man irgi butu idomu kaip atpazinti silikona sampuno sudedamose dalyse
?
QUOTE(Frosted @ 2009 01 15, 23:31)
Sveika prisijungus!
Jadzka, buk gera, smulkiau apie situos punktelius prasau
2. Nebenaudoju priemonių su silikonu (nes per daug priploja amn plaukus prie galvos)
3. Daugiau dėmesio skiriu plaukų šaknims: trinu visokiais losijonais nuo slinkimo ir plaukai tankėja po biški.
VCia kokios tokios per vienos?
Jadzka, buk gera, smulkiau apie situos punktelius prasau
2. Nebenaudoju priemonių su silikonu (nes per daug priploja amn plaukus prie galvos)
3. Daugiau dėmesio skiriu plaukų šaknims: trinu visokiais losijonais nuo slinkimo ir plaukai tankėja po biški.
VCia kokios tokios per vienos?
2. Na bandžiau visokiausių tigių, Paul Mitchel, Joico, alterna ir t.t. priemonių ir nuo visų plaukai slinko slinko slinko... Vėl supykau ir grįžau prie O'rising (na seniau su pertraukom naudodavau jį...) Tai dabar plaukai tikrai storesni, sveikiau blizga ir nebeslenka. Žaliose tūbelėse esančiose priemonėse rodos silikono nėra. Plaukai keisti būna po plovimo juo ir po kaukių, ne ne tokie minkštučiai kaip po kokio L'Oreal prof. serijos, bet man patinka, kad jie lieka švarūs ir purūs. Bent jau man kosmetologė pasakojo, kad priemonės su silikonu nusėda ir ties plauko svogūnėliu, kuris nebekvėpuoja, todėl nenuostabu, kad plaukai slenka (na čia viena iš daugybės priežasčių). Man šitas pasikeitimas tiko ir labai patiko dėl kitų negarantuoju
3. Na kai plaukai slinkti linkę tai nebegailiu pinigėlių priemonėms nuo slinkimo ar pamasažuoju plaukus su mediniu šepečiu kartais. Įsitikinau, kad geriau išleisti šiek tiek pinigėlių būtent kokybiškai prižiūrai nei dirbtinai pūsti plaukus, kurie nuo tokių pastangų man tik daugiau slenka. Dabar turiu ataugančių trumpučių plaukų nemažai ir nebešviečia galvos oda kaip vienu metu. Konkrečiai dabar naudoju tas pačias O'Rising ampules
QUOTE(ne mama @ 2009 01 15, 23:39)
kiek ismanau atsakysiu ir as- visuose nebrangiuose o daznai ir brangiuose komerciniuose sampunuose yra prideta silikono- kuris sudaro slidziu plauku ispudi, ir galbut ploniems plaukams to visai nereik, nes jie ir taip slidus, o beto silikonas aptraukia plauka tokia plevele, kuri neleidzia jam kvepuoti(lyg ir taip), ir dar silikonu dedama i visokius serumus kur slidumui suteikt ir panasiai, tik deja nezinau kaip tie silikonai sudetyje atsispindi- gal kas zinot mokslini pavadinima?
be silikonu yra daugelis naturaliu sertifikuotu produktu, taip pat gydomieji sampunai, ar siaip arciau gamtos produktai
be silikonu yra daugelis naturaliu sertifikuotu produktu, taip pat gydomieji sampunai, ar siaip arciau gamtos produktai
Iš tų silikoninių tik aliejuką galams naudoju dar....
QUOTE(Frosted @ 2009 01 15, 23:49)
Nu nelabai daug žinau jų.... radau kas tinka ir naudoju. Na dar Aveda priemonės tokios.
