QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 05, 15:46)
stikline cukraus, stikline miltu, stikline manu, kepimo milteliu, pora vidutiniu obuoliu, galima vaniles ir sviesto 200g (bet manyciau dar kokia 50 nepamaisytu)
manus+cukrus+miltai+kepimo milteliai+vanile ismaisyt (sausus) i kepimo skarda sausa mase ispilt (puse) sluoksni obuoliu ir likusia sausa mase uzpilt ant virsaus, tada as brokine tarka sutarkavau sviesta ir i "peciu"

ant 200, kokia 40-60 min i psio, ant karsto pyrago lekstej galima dar ledu uzsidet
valgiau tai toks vaizdas kad smeli valgyciau tik tarp dantu negirgzda

, gal as biski sviesto mazokai uzmeciau
skardos nereik tept riebalais- neprisvyla (ko bijojau)
Nu va receptukas kaip ir neblogas,bet smelis kazkaip negundo.....Mamkos gali kuri zinote obuoliu pyraga,bet kad gautusi toks purus ir STOOOOOOOOOOOOORAS.....
Jei ka ir as prie skardziabalsiu
STT nu blyn svoris ppas mus kaip ir vienas prie vieno,nu bet man noretusi keleto kg.........kaip vyras sako nu ir iskur pas tave tiek pasiutimo,ir energijos...........Blyn vakar is pasiutimo su pasluoste apanojau sonus......Kentejo vargsas

tik veida dengias,sako tu mane musi ir musi,o as tai kenciu.....nu kad neapsikenciau,tik valgo ir miega.......nu vsio sakiau nebegaminsiu