Sveikos
As irgi visa gyvenima kankinuosi su savo plonais plaukais, dar ju ir neperdaugiausia, tiesus ir naturaliai sviesus, riebaluojasi be proto
Ir ilgus tiesius nesiojau, ir lengva chemini dariau, bet vis delto man geriausia kare kirpimas su kirpciais, ir truputi pakarpytais galiukais. Naudoju hena plus purskikli apimciai didinti, daug visokiu esu bandzius, sitas man geriausias, su mineralais ir gydomaja chna
Bandziau naujaji nivea plauku saknims pakelti, fui koks
sulibdo plaukus, atrodo kai neplauti. Is the body shop medaus kondicionierius neblogas, drekina ir apimti didina. Dziovinu plaukus fenu difuzorium, dar hena plus laku papurskiu, jis toks lengvas, perdaug nesulipdo. Neseniai pirkau tigi superstar sampuna ir kondicionieriu, efektas visai neblogas plaukai blizga, bet pradejo galva nieztet, tai bijau toliau naudot. Cia viena mamyte rase apie alijosiaus sultis, tikrai super dalykas
, apimties nedidina, bet nuo slinkimo tikrai padeda, plauku neriebina, ir siaip man kazkaip plaukai geriau stovi
Anksciau as pati alijosiu pas bobulkas pirkdavau. o pasirodo vaistinese yra gatavu sulciu
Reiks paieskot
QUOTE(Azalija @ 2009 11 09, 22:35)
Cia viena mamyte rase apie alijosiaus sultis, tikrai super dalykas
, apimties nedidina, bet nuo slinkimo tikrai padeda, plauku neriebina, ir siaip man kazkaip plaukai geriau stovi
Anksciau as pati alijosiu pas bobulkas pirkdavau. o pasirodo vaistinese yra gatavu sulciu
Reiks paieskot
Tikrai yra sulčių
stoju i plonaplaukiu buri
Pasakysiu kas padeda man "pakelti plauka" ir islaikyti bent diena normalia sukuosena.
jei plaukai ilgesni , cia mokyklos laikais buvo , tai isplovus ir naturaliai padziovinus supindavau i 4 kasytes ( dvi virsuje dvi apacioj) laikydavosi 2 dienas purus banguoti plaukai, galima surist, sukelt atrodo gerai.
Nusitrumpinus iiki peciu situacija pasunkejo, bet galima isisisukt:
1. cnha kauke pastorina pati plauka jis ne tok nuskalbtas ir isplonejes atrodo
2. Stambus bigudziai ant isdziuvusiu isplutu plauku bent pusvalandziui) pries tai saknis papurskus root voluminizing putomis Keune
3. Linke banguotis mano plaukai tai patikdavo ir gerai atrodydavo isplautus plaukus pagniauzyti rankomis su tokiu spec kremu Trevor Sorbie, suformuoja bangas tokias stabilias , biski sukimba plaukai bet visa diena rami del savo galvos.
Maziau chemijos, reikia atrast kas plaukui tinka. Man pavyzdziui po kirpyklos sukuosenu plaukai neatsigauna kelis men. znyples fenai, lakai velimai, nu klaiku.
Pasakysiu kas padeda man "pakelti plauka" ir islaikyti bent diena normalia sukuosena.
jei plaukai ilgesni , cia mokyklos laikais buvo , tai isplovus ir naturaliai padziovinus supindavau i 4 kasytes ( dvi virsuje dvi apacioj) laikydavosi 2 dienas purus banguoti plaukai, galima surist, sukelt atrodo gerai.
Nusitrumpinus iiki peciu situacija pasunkejo, bet galima isisisukt:
2. Stambus bigudziai ant isdziuvusiu isplutu plauku bent pusvalandziui) pries tai saknis papurskus root voluminizing putomis Keune
3. Linke banguotis mano plaukai tai patikdavo ir gerai atrodydavo isplautus plaukus pagniauzyti rankomis su tokiu spec kremu Trevor Sorbie, suformuoja bangas tokias stabilias , biski sukimba plaukai bet visa diena rami del savo galvos.
Maziau chemijos, reikia atrast kas plaukui tinka. Man pavyzdziui po kirpyklos sukuosenu plaukai neatsigauna kelis men. znyples fenai, lakai velimai, nu klaiku.
QUOTE(tori @ 2009 11 20, 23:55)
chna tai cia ta bespalve?
Bet tai kam tu leidi kirpyklose taip savivaliauti ???
