Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 06 08, 14:33)
nezinau ziuresiu as gal dar irgi persigalvosiu ir ieskosiu baltos smile.gif

as rasiau i viena salona klausdama ar gali ji buti balta, tai sake, kad gali uzsakyti balta..

O Vilniuje ir Panevezyje - 1800Lt. Neblogas skirtumas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 08 birželio 2009 - 13:36
QUOTE(doruta @ 2009 06 08, 14:35)
as rasiau i viena salona klausdama ar gali ji buti balta, tai sake, kad gali uzsakyti balta..

na cia tai tikrai garantuoju kad baltos jau neuzsakines, o as jau uzstata palikus ax.gif
oi su tom suknelem paieskom tai vargu vargelis, bet jau baisiai malonus smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2009 06 08, 14:35)

O Vilniuje ir Panevezyje - 1800Lt. Neblogas skirtumas  doh.gif

oho koks skirtumas doh.gif doh.gif
taip kad nuotakos vaziuokit i kedainius cia kainos normalios mirksiukas.gif mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 06 08, 14:21)
man ir labai grazi, tik va toks kipsiukas sedi manyje, visa gyvenima svajojau kad busiu su balta suknyte o sita yvori spalvos..... smile.gif

man priešingai - ivory nesulyginamai dailiau nei balta ax.gif
Atsakyti

na cia tai tikrai garantuoju kad baltos jau neuzsakines, o as jau uzstata palikus ax.gif
oi su tom suknelem paieskom tai vargu vargelis, bet jau baisiai malonus smile.gif smile.gif
Papildyta:
oho koks skirtumas doh.gif doh.gif
taip kad nuotakos vaziuokit i kedainius cia kainos normalios mirksiukas.gif mirksiukas.gif smile.gif

O kokiam salone Kėdainiuose ?
Atsakyti

[/quote]

tai turbut kad visuose salonose Kedainiuose pigiau nepalyginamai, nei didziuosiuose lietuvos miestuose smile.gif zinoma cia ne reklama, bet as nuomuojosi Audrones salone, kiek teko pabuvot tai moteriskaites cia maloniausios is visu matytu smile.gif
labai joms aciu uz varga, nes su manim tai jo tikrai buvo..... ax.gif
Atsakyti
[quote=Braskyte-Uogyte,2009 06 09, 10:10]
[/quote]

tai turbut kad visuose salonose Kedainiuose pigiau nepalyginamai, nei didziuosiuose lietuvos miestuose smile.gif zinoma cia ne reklama, bet as nuomuojosi Audrones salone, kiek teko pabuvot tai moteriskaites cia maloniausios is visu matytu smile.gif
labai joms aciu uz varga, nes su manim tai jo tikrai buvo..... ax.gif
[/quote]
Jo, šitam salone dirba pati savininkė ir ji tokia maloni moteris. Aš pas ją irgi ne vieną suknutę matavausi. Labai puiki moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 06 08, 11:10)
o suknytes grozis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kur ir kiek mokejai g.gif

malonu kad nenupeiket labai.... siaip jau laaaabai daug issimatavau... galvojau apie vejyje besiplaikstancia sifonine, o istrigi i galva sita nors tu ka...
tik dar nepasakiau kad tikrai ja imu... radau moteryte kuri ne salone dirba, o namuose turi kruva sukneliu... sita 850... beje balta mirksiukas.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 06 08, 11:32)
asmeniskai man tokios 'san patrickines' sukneles jau atsibodusios...

na man dar neatsibodo, nes teku tik pirma karta... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rassiuke: 09 birželio 2009 - 09:20
QUOTE(rassiuke @ 2009 06 08, 12:03)
Laba mergaites...
Jungiuos prie jusu...
noriu isgirsti daugiau nuomoniu apie savo issirinkta suknyte... user posted image
laiko man liko laaabai mazai, nes iki sventes dar 3sav isskrendu is LT  doh.gif  o del sukneles niekaip neapsisprendziu...  verysad.gif

Labai grazi wub.gif Labai labai grazi wub.gif
Dairiausi kazko panasaus, bet issirinkau kitokia. As issimatavau labai daug skirtingu suknuciu - ir zuvytes formos, ir visai lengvuciu, ir pustesniu - bet net pardaveja sake, kad mano figurai tinka visokio stiliaus, bet 'prilipo' prie manes tik viena biggrin.gif Ta ir imsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2009 06 08, 15:25)
man priešingai - ivory nesulyginamai dailiau nei balta ax.gif

maniske bus taip pat ne balta - baltoj spalvoj as 'paskestu' doh.gif Nors visada galvojau, kad tekesiu su balta suknute, kai pradejau matuotis pamaciau, kad nesulyginamai man geriau tinka svelnaus kremo spalva...
Atsakyti
QUOTE(rassiuke @ 2009 06 09, 10:20)
na man dar neatsibodo, nes teku tik pirma karta...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as dar nei karto netekejus, bet jau atsibodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 09, 10:20)
as dar nei karto netekejus, bet jau atsibodo  lotuliukas.gif

As ir prisidedu prie tu netekejusiu dar, kurioms pabode San Patrick ir pan. sukneles... Beieskodama vestuviu fotografo, supratau, kad didesne dalis lietuvaiciu pametusios galva del ju... Na, gal cia tas bandos jausmas. Neslepsiu, pati is pradziu apie tokia galvojau, bet po fotografo paiesku pakeiciau nuomone ax.gif Galiausiai apsistojau ties sifoniniu variantu. Vejyje besiplaikstanti suknele ispudingai atrodo tiek vestuvinese nuotraukose, tiek ir vestuviu filme 4u.gif Sifonines parinkome ir pamergems, tik ju gerokai kuklesnes smile.gif O ka busimos nuotakos galvoja apie tokias sukneles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nopower @ 2009 06 09, 12:34)
As ir prisidedu prie tu netekejusiu dar, kurioms pabode San Patrick ir pan. sukneles... Beieskodama vestuviu fotografo, supratau, kad didesne dalis lietuvaiciu pametusios galva del ju... Na, gal cia tas bandos jausmas. Neslepsiu, pati is pradziu apie tokia galvojau, bet po fotografo paiesku pakeiciau nuomone  ax.gif  Galiausiai apsistojau ties sifoniniu variantu. Vejyje besiplaikstanti suknele ispudingai atrodo tiek vestuvinese nuotraukose, tiek ir vestuviu filme  4u.gif Sifonines parinkome ir pamergems, tik ju gerokai kuklesnes  smile.gif  O ka busimos nuotakos galvoja apie tokias sukneles?  4u.gif

Aš irgi šifoninės noriu ax.gif Kitų metų nuotakėlės ieškodamas fotografų supras, kad šių metų nuotakom protas pasimaišęs buvo, kad visos su šifoninėm tekėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius_be_batu @ 2009 06 09, 12:38)
Aš irgi šifoninės noriu  ax.gif Kitų metų nuotakėlės ieškodamas fotografų supras, kad šių metų nuotakom protas pasimaišęs buvo, kad visos su šifoninėm tekėjo  mirksiukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti