Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Sveikutės

Norėjau pasveikinti visas su artėjančiais Naujais metais 4u.gif Norėjau palinkėti ramybės, saulės, šilumos namams ir daug meilės wub.gif

Atsakyti
Atsistojęs prie Šv. Kalėdų medžio
Sniego angelas pravirkdė savo fleitą.
Vakare prie laužo naujamečio
Jis dainavo apie laimės žvaigždę.
Apie tą, kurią širdy nešiojam,
Tik jos ieškome kažkur toli.
Skrido angelo daina, puošta svajonėm,
Kiekvienam linkėdama rast laimę šiam kely.

Su artėjančiais Naujaisiais 2009 metais!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 31 gruodžio 2008 - 16:06
stt - žodžius radai wub.gif wub.gif wub.gif .... lygiuojiesi į Lerą. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 31, 17:26)
stt - žodžius radai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  .... lygiuojiesi į Lerą.  wub.gif

ugu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 31, 16:26)
lygiuojiesi į Lerą.  wub.gif

priimu kaip komplimentą cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
norėčiau Jūsų nuostabu ir ypatinga būreli pasveikint artėjančių Naujųjų metų progą ..

Palikim gruody ilgesį ir skausmą, Gramzdinkim liūdesį giliausioj užmaršty, Juk stovim ant Naujųjų metų slenksčio - Viltim šviesiausiom pildosi širdis !
Laimė vaikščioja pas žmones pavirtus spinduliais, gėlėmis, kurias mylime...
Laimė – viena, ji negali visiems pasirodyti iš karto, ji aplanko vienus,
paskui kitus. Ir kai jos šalia nebėra, žinokime – laimė vieši pas ką kitą.
Nereikia pykti ant jos, ji grįš, kaip ir anksčiau grįždavo, kad ir kiek ilgai beužtruktų...
Koks keistas Gyvenimas.... Amžinai mes ieškome, amžinai nerandame, o suradę netikime. Bet manau sunkiausia žmogui yra tada, kai turi dvi rankas ir neturi ką apkabinti. Todėl nereikia ieškoti, nes tai kas gražu, nuostabu ir tikra, ateina savaime. O kai jau turi tą vienintelį žmogų - mylėk, tylėk ir niekad neišduok, kad nuostabios akimirkos nesibaigtų....
Taigi norėčiau palinkėt kad šiais 2009 metais jus visos surastumete tai apie ką svajojat , kad Jūsų rankos visada turėtu ką apkabinti....kad būtu mažiau liūdėsio Jūsų sielose ir širdise.. kad širdis būtu pilnos meiles gerio ir švelnumo...kad laime neužtruktu pakeliui pas Jus .. kad Jus ją pamatytumet ir nepaleistumet ..visu noru ir svajonių išsipyldymo ... Mylėkit savo artimuosius taip lig tai būtu paskutine Jūsų gyvenimo diena ..išmokit vertint tai kas yra šalia Jūsų dabar ... Su Artejančiais 2009 metais !!!!!!user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 31 gruodžio 2008 - 17:21
4u.gif na mergytes tos kurios dar nebaliavoja siulau pakelti taures uz senuosiu metus,kad ir kokie jie buvo gal kam geri,gal kam ir nelabai.Tegu ateinantys metai atnesa daug vilties,santarves,tikejimo ir svarbiausiai noru issipildymo.......

user posted image
Atsakyti
mes nebaliavojam.
o kas jau????
mes sėdim prie kepsniuko kokią dešimtą, jei aš datempsiu.... vyturiukas mat esu blush2.gif
Atsakyti
Nebaliavojam. Picos pusę tik sukirtau biggrin.gif . Miglė tradiciškai makaronų pageidavo tongue.gif .
Atsakyti
Sveikutes

as vis uzbegu paskaitineti, pasisveikinti ir brukstelt ka trumpai smile.gif

cia visos tiek grazius palinkeji suraset smile.gif as tai trumpai pasakysiu - lai ateinantys metai buna geresni uz praejusius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 31, 19:27)
Nebaliavojam. Picos pusę tik sukirtau  biggrin.gif . Miglė tradiciškai makaronų pageidavo  tongue.gif .

mes daba namus kuopiam, skalbiankė sukas, užkandom mėsiuko biškiuką, Martas žiūri "Karibų piratai: numirėlio skrynia", vyras virtuvėj salotas savo firmines daro o aš po nakmus šlaistausi ir daiktus dėlioju. ateis draugė su vaiku ir draugu, patupėsim porą valandų ir po dvylikos liūli
Atsakyti
Pas mane į trasą jau pajudėjo tortas biggrin.gif blush2.gif .
Atsakyti
Žinot galvoju ką jums palinkėt ...ir nerandu žodžių............taik noriu pasakyt kad čia aš radau tikras drauges ir sielos ramybę ... to linkiu ir jums naujaisiais matais - tikrų draugų ir ir ramybės širdelėj. Gal ne eiliuoti žodžiai, gal ne patys gražiausi bet iš visos širdies.
Ir dar jei kuriai nors kada nors prireiks mano pagalbos tik pasakykit ...pilvu atšliaušiu bet padėsiu.
Pačių didžiausių norų išsipildymo jums mielosios oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti