Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Kaip mane gazdina tas Birutės salonas. Kai matavausi suknelę tai gražiai šnekėjo, "čia pasiaurinsim, čia prisiūsim, būsi pirmoji su ta suknele ir tt." Dar mėnesis liko iki vestuvių, o jau pradedu stresuoti unsure.gif
Atsakyti
Jau ne pirmas ir ne antras toks atvejas Birutės salone doh.gif Reikia labai tikrinti ir matuotis doh.gif aš apėjau ir tą saloną, nes pirmas įspūdis buvo ne koks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 07 21, 13:09)
Na papasakosiu kas man buvo su Birutes salonu.
Tai va, jei norite susigadinti sau nuotaika ir tureti daug rupesciu,tai vaziuokite i Birutes salona ten tikrai tai sugeba padaryti thumbup.gif

Man sunku patiketi is kur pas nuotakas tokia kantrybe.... o tas Birutes salonas apskritai is kur ? is kokio uzkampio ar kaimo?
Neisivaizduoju kaip tu dar taip su nutylejimais tik mintyse taip ir praleidai pro pirstuis.
Apversciau aukstyn kojom ir ta salona ir jos darbuotojus uz toki pasitciojima ir sventes sugadinima. Jokiu budu nemokeciau pinigu, dar jie turetu sumoket uz moraline ir materialine zala. Juk viska uzsakete ir fotografus ir pan, tai ka fotkint, jei tokie absurdai ???
Nesuprantu kaip zmones taip neatsakingai ziuri i savo darba..,
Cia turbut pati kraupiausia istorija kokia cia skaiciau
Atsakyti
siauliuose atrodo tas salonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2009 07 21, 16:36)
Kaip mane gazdina tas Birutės salonas. Kai matavausi suknelę tai gražiai šnekėjo, "čia pasiaurinsim, čia prisiūsim, būsi pirmoji su ta suknele ir tt." Dar mėnesis liko iki vestuvių, o jau pradedu stresuoti  unsure.gif

Jo, man taip pat labai graziai kalbejo, na teisingiau mums visiems blink.gif tiesa, dar ji kai matavausi man sako: apie mus konkurentai labai daug blogu zodziu varo, kalba nesamones ir t.t. bet dabar pati pamaciau kokios tos nesamones doh.gif tikra tiesa doh.gif tas salonas yra Siauliuose, jis gera tik tuo,kad ten vezasi brangiu ir graziu sukneliu i ji,o daugiau,tai niekuo doh.gif o kitur nevziavau,nes nebeturejome laiko,o ir pinigai buvo sumoketi iskarto,kai issinuomavom, niekas nebutu atidave blink.gif ir dar buvo labai daug rupesciu kitu
Atsakyti
nu cia tai istorija... doh.gif ziauru, tikiuosi, kad kitoms taip nebus
Atsakyti
Sauliki.... O suknele bent tavo nesudraskyta buvo ir ziurejosi?? apart to kad buvo siaubingai nepatogi ir verze... bet kaip skaudu kad tokie zmones sugadina visa svente.. siaubas, nemokeciau ne cento uz tokius dalykus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 22 liepos 2009 - 09:28
QUOTE(auksinis_drugelis @ 2009 07 19, 17:09)
nauja Dior vestuvine kolekcija, man labai patiko  ax.gif  :
user posted image

Dešiniausia labai patiko, norėčiau siūtis kažką panašaus, tik tie mėlyni raštai viduje visai ne prie ko. ax.gif
Atsakyti
Mano suknia 4u.gif

http://public.fotki....es/5591956.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pookutis: 23 liepos 2009 - 15:10
superine wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pookutis @ 2009 07 23, 14:00)

grazute wub.gif thumbup.gif man apie tokia tik pasvajot nes manau tik lieknai merginai ji tiktu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 07 23, 17:24)
grazute  wub.gif  thumbup.gif  man apie tokia tik pasvajot nes manau tik lieknai merginai ji tiktu  verysad.gif

Stai kaip ji atrodo stambesnems merginoms.
user posted image
Paziurekit nordstrom, ten tikrai nemazai tokiu sukneliu mirksiukas.gif o www.amazon.com yra akcijiniu. As irgi is ten issirinkau ax.gif
http://shop.nordstro...amp;pbo=6014149
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 23 liepos 2009 - 17:26