Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Sveikos
nedaropoju iki kompo....
buvom šiandien poliklinikoj... marčių paklausė daktarė, nes vyras susiparanojino kad jis sunkiai kvėpuoja. Jie gi dabar miega kartu, o mes su žemyna kartu blush2.gif tai marto plaučiukai sveiki, viskas čiki
Žemyną svėrėm... problema... dar nėr pusantro mėnesio o jau beveik šeši kilai sveria blink.gif žodž... aš parinuos, nes bijau kad vaikas nenutuktų
QUOTE(divėja @ 2008 12 29, 22:27)
*Laikau kolkas atidejus

**Viena gimde jau negyva mergaite,jau zinojo,kad ji neisgyvens,buvo su ivairiais apsigimimais.Bet ji tokia apsirukiusi ir nekokia atrode...sake labai norejo sios dukrytes,nes turi 2 sunus su kitu vyru... O kita,jau turejo 4 sunus ir 5 buvo netyciukas,tai labai ir nesisaugojo,dirbo pas ukinika,karves girde(kibirus su vandeniu tampe ir t.t.)sake,kad nenorejo to vaikelio... buvo vel berniukas.... suires...istrauke gabaliukais....  Verke tik jos vyras...
Ir man sita mintis neduoda ramybes

divuk, nebejamsiu... mamai nereik. vyras sakė kai man reiks - atiduos...

nu joooo blink.gif

QUOTE(Lera @ 2008 12 29, 22:29)
pabučiau gidė

ačiū, aš pas tave vasarą atsibelsiu, tada būsi gidė zoosode,. o žiemą pakentėsiu aplink namus... juk mes dar tooookie maži

QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 22:33)
Atvežk ją mes Žemyną bendrom jėgom prižiūrėsim o ir puiki proga apžiūrėt mūsų bendrą vaiką  juk gimdėm tai visos

ugu, vaiką galiu pasižiūrėt, ale kas mašinoj kelionėj žiūrės, a???? nebent lera atvaro iki manęs ir kartu raukiam iki Kauno ax.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 22:36)
O !!!!! Beveik kaimynkos smile.gif Man iki Basanaviciaus su masina 1min. kelio, o pestute, tai nepilnos 5

ir aš tadu prisikaimyninu, mūsų versliukas basanavkėj
QUOTE(Lera @ 2008 12 29, 22:47)
įsivaizduoju STT marmuze tipo tu eik o męs Žemyna biški čia pasiimam hihihi.gif oi negaliu

geriau neįsivaizduok lotuliukas.gif

QUOTE(bicė @ 2008 12 29, 23:05)
...mes tai su vyu juodai susikalem, as visa nervuota vaikstau, ar cia man progesteronas atvirktine reakcija sukelia g.gif , ar cia siaip meilei galas atejo...
Kazkaips permasciau musu bendra gyvenima ir toks liudesys sueme, jis neblogas vyras ir tevas, bet ne gyvena, o egzistuoja musu santuoka-per tiek metu jis nesieme ne karto iniciatyvos manes kur pakviesti, viskas vyksta pasyviai, neidomiai, tarsi du svtmi zmones butume. Kai uzsipleiskiu ir sakau, kad nemyli, tai niekada nepatvirtina, issisuka zodziais, kad turim vaika, kad ne viskas taip paprasta. Per paskutinius metus su manim tik per skandalus kalbejosi, apie Sofija jis net nesneka. O kai siandien pasakiau, kad pykstu jog paliko mane kai persileidau ir abu kartus i valyma turejau pati viena eiti, tai pareiske, kad as net nemaciau to vaiko ir ne as pirma persileidziu, nu ar gi vyras taip turetu kalbeti.....taip iskaudino, kad negaliu... verysad.gif  liepiau iki naujuju issinesdinti...

jetau. biciuk, manau ne viskas prarasta ir taip blogai...
mano vyras irgi ne prie romantikų, nei kviečia kur, nei dovanoja... vienintelės dovanos per gimtadienį ir kalėdų senio ir vsio. bet jis vistiek nerealus...
nu nežinau, manau tu pailsėk nuo jo biškį, gal nekalbėk porą savaitėlių ir paskui susėskit naktelę, prisigerkit ir išsiliekit, nu kažkaip, gi nėr padėties be išeities, nereikia kirst kirviu taip staigiai...

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 29, 23:18)
Dar bicei - susidariau įspūdį, kad tavasis, kaip ir maniškis - urvinis.  doh.gif  Į kavinę neinam ( nu jau laaaabia retai), gėlių nedovanoja, staigmenų nedaro ( arba padarys tokių, kad iš kojų išverčia). u bet pakenčiama.

Aišku, akimirkų, kai norim pasiųst viens kitą toliau, buvo ir jaučiu, dar bus....

tai tada ir mano urvinis lotuliukas.gif thumbup.gif

aš tai ir pasiunčiu ir man pofik... ir paskui vėl kalbam, ai, aš be kompleksų, tiesiai išrėžiu, jam gal ir sunku, bet aš gyvenu ir jis turi gyvent... skirtingi esam, bet užtai matyt ir mylim vienas kitą. o kur yra namai be dūmų? a????
maniškis tai nutyli, aš išsiklykiu ir paskui vėl gera ir ramu blush2.gif ax.gif

QUOTE(Brela @ 2008 12 30, 12:17)

ėėėėėėėėėėėėė, liniuotė?????

QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 30, 13:43)
Labasrytelis mergaites,ujnu nespeju jusu tempu..... bice laikykis,man iki kaulu smegenu pazystama situacija.....Darau ir as pati tas romantikas , bet ir mane jau uzkniso taip sakant iniciatyva nuolat is manes....Kieciausiai viesbuti,nuejau i vonia susitvarkyt,ateinu su sampanu dviem taurem o jis miega gun_bandana.gif bandziau zadint,o jis man viskas gerai tu miegok.....maniau nudurnesiu.......kaip jis man sako jam miegas pirmoj vietoj,nu ar ne parazitas....
mamkos gal zinot ka reiskia kruvina paklode sapnuoti......Naujienu is savo anytos dar neturiu,bet ryt vyras planavo su ja pakalbeti,tikiuos ispildis savo pazada...o jei ne tai bus begalo liudna,kad pazadas taip ir liko pazadu....

blink.gif
Atsakyti
Taigi Lera ir atvažiuoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mane neatvažiuoja.... sad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitukes wub.gif

Aciu visom uz nerealu palaikyma!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Neturejom vakar daugiau progos pyktis, nes islekiau i darba, ryte buvo tyla tarpduryje... Kas karta po tokiu barniu budavau ta pirmoji, kuri taikesi, o dabar tiesiog lauksiu jo iniciatyvos....bet kokios, tikriausiai jei nusprestu vis delto iseiti, nestabdyciau, vadinasi taip turejo buti. kazkuri saket, kad skyrybos po netekties reiskia, kad santykiai nebuvo ir iki jos stabilus, matyt nebuvo..... Vakar daug diskutavom su drauge. Jos nuomone man toks modelis yra patogus, nes as kas karta pribrestu panasiam konfliktui ir jis ivyksta pagal ta pati scenariju, arba as esu kvaila ir nematau, ka reikia keisti, arba man is tiesu patogu, bet tam jau reiktu profesionalo, kad iskapstytu ta tiesa.
Is tiesu tai jauciuosi labai pavargusi ir fiziskai ir emociskai. Dar vis yra tikimybe, kad man tas siautulio bangas hormonai sukelia, nes PMS man per paskutinius metus tai kaip didziausias siaubas, negaliu saves suvaldyti, ieinu i destrukcijos teritorija, matau, kad kaip uraganas viska griaunu, bet negaliu sustoti verysad.gif . Kol kas tiesiog pasyviai lauksiu rezultato sitos audros....

O del romantikos, tai man jos net nereikia, kazkada reikejo, dabar nebereikia, bandziau ir pati ja daryti, bet viskas pasibaigdavo ties pasiulymu...po kurio laiko nuleidau rankas. Kol buvom ka tik vede dar ir kalbetis su juo norejosi, o dabar naturaliai tylim, as turiu su kuo pasikalbeti. Is esmes tai tikriausiai nebera meiles. Lera man parase labai grazu eilerasti apie meile...siuo metu taip nesijauciu, gal delto, kad is viso jauciuosi issekusi, gal todel nera jausmu....
laikas parodys
Aciuks dar karta mergaites wub.gif

As irgi galvoju, kad reiktu kazka rytojui pasigaminti, bet minciu nulis, tas rusiskas SUMUSTINIS atrodo essen.gif nam namiskai, bet bus per sudetinga, jau vien ikru nerasiu g.gif , teks kazka paprasciau. Siandien gaminsiu lazanja, bet kadangi esu tinginio pantis, tai nusipirkau gatavus ingridientus blush2.gif .
Beje kepiau varskes apkepa pagal Vdapr receptuka, man jis nerealiai skanus pasirode, tik dugnas kazkos skystas, tarsi pienas nusedes butu g.gif . KAip tu darai, kad jis normalus gautusi?
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 30, 15:40)
* Žemyną svėrėm... problema... dar nėr pusantro mėnesio o jau beveik šeši kilai sveria blink.gif žodž... aš parinuos, nes bijau kad vaikas nenutuktų

Ramiai stt, mano Miglė kas mėnuo beveik po 2 kilus pritraukdavo - akių, nosies per žandus nematyt būdavo. Išaugom.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 30, 14:33)
Sveikos.

Nusipirkau rytojui torčiuką, produktų salotoms - darysim ryt su maže balių  biggrin.gif .

o as zeles torta kepu vyru pageidavimu tongue.gif
sakiau dar kiausiniu kaipnors pafarsiruosiu, ikriuku papuosimui uzmesiu, mesytes biski, paukstienos krutineles kepsniuku, jei dar bus ryt nusiusiu vyra vaisiu ir tusinames trise prie teliko ir kompo smile.gif , bare visada yra ka pasiimt, dar SB d-laito alaus nupirkau ir spakaina
Papildyta:
musu vaikis gime beveik 3kg, tai per pirma men priaugo 1,6kg, per antra- 1,2kg, veliau maziau svoris augo. o metu apie 10 kg tik sverem
Atsakyti
STT nu tavo panecka saunuole ir tik baik tuos paistalus apie menesio amziaus nutukusi kudiki doh.gif ....LAisk vaikui megautis pieniuku, paaugs predes vartaliotis, ropoti, vaikscioti ir isgaruos tie kilogramukai, net nepastebesi

O del tylejimo, tai man neiseina, as kai uzsidegu , tai man cia ir dabar rezultata paduokite, todel pirma ir einu taikytis. Netylesiu, bet ir nesitaikysiu, zinau, kad as ta kose uzviriau ir kaip ir as kalta esu, bet is kitos puse tai jis mane iskaudino. KAlba ne apie romantika, kalba apie jo poziuri, as tiesiog po jo zodziu apie persileidima pasijutau tokia vienisa, kad dingo noras nuo jo vaikus gimdyti ir is to isiucio palinkejau jam kitame gyvenime buti moterimi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 16:01)
palinkejau jam kitame gyvenime buti moterimi lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as tai sb sakau- noreciau but kokia valanda vyru paziuret kas ten jiem galvoj sukasi ir kelnese darosi tongue.gif
Atsakyti
Tikrai pagrandukas tavo Miglute buvo mirksiukas.gif

beje , kaip idomu Bimulikas gyvena, jai ,metukai arteja verysad.gif
Andryte kaip tu laikaisi? KAip Rutukas?

Baltoji avyte as tai vis laukiu kada tau nors kazkiek pageres, vis tkiuosi... tegul ateinantis metai ir kitas nuotaikeles atnesa 4u.gif

diveja sakei, kad gryzciau mokslu baigti, bet va , kad as atvirksciai padariau, nutraukiau sutarti su KMU, gal sakau, man dar ir sitas faktas smegenis sujauke, todel tokie pikciurna esu doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif stt tu tik jau nusiramink mano Eva dvieju men svere 6300g tryju men 7400g o metuku tik 10.500 biggrin.gif kita men eisim paskutinio skiepo idomu ka gero pasakys nes pagal rubus baisiai istyso panele mano wub.gif
Atsakyti
Kalbejot apie balius kartu, nu as savo "urvini" visur tampiausi, kol jauna buvau, tai tiek nervu susigadinau, kad nustojau tai daryti, nematau reikalo prievartauti jo . Beliko tik ratelis artimiausiu draugu ir tai as juos labaiu savais pavadinciau, nei jo. Neturi jis draugu, kazkada nervinausi, darbar pagalvojau, kad tai jo asmeninis paisrinkimas, nenori , nereikia, bet neleisciau, kad man draustu man bendrauti , as sociali asmenybe, taigi sitoj vietoj as gerbiu jo vienatve, jis mano bendravima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 30, 15:40)
ėėėėėėėėėėėėė, liniuotė?????

kol kas tikrai nedesiu schmoll.gif schmoll.gif jei ka, tai pas gine varau arba sausio 12 arba 15 diena. tai jau iki tol tikrai nedesiu. Nors viskas gerai ir taip, zinau ax.gif wub.gif
Atsakyti