As manau, kad svarbiausia, jog su pasirinkta suknele nuotaka jaustusi graziausia, tuomet ji spindes is vidaus ir bus graziausia ne tik sau, bet ir aplinkiniams.. ir visai nesvarbu, koks dizaineris ar paprasta niekam nezinoma siuveja prisidejo prie to grozio kurimo bei kiek tai kainavo. Linkiu visoms buti pacioms nuostabiausioms ta graziausia ir isimintiniausia savo gyvenime diena
As manau, kad vienareiksmiskai pasakyti, kad pusta suknele negrazu, o kuklute - tinkama vestuvems negalima, nes kiekviena nuotaka skirtinga, kaip ir skirtinga jos svente, poziuris i vestuves ir svajoniu suknele.. Yra labai dailiu ir graziu sukneliu su lankais ir tikrai nesmerkciau tu, kas jas renkasi, juk daug kas priklauso ir nuo nuotakos figuros.. taciau as pati sau pasirinkau lengvai krintancia silko suknele, prie kurios pati prasedejau beveik 6men..
As manau, kad svarbiausia, jog su pasirinkta suknele nuotaka jaustusi graziausia, tuomet ji spindes is vidaus ir bus graziausia ne tik sau, bet ir aplinkiniams.. ir visai nesvarbu, koks dizaineris ar paprasta niekam nezinoma siuveja prisidejo prie to grozio kurimo bei kiek tai kainavo. Linkiu visoms buti pacioms nuostabiausioms ta graziausia ir isimintiniausia savo gyvenime diena
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 06 25, 11:16)
Man kazkaip uzkliuvo straipsnio vieta, kur raso, kad tie, kurie turi issilavinima ir yra perskaite daug knygu, nesilanko nuomos salonuose, ir net nera ten laukiami. Kazkaip idomiai nuskambejo 
Ai jo, nuskambėjo taip, kad po salonus tik neišsilavinę skonio neturintys žmonės vaikšto
SOS!!! Mergaites, padekit
Nebezinau ka daryt...besirinkdama sukneles antrai dienai modeli internete (siuvimui), "sugalvojau" kad noriu pasisiuti ir vestuvine suknele, nors turiu jau issinuomavus gal pries menesi
bet kuo toliau, tuo labiau ji man nebepatinka...net issirinkau jau modeliukus (tris) , bet db nebegaliu is ju issirinkti vieno
padekit, prasau! Pasakykit, kuri is siu triju sukneliu jums pati graziausia. O gal ne viena?
Buciau labai labai jums dekinga
http://public.fotki....uves/pirma.html
Ten eikit "next" ir pamatysit visas tris. O jei eisit "previous", pamatysit mano nuomota suknele
Papildyta:
Kazkodel man neduoda iskart cia ikelt foto...raso kad per didelis baitu kiekis, bet taip tikrai nera..nesuprantu. Gal galit patart kas zinot?
http://public.fotki....uves/pirma.html
Ten eikit "next" ir pamatysit visas tris. O jei eisit "previous", pamatysit mano nuomota suknele
Papildyta:
Kazkodel man neduoda iskart cia ikelt foto...raso kad per didelis baitu kiekis, bet taip tikrai nera..nesuprantu. Gal galit patart kas zinot?
QUOTE(Culotte @ 2009 06 25, 13:24)
man labiausiai patiko nuotrauka nr.4
Jezus kaip sunku..va ryt jau turiu eit pas siuveja, o dar nezinau ko noriu
Noreciau teket tris kartus 
Papildyta:
Man irgi ji nuostabi, aciu uz komentara
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 06 25, 13:27)
Man irgi ji nuostabi, aciu uz komentara
na taip visos trys tikrai labai nuostabios
aisku geriausia varianta butu galima suzinoti, pamacisu kaip jos atrodo ant taves, bet jeigu siaip tai man graziausia paskutine ir antra
man irgi nr.4 pati graziausia
QUOTE(angeber @ 2009 06 25, 13:42)
Labai aciu uz pagalba
QUOTE(Culotte @ 2009 06 25, 13:44)
o ta juoda juosta per liemeni jums netrukdo?
jei suknelę nori siūtis, tai galima bet kokios patinkančios spalvos daryt kaip akcentą ir priderint kad ir prie gelių
QUOTE(Culotte @ 2009 06 25, 11:44)
Labai aciu uz pagalba
o ta juoda juosta per liemeni jums netrukdo? nes man kazkaip jos nesinoretu
gal ji butu balta su tais issiuvinejimais 
man tai grazu ta juosta,bet aisku ji galetu buti ir kitokios spalvos. man asmeniskai raudona butu super
QUOTE(zuzla @ 2009 06 25, 13:48)
jei suknelę nori siūtis, tai galima bet kokios patinkančios spalvos daryt kaip akcentą ir priderint kad ir prie gelių 
Taip, galiu pati rinktis...na man ji ir taip graziai atrodo, bet jaunikio kostiumas bus pilksvai baltas kaip as sakau
QUOTE(Culotte @ 2009 06 25, 13:50)
gal ji balta irgi graziai butu?
aš baltos nedėčiau
bet čia tik mano nuomonė