Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Giss @ 2009 06 07, 19:58)

man tokios graziausiai atrodo ant manekeniu tik tai tongue.gif rodos joms visos tinka idealiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 06 07, 23:04)
man tokios graziausiai atrodo ant manekeniu tik tai tongue.gif rodos joms visos tinka idealiai lotuliukas.gif

Siaip ji graziai atrode, bet jau per kukliai smile.gif kaip is Palmolive reklamos ar kokios ten buna, kur po papludimius laksto ir dezodorantus reklamuoja biggrin.gif

Bet istikro rinktis suknele buvo laaaabai sunku doh.gif Nors apsistojau tik ties vienu salonu ir i kitus nosies nekisau, bet vis tiek... Be makiazo ir sukuosenos, visos suknes atrodo ' ne taip' ... cool.gif
Manes salone net klause, ar as turiu ka nors issirinkus kitur, nes buvau visiskai be emociju, kai matavausi biggrin.gif Nes kai ejau matuotis tikejausi, kad kai apsivilksiu bus kaip per filmus- woooouuuu.... bet nebuvo nieko tai ir likau stovet kaip mieta prarijus - galvojau ar as cia kalta, kad vaizdo nera , ar suknele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2009 06 07, 21:13)
Siaip ji graziai atrode, bet jau per kukliai  smile.gif  kaip is Palmolive reklamos ar kokios ten buna, kur po papludimius laksto ir dezodorantus reklamuoja  biggrin.gif

Bet istikro rinktis suknele buvo laaaabai sunku  doh.gif  Nors apsistojau tik ties vienu salonu ir i kitus nosies nekisau, bet vis tiek... Be makiazo ir sukuosenos, visos suknes atrodo ' ne taip' ...  cool.gif
Manes salone net klause, ar as turiu ka nors issirinkus kitur, nes buvau visiskai be emociju, kai matavausi  biggrin.gif  Nes kai ejau matuotis  tikejausi, kad kai apsivilksiu bus kaip per filmus- woooouuuu.... bet nebuvo nieko tai ir likau stovet kaip mieta prarijus - galvojau ar as cia kalta, kad vaizdo nera , ar suknele biggrin.gif

o man buvo kai uzsidejau toks jausmas,bet galu gale pasirinkau kita. blush2.gif dabar vis ta vauuuuuuuuuu suknyte prisimenu cool.gif tik jau per velu ka nors keisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 06 07, 23:20)
o man buvo kai uzsidejau toks jausmas,bet galu gale pasirinkau kita. blush2.gif dabar vis ta vauuuuuuuuuu suknyte prisimenu cool.gif tik jau per velu ka nors keisti rolleyes.gif

Kodel pasirinkai kita ?
O kodel nebera galimybes atkeist? ta suknele issinuomavo kazkas kitas Jusu dienai ?
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2009 06 07, 22:58)

Idedu foto, kuria matavausi.

O kokia kaina sitos kuklios ax.gif Labai noriu tokios lengvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2009 06 07, 21:26)
Kodel pasirinkai kita ?
O kodel nebera galimybes atkeist? ta suknele issinuomavo kazkas kitas Jusu dienai ?

ne nera,nes jos niekur negalima issinuomoti.paprasciausia ji labai plonute ,todel jos neapsimoka nuomoti.o ja buvau nusiziurejus pirkti is madonnos tik paskutine akimirka perkalbejo mane sesute.o dabar kaip ir laiko nebeliko,MB jau parodziau ir tt.o kainyte buvo 4400lt
suknyte turejo atrodyti taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *didi*: 07 birželio 2009 - 22:41
QUOTE(Julijasha @ 2009 06 07, 23:37)
O kokia kaina sitos kuklios  ax.gif  Labai noriu tokios lengvos  thumbup.gif

Sitos sukneles nuomos kaina apie 1000 lt smile.gif

QUOTE(*didi* @ 2009 06 07, 23:39)

Grazi tikrai smile.gif Cia nuomos kaina ?
O kokia dabar bus, jei ne paslaptis ?
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2009 06 07, 21:50)
Sitos sukneles nuomos kaina apie 1000 lt  smile.gif

QUOTE(*didi* @ 2009 06 07, 23:39)

Grazi tikrai smile.gif Cia nuomos kaina ?
O kokia dabar bus, jei ne paslaptis ?

ne pirkimo jos nera nuomoj.o dabartines neturiu nuotraukytes doh.gif
Atsakyti
*didi*, o kodel pakeitai suknele ? del praktiskumo ? Juk koks skirtumas, kad pirmoji buvo labai plona, juk tai tik vienai dienai.
Jei foto neturi, tai kaip mazdaug atrodo dabartine? Medziaga, siluetas.. Man kaip nuotakai, tiesiog smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2009 06 07, 22:09)
*didi*, o kodel pakeitai suknele ? del praktiskumo ? Juk koks skirtumas, kad pirmoji buvo labai plona, juk tai tik vienai dienai.
Jei foto neturi, tai kaip mazdaug atrodo dabartine? Medziaga, siluetas.. Man kaip nuotakai, tiesiog smalsu  smile.gif

kisene siek tiek neisnese.kazkaip gaila suknytei isleisti tiek pinigeliu.aisku,nei viena is jusu manes nesuprasit,bet as toks zmogeliukas ir tiek.o dabartine suknyte su pasiuvinejimas,ale svarovskiais ir tokia is sunkios ma=edziagytes nezinau kaip ji vadinasi.na zodziu po vestuviu visiems parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 06 08, 00:18)
kisene siek tiek neisnese.kazkaip gaila suknytei isleisti tiek pinigeliu.aisku,nei viena is jusu manes nesuprasit,bet as toks zmogeliukas ir tiek.o dabartine suknyte su pasiuvinejimas,ale svarovskiais ir tokia is sunkios ma=edziagytes nezinau kaip ji vadinasi.na zodziu po vestuviu visiems parodysiu mirksiukas.gif

Kodėl nesuprasim ax.gif aš tikrai neleisčiau 4000 Lt. suknelei, nes tikrai įmanoma rast ne ką prastesnę ir iki 1500 thumbup.gif tik ieškoti reikia mokėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 06 08, 00:18)

Pilnai suprantu drinks_cheers.gif as irgi neleisciau 4000Lt vienos dienos suknelei schmoll.gif
Atsakyti