Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(spyglej @ 2009 01 05, 16:38)
nagi Rugsėje receptuką pyrago mestelk mirksiukas.gif

stikline cukraus, stikline miltu, stikline manu, kepimo milteliu, pora vidutiniu obuoliu, galima vaniles ir sviesto 200g (bet manyciau dar kokia 50 nepamaisytu)
manus+cukrus+miltai+kepimo milteliai+vanile ismaisyt (sausus) i kepimo skarda sausa mase ispilt (puse) sluoksni obuoliu ir likusia sausa mase uzpilt ant virsaus, tada as brokine tarka sutarkavau sviesta ir i "peciu" smile.gif ant 200, kokia 40-60 min i psio, ant karsto pyrago lekstej galima dar ledu uzsidet essen.gif
valgiau tai toks vaizdas kad smeli valgyciau tik tarp dantu negirgzda tongue.gif , gal as biski sviesto mazokai uzmeciau
skardos nereik tept riebalais- neprisvyla (ko bijojau)
Atsakyti
Valgiau aš tą Paksienės pyragą - kolegė vaišino, ale man nepatiko tongue.gif .

Pridariau diiidelį bliūdą ryžių-krabų mišrainės, o ko šalia patiekt ir nesumąstau....
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 05, 16:46)
stikline cukraus, stikline miltu, stikline manu, kepimo milteliu, pora vidutiniu obuoliu, galima vaniles ir sviesto 200g (bet manyciau dar kokia 50 nepamaisytu)
manus+cukrus+miltai+kepimo milteliai+vanile ismaisyt (sausus) i kepimo skarda sausa mase ispilt (puse) sluoksni obuoliu ir likusia sausa mase uzpilt ant virsaus, tada as brokine tarka sutarkavau sviesta ir i "peciu" smile.gif ant 200, kokia 40-60 min i psio, ant karsto pyrago lekstej galima dar ledu uzsidet essen.gif
valgiau tai toks vaizdas kad smeli valgyciau tik tarp dantu negirgzda tongue.gif , gal as biski sviesto mazokai uzmeciau

sita pyraga rudeni kolege kepe thumbup.gif nu negalejau patiket jo paruosimo budu. Tik tiek, kad jis toks nestabilus, i ranka nepaimsi gabaliuko blush2.gif bet skonis tai super thumbup.gif
Atsakyti
Vaivos juosta, aš vis pravažiuodama pas uošvius į kaimą pagalvoju, kad čia kažkur gyvena mažo angeliuko mama, man jūsų tas miestelis nerealus, labai tas parkas gražus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 05, 15:46)

Nu va receptukas kaip ir neblogas,bet smelis kazkaip negundo.....Mamkos gali kuri zinote obuoliu pyraga,bet kad gautusi toks purus ir STOOOOOOOOOOOOORAS..... essen.gif
Jei ka ir as prie skardziabalsiu cool.gif
STT nu blyn svoris ppas mus kaip ir vienas prie vieno,nu bet man noretusi keleto kg.........kaip vyras sako nu ir iskur pas tave tiek pasiutimo,ir energijos...........Blyn vakar is pasiutimo su pasluoste apanojau sonus......Kentejo vargsas thumbup.gif tik veida dengias,sako tu mane musi ir musi,o as tai kenciu.....nu kad neapsikenciau,tik valgo ir miega.......nu vsio sakiau nebegaminsiu cool.gif
Atsakyti
nu ka apie pyraga dar galiu pasakyt - vaikis valgo tai sake aha-geras smile.gif o jis tik torta valgo jokiu pyragu... ir isvis tas vaikas man depersija del valgymo varo, vyras ir tas sako pirk bile ka bile kiek kainuotu, bet svarbu nors ka nors valgytu doh.gif , grynai kaip as vaikystej blush2.gif ... vadinas pyragas saunus ir ne paskutini kart kepiau smile.gif , gal dar cukraus biski del saves maziau deciau
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2009 01 05, 16:56)
Nu va receptukas kaip ir neblogas,bet smelis kazkaip negundo.....Mamkos gali kuri zinote obuoliu pyraga,bet kad gautusi toks purus ir STOOOOOOOOOOOOORAS..... essen.gif

Aš tai kepu 2 kiaušiniai, 2 stiklinės miltų, stiklinė cukraus, indelis grietinės ir kepimo miltelių. Kiaušinius suplaku su cukrum, tada dedu grietinę, išmaišau ir miltus su kepimo milteliais, tada į masę įpjaustau obuolių ir kepu. Gaunasi toks kaip biskvitas
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2009 01 05, 18:02)
Aš tai kepu 2 kiaušiniai, 2 stiklinės miltų, stiklinė cukraus, indelis grietinės ir kepimo miltelių. Kiaušinius suplaku su cukrum, tada dedu grietinę, išmaišau ir miltus su kepimo milteliais, tada į masę įpjaustau obuolių ir kepu. Gaunasi toks kaip biskvitas

as irgi toki pat kepu, tik dar pora saukstu aliejaus ivarvinu thumbup.gif Drauge per Naujuosius buvo pasakiska varskes pyraga iskepusi (beveik toki pat, kaip 'Draugyste'), reiks receptuka isprasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 05, 16:38)
jau kaip noriu namo...

Aš tai šiandien darbe "varnas gaudžiau", nes vaikų nebuvo tongue.gif

user posted image
QUOTE(Nledi @ 2009 01 05, 16:53)
Vaivos juosta, aš vis pravažiuodama pas uošvius į kaimą pagalvoju, kad čia kažkur gyvena mažo angeliuko mama, man jūsų tas miestelis nerealus, labai tas parkas gražus  ax.gif

Gražus miestelis. Dvaras naujai atstatomas - meetams ten geros vietos ax.gif ( vasarą organizavau vieną - fataaaastika, kaip smagu buvo). O kuriam kaime tavo uošvija?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 01 05, 17:07)
Gražus miestelis. Dvaras naujai atstatomas - meetams ten geros vietos  ax.gif  ( vasarą organizavau vieną - fataaaastika, kaip smagu buvo). O kuriam kaime tavo uošvija?

Mes vis ruošiamės iki to dvaro nuvažiuot ir neprisiruošiam. O mano uošvija Šakių rajone plokščiuose ax.gif
Atsakyti
[quote=vaivos juosta,2009 01 05, 16:07]
Aš tai šiandien darbe "varnas gaudžiau", nes vaikų nebuvo tongue.gif

user posted image

Koks grozis bigsmile.gif Na man dar liko cia isbuti 1m 5 menesius ir kylu su vaikiais i LT ,i Vilniu,nu tada mamkos neizsisuksit busiu visuose meetuose,atsimsiu uz prarasta laika taip sakant.......
Gal kuri Vilniete zino gera interjero dizaineri?
Atsakyti
as ka tik sudorojau vakar MV partysta 1,5 kg silkiu file... tai jau pridariau sociai... galesim dabar kelias dienas vien silke gyvi but... Ryt ir i darba tysiuos...

MV jau apie mane kaip katinas... vistik celibatas daro savo... nieko laikysiuos is paskutiniu... ax.gif
Atsakyti