Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Labas rytas.

Kaip smagu atsikėlus iš ryto prisėst prie kompo ir perskaityt tiek daug puslapių ( vakar nusliūkinom lovon apie 8 blush2.gif ).

Norėtųs dar dabar su maže miestan nulėkt - eglių pažiūrėt, gal dar kokį gardumyną nusipirkt, bet taip tingiu mašiną iš garažo varyt ( aš visada palieku ją kieme, nes garažo vartai seni kaip caras, siauri ir bijau veidrodėlius pakabint ant jų biggrin.gif , tai kol nėra naujų, tai į garažą mašinos nevarau - o vakar vyras abi mašinas sustatė, kad apšarmojusios nebūtų).
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 31, 10:13)
drinks_cheers.gif
nestuke.gif  būdinga - normalu biggrin.gif
ir atleistina mirksiukas.gif

blush2.gif blush2.gif bet turbut dar MB paerzinsiu su "nezinau, ar vaziuosiu" blush2.gif nu reikia, kad jis irgi pasinervuotu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Su artejanciais!!! bigsmile.gif

O man dilema... verysad.gif Planavom vaziuoti pas draugus svesti Naujus, bet vakar ju vaikui pakilo temperatura, daktaras sake, kad bronchitas verysad.gif
Jie mus vistiek kviecia, o man baisu musu princese uzkresti unsure.gif verysad.gif
Nezinau ka daryti... Su vyru susipykom del to, kad as nenoriu vaziuoti, o jis sako, kad reik vaziuoti...
nenori su manim dviese sutikti Naujuju, matyt verysad.gif

ka daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 12 31, 10:39)
Sveikos 4u.gif  Su artejanciais!!!  bigsmile.gif

O man dilema... verysad.gif  Planavom vaziuoti pas draugus svesti Naujus, bet vakar ju vaikui pakilo temperatura, daktaras sake, kad bronchitas  verysad.gif
Jie mus vistiek kviecia, o man baisu musu princese uzkresti  unsure.gif  verysad.gif
Nezinau ka daryti... Su vyru susipykom del to, kad as nenoriu vaziuoti, o jis sako, kad reik vaziuoti...
nenori su manim dviese sutikti Naujuju, matyt  verysad.gif

ka daryti?  unsure.gif

va va, pasirodo, ne pas mus vienus skiriasi nuomones del Nauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2008 12 31, 12:19)
blush2.gif  blush2.gif  bet turbut dar MB paerzinsiu su "nezinau, ar vaziuosiu"  blush2.gif  nu reikia, kad jis irgi pasinervuotu  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi tokia pati jei tik turiu progą erzinu lotuliukas.gif bet užtai jie mus ir myli drinks_cheers.gif
Ups pamiršau pasisveikint LABAS DIENAS smile.gif
Atsakyti
Labas,

as vakar nusprendziau, kad nebesinervuosiu del tokiu dalyku - nes vistiek esmes nebepakeis ar bus sparniukai, ar ne. Su vyru nusprendem, kad padarysim toki paminkliuka, kad butu sviesus ir abiem grazus, bet vyrui atrodo, kad grazu ir be sparniuku.

Bice, labai dziaugiuosi uz tave ir labai linkiu, kad ta sulipdyta santuoka atnestu ir dar viena vaikeli mirksiukas.gif 4u.gif

Brela, as tai irgi galvoju, kad pavairuoti 10 km geriau, nei po to tvarkyt namus mirksiukas.gif Mes gyvenam truputi uz miesto, tai as ir nestuke.gif budama, ir nebudama visada ganau daug vairuoju, bet man patinka vairuot ax.gif

STT, as irgi Jurgio gimdyt pati viena vairavau su beganciais vandenimis, nes buvo naktis, tai vyras liko namie su Ruta laukti, kol seneliai atvaziuos.

O mes Nauju sutikt vaziuosim pas draugus, tada 12 val vaziuosim paziuret fejerverku, o po to arba atgal pas draugus arba pas mus visi nakvot ir sausio 1 vel kartu but ax.gif Bet man patinka, man smagu su draugais mirksiukas.gif

Del palinkejimu, tai prisidedu prie visu anksciau issakytu 4u.gif Ir labai linkiu, kad 2009 metai butu vienas didelis baltas dryzis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2008 12 30, 21:24)
keletas mano nuomone galimu tapti vestuvinemis parinkus siulus, pasiuvinejus karoliukais...
is rutuliu
galima daryt balta mocherine
ananasine
sita nereali
sijonine dalis superine
pasiziurek, gal kils ideju  4u.gif

vajej kokios suknios, man ta 'nereali' super ir ta ananasine.. negaliu atsiziuret. Grazu man megztos labai, tik kazkodel mazai nuotaku jas renkasi. Gal vyrams neitinka kazkas? g.gif