QUOTE(jadzka @ 2009 01 16, 08:38)
2. Na bandžiau visokiausių tigių, Paul Mitchel, Joico, alterna ir t.t. priemonių ir nuo visų plaukai slinko slinko slinko... Vėl supykau ir grįžau prie O'rising (na seniau su pertraukom naudodavau jį...) Tai dabar plaukai tikrai storesni, sveikiau blizga ir nebeslenka. Žaliose tūbelėse esančiose priemonėse rodos silikono nėra. Plaukai keisti būna po plovimo juo ir po kaukių, ne ne tokie minkštučiai kaip po kokio L'Oreal prof. serijos, bet man patinka, kad jie lieka švarūs ir purūs. Bent jau man kosmetologė pasakojo, kad priemonės su silikonu nusėda ir ties plauko svogūnėliu, kuris nebekvėpuoja, todėl nenuostabu, kad plaukai slenka (na čia viena iš daugybės priežasčių). Man šitas pasikeitimas tiko ir labai patiko dėl kitų negarantuoju 
O kur perki O'rising priemones? Labai idomu butu isbandyti
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 16, 10:41)
Euro vaistinė, Farma vaistinė, Sarma.
QUOTE(jadzka @ 2009 01 16, 09:42)
Euro vaistinė, Farma vaistinė, Sarma.
Woohoo aciu
QUOTE(jadzka @ 2009 01 16, 06:38)
Įsitikinau, kad geriau išleisti šiek tiek pinigėlių būtent kokybiškai prižiūrai nei dirbtinai pūsti plaukus, kurie nuo tokių pastangų man tik daugiau slenka. Dabar turiu ataugančių trumpučių plaukų nemažai ir nebešviečia galvos oda kaip vienu metu. Konkrečiai dabar naudoju tas pačias O'Rising ampules
as pradejau naudoti rene furterer ampules dabar + sampuna, ziuresiu, gal sumazins slinkima. ir pries tai naudojau ivairius purskiklius, sampunus, tai neslinko tuo metu, bet kai nustojau naudoti, vel pradejo, tai dabar susigriebiau
Na mano tai ploni ne nuo slinkimo, mano plaukai (tfu tfu tfu) neslenka
Bet pats plaukas labai plonas.
Plauku stiprinimui naudojau toki Dzintars losjona, labai geras tikrai, tik kad pasiterlioti reikia - pries plovima i galvos oda itrinti, su ranksluosciu 10-20min pasivaikscioti, po to tik plauti.. Bet kad nauju plaukeliu pridyge buvo - tai faktas..
Tik neberandu as jo niekur
Va toks daiktas: http://www.dzintars....ps/?product=540
Plauku stiprinimui naudojau toki Dzintars losjona, labai geras tikrai, tik kad pasiterlioti reikia - pries plovima i galvos oda itrinti, su ranksluosciu 10-20min pasivaikscioti, po to tik plauti.. Bet kad nauju plaukeliu pridyge buvo - tai faktas..
QUOTE(Levereti @ 2009 01 15, 22:51)
Dimethicone
QUOTE(Frosted @ 2009 01 16, 13:29)

Čia tai tikrai superinis daiktas
QUOTE(Frosted @ 2009 01 16, 10:29)
mano irgi, ne nuo slinkimo ploni, bet ir siaip. pats plaukas plonas ir ju dar mazai, o kai paslenka kartais, tai is viso
Papildyta:
QUOTE(Claude @ 2009 01 16, 10:51)
apziurejau jau, naujam savo sampune neradau, vaiko sampune neradau
apziurejau ir as savo sampunus ir kondicionierius, silikono lietuviskuose sampunuose tikrai nera- siaip man visai patinka alaus- nuo jo plaukai nesusivelia, o vat dilgelinis tai tikrai ziaurus buvo- labai sausindavo
dar nera silikonu ir alternos sampune(bet jis aplamai ir SLS free), taip pat ir Sante ekologiskam... tai kaip ir gaunas kad sampuno su silikonais neturiu, aptikau ji tik tresemme kondicionieriuje drekinamajam- na bet cia jau aisku del slidumo
QUOTE(Kristuk @ 2009 01 16, 14:27)
Čia tai tikrai superinis daiktas
. Deja, ir aš jau jį seniai nerandu. Ankščiau pirkau Vilkpėdės parduotuvėje, bet dabar kaip nėr taip nėr
. Gal žinote, kur dar jo galima įsigyti?
Jei busit kas nors Rygos oro uosto duty free zonoje, ten yra Dzintars parduotuvele - uzmeskit aki prasom, ar yra sio losjono