ir jautesi kad plaukai puresni buvo, bet tai laikinas efektas. plonu plauku struktura juk nulemta genu ir nekazka cia pakeisi.
Sveiki
pasidalinkite patirtimi kaip rūpinatės savo plaukučiais, kurie tiesiog pavargo, nuo dažnų mūsų poreikių juos keisti...Gal kam teko išsivaduoti iš to siaubo, kada atrodo, kad plaukai tokie silpni, negražūs, lėtai auga, nualinti nuo dažymo...Gal kas žinote būdų, kaip juos atgaivinti
Kaip sustiprinti, kad jie atrodytų sveikesni, greičiau augtų...
Kad greiciau augtu rupinames galvos oda (rozmarinu vanduo, zibalas, cemerycios - su jais darome masaza), taip pat rupinames vidumi - B grupes vitaminai, Cinkas (as vartoju), dar girdejau gerai yra A grupes vitaminai plauku augimui.
Kad nualinti plaukai bent atrodytu sveikesni - naudojame aliejus (alyvuogiu, kokosu, jojobos - tepti 10 cm nuo saknu). Pamirstam visus tiesinimus, saunas, chloruota vandeni.
Galim kirpt ir pagal menulio fazes, jei tikim aisku.
As zinau tiek.
Sveikos
pas mane visada buvo stori plaukai.. o dabar kazkas atsitiko ir ziauriai sumazejo plauku apimtis.. nzn ka daryt..
pas mane garbanoti plaukuciai..
QUOTE(amber123 @ 2009 07 30, 19:59)
Sveikos
pas mane visada buvo stori plaukai.. o dabar kazkas atsitiko ir ziauriai sumazejo plauku apimtis.. nzn ka daryt..
pas mane garbanoti plaukuciai..
Siaip jei krenta plaukai labai labai gerai padeda vitaminu injekcijos - reikia 3 kursu - ten skirtungus vitaminus berods leidzia
QUOTE(Frosted @ 2009 07 30, 21:25)
Siaip jei krenta plaukai labai labai gerai padeda vitaminu injekcijos - reikia 3 kursu - ten skirtungus vitaminus berods leidzia
Mano bendradarbe daresi, tikrai rezultatas matomas!
Skauda aisku, bet ko nepadarysi del grozio 
Kokios kainos siu injekciju ir kur jas daro?
QUOTE(ambriu @ 2009 07 31, 01:27)
Kainos apie 100Lt berods
Ji daresi Jogailos g. ten kur gydomosios kosmetologijos centras ar kaip jis ten tiksliai vadinasi, nepamenu jau... bet manau daug kur kosmetologiniuose daro tokias proceduras - vadinasi mezoterapija
panelės, o ą daryt man: situacija tokia. pas mane ilgoki plaukai, šiek tiek iškarpyti priekyje. norisi, kad atrodytų puresni. bet jei naudoju bent okia sputas, nors ir nedaug, jie tampa neslidūs, nepaklusnūs, netvarkingi ir lipnūs... po pusės dienos prieš saulę net matosi visokiausi nešvarumai ir dulkės ant jų... o norisi puresnių, ir noriu pakelt šaknis... gal išsikarpyti viršugalvį? o jei su kokias purškiamais - tada jie riebaluoti tampa... geriausiai man plaukas atrodo kai nieko neišsitepu, bet norisi vat purumo...
QUOTE(kristin_ @ 2009 07 31, 22:19)
panelės, o ą daryt man: situacija tokia. pas mane ilgoki plaukai, šiek tiek iškarpyti priekyje. norisi, kad atrodytų puresni. bet jei naudoju bent okia sputas, nors ir nedaug, jie tampa neslidūs, nepaklusnūs, netvarkingi ir lipnūs... po pusės dienos prieš saulę net matosi visokiausi nešvarumai ir dulkės ant jų... o norisi puresnių, ir noriu pakelt šaknis... gal išsikarpyti viršugalvį? o jei su kokias purškiamais - tada jie riebaluoti tampa... geriausiai man plaukas atrodo kai nieko neišsitepu, bet norisi vat purumo... 
(Man atrodo kad cia biski OUT OF TOPIC) Bet kadangi matau naujoke esi, tai patarsiu cia vietoj: jei nori purumo, tai sukuok plaukus palenkus galva zemyn, pakratyk galva kol isdzius, gali dziovint fenu sutepus su putom - ji bus puresni ir nesulips.