Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(migle31 @ 2008 12 30, 11:08)
o tai ką dabar nelaimingi?
butum labai laimingi jei butum buve 4iese, bet kaip sakiau zmogus negali turet visko ko nori, nes nesupras kas tai yra dziaugsmas ir laime
Atsakyti
leksim tuoj papietaut essen.gif nors visa ryta kapojam sokoladus ir suri (lauktuviu parveze kolega thumbup.gif ).

del vyru baliu ... pas mus darbuose baliai dazniausiai be antru pusiu buna. Ir jokiu problemu, nes nei man, nei MB neidomu tarp nepazistamu but (aisku, per balius susipazintum ax.gif ). Tiesa, pas MB vasarom buna savaitgaliai su seimom, tada jau vaziuojam, o visi like baliai buna be zmonu ar vyru. rolleyes.gif kazkaip mes visiskai nepavydus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes Snekutes mirksiukas.gif

sveikos ir naujai prisijungusios verysad.gif

tuoj baogsis tas sventinis maratonas ir isties .... pagaliau doh.gif o tai neimanoma susitvarkyt reikalu blush2.gif

o del ejimu kazkur as manau kad seima kartu turi buti, zmona su vyru visada ir visur, galit nesutikt, bet as kreivai ziuriu i pasilinksminimus be antros puses schmoll.gif aisku gal ten kokie klases susitikimai tai ne, bet darbo vakareliai, pasisedejimai su draugais kartu mirksiukas.gif ir niekad nei vyrui manes nei man jo nereik "uziminet", kiekvienas patys susirandam su kuom bendraut rolleyes.gif

arba kai vyrai nori vieni svest, kad "ale galetu atsipalaiduot" doh.gif ty prisiliuobt ar sneket ka nori, kad pries zmona nebutu geda doh.gif as buciau labai nelaiminga jei mano vyras negaletu prie manes be gedos isgert ir ramiai grist namo.

as ir einu kuoptis, indu kalnas..
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2008 12 30, 11:13)
Galvoju tik i kuria tu cia dbr puse mazdaug gyveni smile.gif Kavos butinai leksim kazkada smile.gif O gal ir meeta kitakart jau Vilniuj suorganizuosim  lotuliukas.gif  blush2.gif

Bazuojuosi prie parko smile.gif Vingio parko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 12 30, 12:18)
Sveikutes Snekutes  mirksiukas.gif

sveikos ir naujai prisijungusios  verysad.gif

tuoj baogsis tas sventinis maratonas ir isties .... pagaliau  doh.gif o tai neimanoma susitvarkyt reikalu  blush2.gif

o del ejimu kazkur as manau kad seima kartu turi buti, zmona su vyru visada ir visur, galit nesutikt, bet as kreivai ziuriu i pasilinksminimus be antros puses  schmoll.gif  aisku gal ten kokie klases susitikimai tai ne, bet darbo vakareliai, pasisedejimai su draugais kartu  mirksiukas.gif ir niekad nei vyrui manes nei man jo nereik "uziminet", kiekvienas patys susirandam su kuom bendraut  rolleyes.gif

arba kai vyrai nori vieni svest, kad "ale galetu atsipalaiduot"  doh.gif ty prisiliuobt ar sneket ka nori, kad pries zmona nebutu geda  doh.gif as buciau labai nelaiminga jei mano vyras negaletu prie manes be gedos isgert ir ramiai grist namo.

as ir  einu kuoptis, indu kalnas..

Labas smile.gif gerai, kad issakei savo kitokia nuomone, ale as neisivaizduoju saves visur vyrui i paranke isikabinusios. Pas mus visokie darbo baliai, o kartais ir su draugais pasisedejimai atskirai vyksta. Ir nei kiek neskaudu ir nepavydu del to, kazkaip visai normalu viskas atrodo blush2.gif Gal tiesiog jus abu su vyru esat labai komunikabilus ir i bet kokia kompanija lengvai isipaisot, visada randat su kuo ir apie ka pabendraut smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 30, 12:21)
Bazuojuosi prie parko smile.gif Vingio parko smile.gif

a tai visai salia, turesiu raumeny biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras, tai visur prie manes prilipes. Niekada nedalyvaudavo savo imones vakareliuose. Kai tapo "galva", tai sakau na baik juokus varai ir viskas. Sakau prades visi apkalbineti hihihi.gif Kad be manes nekrust. Tuo labiau po angeliuko mirties labai norejau, kad jam prapustu galva. Pradetu normaliai socializuotis. Truputeli pavyko smile.gif Kiekviena "jaucia" savo vyra smile.gif Ir laiko ant tokio pavadzio, kurio priklauso smile.gif

Tai butu smagu ziezulele ..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 30 gruodžio 2008 - 11:40
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 12 30, 08:54)
Labas rytas.  smile.gif Aš darbe, bet nuotaika tai jau visai ne darbinė...