QUOTE(migle31 @ 2008 12 30, 22:07)
Mamos radau labai įdomų ir nesudėtingą receptą manau labai skanu krabų lazdelių-ananasų  essen.gif aš rytojaus vakarienei ruošiuosi. Atėjo šiandien sūnus ir paprašė kad leisčiau su keliais draugais švęst pas mus nu galvoju keli tai nieko.... leidau..... pasirodo tie keli tai 12-15 žmonių ohmy.gif  doh.gif  mega_shok.gif

tai ir man panasiai isejo - norejau tik geriausius, artmiausius draugus pasikviest, o gavosi, kad 14 zmoniu susirinks doh.gif . Siaubelis, o siandien dar nuotaika tokia nekokia, vis apie savo angela pagalvoju, noretusi ramiai su vyru pabut, ale pozna dabar jau, teks atlaikyt triuksminga vakara, plius dar po to buta issikuopt. Bet reik ziuret pozityviai ir nenusiteikt is anksto smile.gif Kartais mane lyg ir bando grauzt sazine, kad einu linksmintis ir pan., juk dar visai neseniai angeleli palaidojom. Bet jis juk visada mano sirdy, nei dienos nebuvo, kad apie ji nepagalvociau. Cia gal net labiau ne sazines grauzimas, o bijojimas, ka kiti pagalvos apie mane (kad besirde esu).. Bet as labai stengiuos sypsotis, bent jau atrodyt laiminga ir stengiuos atrasti laime per naujo, nes tikiu, kad sunelis sededamas ant debesies nori matyti laiminga ir grazia mamyte smile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas mergaites,as dar kamuojuos su migrena,blyn vakar dariau piragaicius nu ir susinervinau kremas nesigavo,tad darbas suniui ant uodegos taip sakant nuejo......nu bent medutis-tortukas gavos,bet kogero krema siektiek nusaldinau....Bet suvartos.........................Eh mergaites kaip as jus visas myliu,visoms po bucki i zanduka ir skaiciau ,kad magiskas laikas norams galvoti ir linketi 00.30-02.30.....tad mergaites nepasikuklinam mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas Ryteli, 4u.gif
Ka tik is lovos ax.gif
Mergaites kiek graziu zodziu prirasete. Nieko originalaus nesukursiu, bet sukosi Sandrynjos ir Andrytes zodziai ant liezuvio. Noriu padekoti, kad siltai priemete i savo buri. Kad esate dziaugsme ir varge smile.gif Ir noretusi, kad bagtusi tas juodas bar kodas. Butu tik baltas smile.gif Linkiu, kad 2009-ieji perspjautu astuntuosius savo dziaugsmu, sekme ir laime 4u.gif
QUOTE(Ziezulele @ 2008 12 31, 11:18)
vajej kokios suknios, man ta 'nereali' super ir ta ananasine.. negaliu atsiziuret. juk dar visai neseniai angeleli palaidojom.

Jeigu linksminiesi, o neverki, tai nereiskia, kad sirdyje neisgyveni skausmo ir gedulo. Man patiko, kai pazistama man pasake: kad mano viduje tupi baudejas verysad.gif Yra toks aukos ir baudejo sindromas. Manau ji teisi. Nes esu daug ko atsisakiusi ir nenorejau niekur eiti. Tik uzsidaryti namuose, tupeti savo urvelyje. Nes giliai viduje pagalvojau. Na negalima taip. Ne per seniausiai kudiki palaidojau, o as eisiu su draugais kur nors pasedeti....
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 12 31, 11:04)
: Ir labai linkiu, kad 2009 metai butu vienas didelis baltas dryzis  smile.gif

Geras palinkėjimas. smile.gif

Aš linkiu, kad krizė nesmaugtų ir šiaip, kad visokio gėrio būtų pilna lig ausų. Dideliausios sėkmės planuojančioms, esamoms nestuke.gif .
Atsakyti
Pas mane sode dar obuoliai ant medžių.... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Tuoj nuskambės dvyliką dūžių, atsidarys dar vieni vartai,
pradės suktis dar vienas ratas...
Įleiskite į savo namus svajonę,
tegul gyvena ji nuskraidindama kasdienybę,
išlygindama raukšles, suspindėdama mažutėmis saulėmis.
Su Naujaisiais Metais visas mamytes ir jų šeimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglej: 31 gruodžio 2008 - 15:36