Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

grazi tavo suknele, bet ji gi nepusta, o minejai, kad nori pustesnes g.gif Nu taip, pavyko tau cia grazia surast, jei ne paslaptis, kiek nuoma jos kainuoja? svarbiausia, kad noriu rast kuri patinka, o ne kuri tinka, bet jauciu, kad gali buti atvirkstinis variantas verysad.gif
Atsakyti
jos nuoma 1300lt. As ir norejau labai vienos kur man patiko,bet nei vienoj nuomoj jos nebuvo,buvau nusiziurejus is katalogo,tad isirinkau sita.
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 07 14, 09:35)
Patricia Avendaño

aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 07 14, 14:53)

taigis ner uz ka dekoti 4u.gif tam ir idejau, kad kas nors ideju pasisemtu biggrin.gif
Atsakyti
tai gal reikes siutis, bet kad baisiai daug kainuos itariu doh.gif nebegaliu sau jau leisti labai kokios prabangos. suknelei paskyriau iki 1500lt verysad.gif tikiuosi kaip nors isigyti uz sia suma patinkancia ir tinkancia, tik neisivaizduoju dar kaip
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 07 14, 10:40)
Sveikutes visos busimos nuotakos ir jau istekejusios merginos ir mamytes. Jungiuosi prie jusu ir labai reikia visu jusu patarimo.
Musu vestuves bus tik kita vasara, bet jau dabar po truputi viska ziurinejames, planuojame. Tai va, iskilo man toks klausimas, turbut ir pats svarbiausias  4u.gif  kokia suknele man pasirinkti,osvarbiausia ar turesiu is ko rinktis?  doh.gif  esme tame, kad as esu labai mazute ir smulkute, ugis apie 158 cm, svoris 43 - 45 kg.
Kaip manote, tokiai figurai kokia suknele butu tinkamiausia ir ar verta man eiti per tuos nuomos salonus kaune ir kazko ieskoti, nes man net parduotuvese sunkoka rubus nusipirkti, tenka daug ka siustis arba prkti is paaugliu skyrelio  verysad.gif  nemanau, kad man suknele patrumpins ir susiurins kiek reikia?o gal klystu?

tuoj as tau nusiusiu i AZ nuoroda i paneles vestuves, kurios sudejimas buvo toks kaip tu apibudinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2009 07 14, 16:24)
tuoj as tau nusiusiu i AZ nuoroda i paneles vestuves, kurios sudejimas buvo toks kaip tu apibudinai 4u.gif

aciu, gavau nuoredele bigsmile.gif suknele man visai patiko thumbup.gif kazkur lyg ir matyta, gal zinai is kokios cia kolekcijos? spalva atrodo sampanine, bet gal man baltos noretusi g.gif gal zinai kiek pinigeliu kainavo?
Atsakyti
gal kam minciu kils smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 07 14, 15:26)

Grazios suknytes,ypac man antra wub.gif Antrai vestuviu dienai tiktu thumbup.gif
Atsakyti
o ir siaip kudai ir neaukstai pats tas
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 07 14, 17:26)
user posted image

Labai idomi suknele, tikrai verta demesio, kazkas naujo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Reika, man pirmoji patinka. Man ji tokia princesiska, kazkodel Audrey Hepburn primena biggrin.gif
Atsakyti