Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(something else @ 2009 06 24, 13:29)
Proginių drabužių salonuose – išbandymai jaunavedžiams
straipsnis

super straipsnis.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JuMiLi @ 2009 06 23, 21:58)
Kodel is karto krize... pigumas  g.gif  blink.gif  gal tai tiesiog tu mergyciu kurios tuokiasi tai svajoniu suknele?  mirksiukas.gif  juk nereik daryt isvadu is pirmo zvilgsnio  tongue.gif  gi ne visu skoniui yra lengvos sukneles... vienoms patinka tortai su lankais,kitoms lengvos elegantiskos.... kiek nuotaku,tiek nuomoniu bei pasirinkimu...  juk pvz ir cia kiek maciau idetu sukneliu - ne visos man patinka,daugelis tikrai ne mano skonio.. bet nesakau,kad tai kazkas baisaus ir pan.. juk visu musu skoniai skiriasi.. tuom ir esam isskirtines  mirksiukas.gif

na labai abejoju, kad svajoniu suknele gali buti ta kur buvo madoj pries 10m. (na bent jau taip buvo pasakyta ). nes tarkim zinau ne viena atveji is pazystamu, kai zenijosi ir rinkosi ne svajoniu suknele, o ta kuria rado uz maziausia kaina doh.gif ir tai buvo kaip tik sukneles su lankais ir tokios kaip pries 10m.

o kas liecia dabartines nauju kolekciju sukneles, tai taip beveik visos jos yra vienaip ar kitaip grazios, ir tos pustos ir tos lengvutes....

o as konkreciai norejau pasakyti, kad jei neturi pinigu savo svajoniu princesiskai suknelei, tai jau geriau atrodyt kazkaip kukliau, negu, kad kaip pries 10m. tas juk labai matosi.
Atsakyti
Na ir koks skirtumas matosi ar nesimato.. bet esme tame ,kad ne viena nuotaka nesivilks sukneles kuri jai nepatinka mirksiukas.gif o isigys pacia graziausia sau,pagal savo isgales mirksiukas.gif ...
Na.. norejau pasakyt,kad gal toms kurios vilkosi suknele su lankais,joms tos sukneles - pacios graziausios mirksiukas.gif
Papildyta:
Vien zo... esme ta,kad visais laikais pasirinkimas buvo ne tik lankuotu sukneliu.. o jei pasirinko butent su lankais - vadinas jaunosios butent tokios ir norejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuMiLi: 24 birželio 2009 - 15:51
ai tiek to ax.gif manau neverta gincytis... as manau vienaip, jus kitaip...
neverta pyktis, tik paminesiu, kad patiko Julijos Zilenienes isakyta nuomone (idetajam straipsny is LR)
Atsakyti
Gal kas zinote kokiuose kituose miestuose be Vilniaus galima rasti Pronovias sukneliu? Raisiau jiems uzklausa del konkrecios sukneles, bet jie jos siuo metu neturi... verysad.gif Pronovias internetiniame puslapyje raso tik Vilniaus adresa, bet gal yra dar kur kitur? blink.gif
Atsakyti
kiek domejausi, tai berods tik vilniuje ir yra.
Atsakyti
As suknele pati siuvausi pas siuveja, pagal viena is Pronovias modeliu. Medziagas pirkau "Ibrahime"... Tai is tikro dziaugiuosi, tik kaina tada man gavosi apie 3000 Lt blush2.gif O kadangi dabar jau ir leliuko laukiuosi, o pinigeliai neprosal , tai pradedu mastyt apie jos pardavima....
Jeigu , kuri susidomes, tai mestelkit man asmenine zinute, atsiusiu foto. Kainos noreciau apie 1400 Lt. Yra suknele, pasijonis, vualis.. Ugis mano 177, dydis apie 40. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 06 24, 17:04)
ai tiek to  ax.gif manau neverta gincytis... as manau vienaip, jus kitaip...
neverta pyktis, tik paminesiu, kad patiko Julijos Zilenienes isakyta nuomone (idetajam straipsny is LR)

Na, man kaip tik tas jos pasisakymas užkliuvo kaip be ryšio visai - kad jei pusta suknelė tai jau pigiai atrodo. Pigiai neskoningai gali atrodyti ir pusta suknelė, ir siaura, ir bet kokio silueto. Lygiai taip pat sėkmingai pusta suknelė gali atrodyti puošniai ir prabangiai, jei kokybiškai pasiūta iš geros medžiagos. O sakyti kad vien siluetas suknelės lemia jos "pigų" atrodymą... Turbūt neturiu skonio, nes man tikrai gražiau nuotaka su pusta princesiška suknele nei su lininiu maišu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olita: 25 birželio 2009 - 09:30
Matavausi tokia pusta Demetrios suknele, kad poniai Julijai zandikaulis nuveptu kaip grazu biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Tinute3 @ 2009 06 24, 22:18)
Gal kas zinote kokiuose kituose miestuose be Vilniaus galima rasti Pronovias sukneliu? Raisiau jiems uzklausa del konkrecios sukneles, bet jie jos siuo metu neturi... verysad.gif Pronovias internetiniame puslapyje raso tik Vilniaus adresa, bet gal yra dar kur kitur?    blink.gif

Sveikos merginos!
Kadangi Pronovios modeliuka pati sau issirinkau, tai prakalbau smile.gif
Koks tavemodeliukas domina? As ne LT gyvenu, tai matavausi keleta is ju kolekcijos cia...

QUOTE(Drauge;) @ 2009 06 25, 07:16)
As suknele pati siuvausi pas siuveja, pagal viena is Pronovias modeliu. Medziagas pirkau "Ibrahime"... Tai is tikro dziaugiuosi, tik kaina tada man gavosi  apie 3000 Lt  blush2.gif  O kadangi dabar jau ir leliuko laukiuosi, o pinigeliai neprosal , tai pradedu mastyt apie jos pardavima....
Jeigu , kuri susidomes, tai mestelkit man asmenine zinute, atsiusiu foto. Kainos noreciau apie 1400 Lt. Yra suknele, pasijonis, vualis.. Ugis mano 177, dydis apie 40.  cool.gif

Koks tavo modeliukas?
Atsakyti
merginos,
o gal girdejote ar nuomos salonai superka sukneles?
nes kazkaip nepavyksta jos cia parduoti smile.gif
Atsakyti
Man kazkaip uzkliuvo straipsnio vieta, kur raso, kad tie, kurie turi issilavinima ir yra perskaite daug knygu, nesilanko nuomos salonuose, ir net nera ten laukiami. Kazkaip idomiai nuskambejo g.gif
Atsakyti