Sveikutes,

as visai nebespeju skaityti doh.gif kaip greitai pyskinat doh.gif
as irgi darbe - bet ne darbas galvoj biggrin.gif siandien pas mus svente, tai tokia nuotaika... kai darbai nevyksta, visi ruosiasi...

praleidau ka Klaudija apie fonda rase kazkur g.gif kokia veikla butu? gal galeciau padeti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elze: 30 gruodžio 2008 - 11:46
Peticija del automobiliu apmokestinimo.

Manau, nei vienas iš mūsų nenori dar vieno mokesčio "iš oro". Tad nebūkite
abejingi!

http://www_peticija_lt/visos/2017/

--
ANEKDOTAS.
Plaukia Valinskas su Kubiliumi valtele plačiuoju Nemunu. Valties dugnas
pramuštas. Valinskas vis semia, semia, semia vandenį, o vanduo vis labiau
sunkiasi. Valinskas sako Kubiliui: "Viskas nuskęsim". Tada Kubilius meta
irklus, paima grąžtą ir sako: "Kvailas tu, tuoj pragręšiu dugne skylę ir
vanduo pats išbėgs". biggrin.gif
Tad pakelkime taurę už Lietuvos "gelbėtoją Nr.1"!
fool.gif stupid.gif bash.gif

Cia siaip prijaucianciom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 30 gruodžio 2008 - 11:51
QUOTE(bicė @ 2008 12 29, 21:05)
...mes tai su vyu juodai susikalem, as visa nervuota vaikstau, ar cia man progesteronas atvirktine reakcija sukelia g.gif , ar cia siaip meilei galas atejo...
Kazkaips permasciau musu bendra gyvenima ir toks liudesys sueme, jis neblogas vyras ir tevas, bet ne gyvena, o egzistuoja musu santuoka-per tiek metu jis nesieme ne karto iniciatyvos manes kur pakviesti, viskas vyksta pasyviai, neidomiai, tarsi du svtmi zmones butume. Kai uzsipleiskiu ir sakau, kad nemyli, tai niekada nepatvirtina, issisuka zodziais, kad turim vaika, kad ne viskas taip paprasta. Per paskutinius metus su manim tik per skandalus kalbejosi, apie Sofija jis net nesneka. O kai siandien pasakiau, kad pykstu jog paliko mane kai persileidau ir abu kartus i valyma turejau pati viena eiti, tai pareiske, kad as net nemaciau to vaiko ir ne as pirma persileidziu, nu ar gi vyras taip turetu kalbeti.....taip iskaudino, kad negaliu... verysad.gif  liepiau iki naujuju issinesdinti...

Labasrytelis mergaites,ujnu nespeju jusu tempu..... bice laikykis,man iki kaulu smegenu pazystama situacija.....Darau ir as pati tas romantikas , bet ir mane jau uzkniso taip sakant iniciatyva nuolat is manes....Kieciausiai viesbuti,nuejau i vonia susitvarkyt,ateinu su sampanu dviem taurem o jis miega gun_bandana.gif bandziau zadint,o jis man viskas gerai tu miegok.....maniau nudurnesiu.......kaip jis man sako jam miegas pirmoj vietoj,nu ar ne parazitas....
mamkos gal zinot ka reiskia kruvina paklode sapnuoti......Naujienu is savo anytos dar neturiu,bet ryt vyras planavo su ja pakalbeti,tikiuos ispildis savo pazada...o jei ne tai bus begalo liudna,kad pazadas taip ir liko pazadu....
Atsakyti
Sveikos.

Nusipirkau rytojui torčiuką, produktų salotoms - darysim ryt su maže balių biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 30, 12:43)
Labasrytelis mergaites,ujnu nespeju jusu tempu..... bice laikykis,man iki kaulu smegenu pazystama situacija.....Darau ir as pati tas romantikas , bet ir mane jau uzkniso taip sakant iniciatyva nuolat is manes....Kieciausiai viesbuti,nuejau i vonia susitvarkyt,ateinu su sampanu dviem taurem o jis miega gun_bandana.gif bandziau zadint,o jis man viskas gerai tu miegok.....maniau nudurnesiu.......kaip jis man sako jam miegas pirmoj vietoj,nu ar ne parazitas....
mamkos gal zinot ka reiskia kruvina paklode sapnuoti......Naujienu is savo anytos dar neturiu,bet ryt vyras planavo su ja pakalbeti,tikiuos ispildis savo pazada...o jei ne tai bus begalo liudna,kad pazadas taip ir liko pazadu....

nu jo, su ta romantika tai pas mus irgi sunkus variantas. doh.gif nors as tai nedarau is to problemos ir labai nepersistengiu nei veisbuciu uzsakinet, nei dar ko... ax.gif Buna, kad abu aplanko kazkokia romantiskesne nuotaika, bet tikrai nedaznai schmoll.gif Manau svarbiausia yra is to nekelti problemu, nes romatika per prievarta bent jau man tai jokio dziaugsmo nesuteikia schmoll.gif nes taip ir gaunasi, kad MB uzmiega nesulaukes romantikos pradzios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 30, 16:33)
Sveikos.

Nusipirkau rytojui torčiuką, produktų salotoms - darysim ryt su maže balių  biggrin.gif .

Oj geras tusas pas jus nusimato tongue.gif .
Atsakyti