Na papasakosiu kas man buvo su
Birutes salonu. Nuvaziuojam treciadieni i primatavima ir

siaubas..... as pirmoji maunuosi suknele,o ji man perdidele

kur buvo typ top ant manes

sako man birute, tu sukudai tipo. as kai pradejau apsalusi jei sakyti,kad nenusikalbekit ir t.t.,tai tada jau oij, mes ta suknele isplatinom tikriausiai, nes stambi mergaite matavosi. Na ir apsimatuojam, sutariam,kad pataisys ja ir dar pakels man prisegta uodega,nes nepatogiai ji velkasi,kad ir prisegta. Na eina po manes jaunikis matuotis,o jam taip pat atnesa jo kostiuma,o jis jame skesta

atrodo siaubingai

pasirodos isplatino ji taip pat kazkam... man jau nervai nelaiko, pradejau sakyti visaip jei,tai tada jau nu paziurekim gal kita kostiuma tada jau. nebebuvo ka daryti,tai kita pasieme, bet jis jau ne toks grazus ir nepatiko abiems is pradziu. Po jaunikio eina matuotis svocia ir apanka....

jos sukneleje 4 skyles... isivaizduokit, trys skyles apacioje,o ketvirta virsuje, ant pacio vidurio. Svocia perpykusi, birute pola raminti,kad sutvarkys viska. Gala, apacia nukirps sukneles,o virsuje padarys klostes,kad nesimatytu skyles. na ir ka, gryztame penktadieni pasiimti visko ir prasideda nuotykiai

as einu matuotis suknele,o ji visiskai nepakelta uodega, viskas velkasi, suvarscius man visur skauda, prideta kazkokiu sagu ir dar negana to sako:o tai ka, tu apatini trikotaza, tai lemenele desies???? as apsalusi ziuriu ir nesuprantu,nes man liepe nusipirkti specialia, kad neislystu krasciukai jos, be sleikuciu ir t.t. o paskutine diena pasako,kad man juk ant nugaros matosi ji, sviecia,kai suvarsto

nu sakes galvoju.... ir ramiai man nieko nebepataria ka daryti. Tada jau tipo renkis man,o as joms sakau,tai kur mano svarkelis. tai nerado pusvalandi,o as kaip durne stovejau ir laukiau kol kas nors man ji suras. Iseina ieskoti svarkelio ir pusvalandi negryzta, kazka kita pradeda rengti. Na paskui kai jau pradejau sakyti,kad kur dingo,tai atnese kazkoki svarkeli ne mano ir ramiai taip sako: va, cia tavo. as apsalusi ziuriu,o jos man duoda kazkoki visiskai i mano svarkeli nepanasu ir dar ilgom rankovem

ziuriu apsalusi ir jau pradejau sakyti,kad nenusisnekekit, mano svarkelis trumpom rankovem,o jos man rekia,kad tokiu net neturi ir neveza trumpom

nu jo galvoju.... super

ir staiga mano svarkelis atsiranda,o as ji apsimaunu ir joms atgal, kad nu tai ka, nevezat trumpom rankovem

tada jau nurimsta ir tipo oij, nezinojom,kad tokiu turim. Na tada jau vel nezinau kelinta karta atsitysiu,kad man pataisytu ta uodega, tipo gerai, bus ir nusirengiu. Na po manes matuojasi svocia ir apsala. Apacioje kur buvo skyles,tai nukirpta, bet ir tai permazai,nes velkasi zeme, dar turi trumpinti,o ant pilvo skyle,tai suadyta kaip kojine

svocia apsalusi, pradejo rekti,o jos tai ramiai ir sako: nesimato, nebijokit, viskas gerai. tada jau svocia susinervinusi pradejo rekti,kad gal atsimerkit jei jau jums nesimato ir t.t. na,tai tipo nuolaida duosim 30lt

siaubas. kadangi nebebuvo laiko,tai nebegalejome nieko kito ieskotis ir labai skubejome. Na laukiame prie visu kitu laukianciuju ir man atnesa supakuota suknele. As paklausiu ar tikrai man patrumpino,o ji: jo,jo, taip. As vistiek nepasitikiu ir dar apziuriu visus daiktus. Ogi ziuriu ant mano veliumo 3 demes rudos

na as atgal joms viska, tada akis isputusios ziuri ir tipo patvarkysim... atseit patvarko ir vel atnesa, tai taip 3 kartus nesiau atgal valyti,nes apgauna mane. Tada atnesa jaunikiui kostiuma o ten ant svarko deme ir ant kelniu deme. Isivaizduokit kaip atrodo ant balto

tai dar nieko, taip sulyginta,kad ant kelniu 4 kantai sulyginti. As ten pabludusi atgal pas jas i ta kambariuka, jau nervai nelaiko,tai oij, sutvarkysim ir vel taip mus bande apgauti 3 kartus,kad isvale ir islygino,o mes vis nesem atgal. Atnesa svocios suknele,o ten ir sonas susiutas taip,kad tempia visa suknele ir t.t. zodziu nebeturejom laiko mes ten sedeti ir pyktis,tai viska susirinkom, aprekem, visi apsale sedejo zmones tokiu birutes salono aptarnavimu ir viska susiemem ir trenkem durim ir isejom

o galas toks,kad vestuviu ryta lyginom patys kostiuma, valem demes, o as apsimovusi suknele pamaciau,kad ji man nepataisyta ir velkasi. Sociai taip pat niekas nepataisyta buvo. Zodziu man visas vestuves viskas vilkosi, suknele buvo sudinai sutvarkyta ir viskas spaude, visa melynemis nuseta islindau is jos paryciais, svociai nuo ilgio suplyso visos padelkos ir visa nudrisko. Tai va, jei norite susigadinti sau nuotaika ir tureti daug rupesciu,tai vaziuokite i
Birutes salona ten tikrai tai sugeba padaryti