Nu siaubas tikrai.. As tai karta paprasiau ant mano plonu plaukuciu jokio sh... nedeti, tai ir nededa jokiu priemoniu, laku ir pan.. Na, su dziovintuvu aisku neisvengiamai dziovinti reikia, nors pati namuose niekada to nedarau, bet va del znypliu tai irgi esu pasakius "aciu gal nereikia, nedenginkit plaukuciu".. Kazkaip ir nebebuna bedu. Bet siaip su tavimi sutinku, is po kirpyklos yra buve ir man problemu. Be to, kad turiu plonus plaukus, tai dar ir galvos oda labai jautri. Tai yra buve atveju, kai esu uztaikius ant grubiu kirpeju, kurios tuos plaukus kaip su grebliu sukuoja, taso, tai po kirpyklos apie savaite sasai galvoje gydavo... Vat..
I kokias jus tokias kirpyklas vaikstote?
As visada pasakau, jei man per daug pesa ar per karstas vanduo, visada visi atsizvelgia
sveikutes, pasiskaiciau cia jusu pasisakymus apie kirpyklas, tai atrodo kad i tas kirpyklas vos ne kiekviena diena vaikstot kad jau taip is karto plaukai pablogeja. pas mane irgi buvo ploni plaukai, sugadinau juos, pradejau naudoti sampunus su vaisiais kaip fruktis, tai atsigauna jau, nenaudoju jokiu laku ar kitokiu priemoniu, nes man jie neilgai laiko ir tada greitai susriebaluoja plaukai. o plaukai slinks visada, nes jau taip turi buti, o tos priemones tik sumazina plauku slinkima kad visi neislinktu, manau kad reikia sveikai valgyti tai ir plaukai neslinks taip, o jei jau labai slenka tai reikia susirupinti organizmu.
QUOTE(brutele @ 2009 11 23, 20:34)
sveikutes, pasiskaiciau cia jusu pasisakymus apie kirpyklas, tai atrodo kad i tas kirpyklas vos ne kiekviena diena vaikstot kad jau taip is karto plaukai pablogeja. pas mane irgi buvo ploni plaukai, sugadinau juos, pradejau naudoti sampunus su vaisiais kaip fruktis, tai atsigauna jau, nenaudoju jokiu laku ar kitokiu priemoniu, nes man jie neilgai laiko ir tada greitai susriebaluoja plaukai. o plaukai slinks visada, nes jau taip turi buti, o tos priemones tik sumazina plauku slinkima kad visi neislinktu, manau kad reikia sveikai valgyti tai ir plaukai neslinks taip, o jei jau labai slenka tai reikia susirupinti organizmu. 
Na jeigu plonas plaukas is prigimties, tai vien slinkimo sustabdymas nepades
O Fructis tai man nieko ypatingo - man asmeniskai labai apsunkino plauka.
Uztat radau tokia gerule kauke - ДОМАШНИЕ РЕЦЕПТЫ serijos su baltuoju moliu ir ryziu ekstraktu berods, nebepamenu jau tiksliai, tokia balta - labai liuks man buvo. 0,5L kainuoja apie 14Lt, tai ir popigiaiska ir efektas superinis. Kol nebuvau cheminio pasidarius, tai naudojau 2-3 kartus per savaite, tikrai maziau riebalavosi plaukai.
Dabar kol su cheminiu tai stiprinamaja nusipirkau, siaip irgi labai faina.
QUOTE(Frosted @ 2009 11 24, 00:02)
Na jeigu plonas plaukas is prigimties, tai vien slinkimo sustabdymas nepades
Uztat radau tokia gerule kauke - ДОМАШНИЕ РЕЦЕПТЫ serijos su baltuoju moliu ir ryziu ekstraktu berods, nebepamenu jau tiksliai, tokia balta - labai liuks man buvo. 0,5L kainuoja apie 14Lt, tai ir popigiaiska ir efektas superinis. Kol nebuvau cheminio pasidarius, tai naudojau 2-3 kartus per savaite, tikrai maziau riebalavosi plaukai.
Ir kaina superine.
kur perkat ta kauke?
QUOTE(Rutalt @ 2009 11 24, 01:02)
Maciau rusiskos kosmetikos parduotuvese jos, taip pat RIMI kazkada maciau ir Eurokose (paskutini karta ten ja ir pirkau)
Gal turite patarimu - ka tokiu oru su plaukais daryti? Maniskiai piestute stovi nuo salcio, tiek isielektrina
O tepti nesinori, nes riebaluojasi.....
O tepti nesinori, nes riebaluojasi.....