Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(eglekuku @ 2009 07 11, 11:20)
aha, ir man sita pati pati  wub.gif

Graži suknelė ypač apačia wub.gif
Atsakyti
QUOTE((adrija) @ 2009 07 10, 16:06)

labai graži suknele, ir sleifas blush2.gif blush2.gif ..siek tiek gailiuosi, kad manoji be sleifo..is viskas gerai ten su tais klubais doh.gif doh.gif , vat pas mane tai autostrada kaunas -vilnius...apie suknele zuvytes formos, net pasvajoti negaliu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dange22 @ 2009 07 12, 10:41)

cia mano sukneles foto,jauciu vel gausiu kritikos doh.gif  biggrin.gif
http://public.fotki....s/niainiai.html

tikrai imesk nuotraukyte kaip atrodei, norėtusi pamatyti, kaip ji ant gyvo žmogaus atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 07 12, 10:41)
sveikute 4u.gif .patariu tau maziau kreip demesio i "tokia" kritika,nes suknele ant taves atodo is tiesu labai graziai,nei platus klubai,nei lieknesnio liemens reikia 4u.gif
as buvau irgi idejus savo suknele ,tai tiek neigiamu komentaru prisiskaiciau doh.gif  biggrin.gif ,mano suknele per vulgari per pigiai atrodo,prieisi su degtuku tai iskart uzsiliepsnos ar kazka panasaus rase ir t.t, bet man ta suknele buvo pati paciausia ir as i jokia kita keist nenorejau mirksiukas.gif ,svarbiausias dalykas yra kad suknele tau patiktu ir su ja tu jaustumeis nuostabiai 4u.gif
cia mano sukneles foto,jauciu vel gausiu kritikos doh.gif  biggrin.gif
http://public.fotki....s/niainiai.html

svarbiausia, kad tau si suknele buvo pati paciausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE((adrija) @ 2009 07 10, 17:06)

O tavo suknyte ne is Zeigos salono? maciau tokia siandien vitrinoje ax.gif Labai grazi mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 07 13, 13:48)
O tavo suknyte ne is Zeigos salono? maciau tokia siandien vitrinoje ax.gif  Labai grazi mirksiukas.gif  wub.gif

taip, is Zeigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 07 13, 10:53)
vat pas mane tai autostrada kaunas -vilnius...apie suknele zuvytes formos, net pasvajoti negaliu blush2.gif

net susijuokiau nuo tokių palyginimų hihihi.gif yra ir be žuvyčiu l. gražių suknučių irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 07 11, 10:20)
aha, ir man sita pati pati  wub.gif

nereali, o cia kokio dizainerio?
tokia lengvute, super:)
Atsakyti
o pas mane per daug tos zuvyciu formos blush2.gif tai tokia suknele irgi nelabai tinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 07 13, 18:58)
net susijuokiau nuo tokių palyginimų  hihihi.gif yra ir be žuvyčiu l. gražių suknučių irnesakyk.gif

yra ir savaja as turiu. blush2.gif tik kazkaip dabar gan populiaru ta zuvyte, kai ieskojau teko daug kur susidurti
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 07 13, 19:51)
nereali, o cia kokio dizainerio?
tokia lengvute, super:)

Patricia Avendaño
Atsakyti
Sveikutes visos busimos nuotakos ir jau istekejusios merginos ir mamytes. Jungiuosi prie jusu ir labai reikia visu jusu patarimo.
Musu vestuves bus tik kita vasara, bet jau dabar po truputi viska ziurinejames, planuojame. Tai va, iskilo man toks klausimas, turbut ir pats svarbiausias 4u.gif kokia suknele man pasirinkti,osvarbiausia ar turesiu is ko rinktis? doh.gif esme tame, kad as esu labai mazute ir smulkute, ugis apie 158 cm, svoris 43 - 45 kg.
Kaip manote, tokiai figurai kokia suknele butu tinkamiausia ir ar verta man eiti per tuos nuomos salonus kaune ir kazko ieskoti, nes man net parduotuvese sunkoka rubus nusipirkti, tenka daug ka siustis arba prkti is paaugliu skyrelio verysad.gif nemanau, kad man suknele patrumpins ir susiurins kiek reikia?o gal klystu?
Atsakyti
Del to labai nesijaudink,nes mano ugis panasus 160,o svoris 45kg.Norejau tik ne zuvytes formos o pustesnes,bet aisku ne torto.Man pustokos nekaip atrode,todel sia ir isirinkau.http://public.fotki.com/adrija2/suknele/ Tikrai ka nors rasi nuomu taigi daug,as irgi labai daug perejau ir radau. ax.gif
Atsakyti