Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 21:19)
O kur gulejai?

.................... aš tai atskirai gulėjau, tiksliau abu su vyru gulėjom tas tris paras, ar keturias, jau net nebepamenu... aš tai AK, bet laimingai susilaukusių nemačiau..... o gal tiesiog jau nebemačiau nieko...
ir kai gulėjau dabar pagimdžius mažutę, vis vaikščiojant į tuliką vis akys nutysdavo iki tos palatos durų, bet į kitą tuoletą, kuris vedė per tas duris nepraėjau... bijojau... laukdavau prie arčiau esančio tūliko, nors kiek supratau, tie tūlikai geresni buvo... ir .........nei vienoj ir nei prie vienos palatos vakarais ir vėlai vakarais nebuvo galima būt vyrams, nes remontas, viskas užkišta, palatose po keturias, vyrams griežtai iki devynioliktos valandos būdavo... o prie tos palatos gal dvi dienas mačiau ir vėlai vakarais vaikštantį ir sėdintį vyrą........ bet praeit nedrįsau, bijojau labai labai....

Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2008 12 29, 21:34)
As gulejau Antakalnio klinikose,bet palatoj buvom tik tos kurios netekom vaikuciu.... Bet as vienintele kuri verkiau cray.gif

divėja, ryt mama atvažiuos, paklausiu dėl skėčio.. šiandie nesusiskambinom

nu čia tai naujiena... o kaip kitos netekusios buvo? kiek vienu metu????
o joms savo vaikų netekti buvo kaip nusispjauti???? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 29 gruodžio 2008 - 20:43
As irgi , Diveja , gulejau antakalnyje, bet mane is pradziu i bendra palata patalpino, juk vaikas dar "gyvas" buvo, bet paskui issiprasiau atskiros....

Klaudija, o tu ir neskubek su ta ideja, juk kai kurioms idejas reikia brandinti mirksiukas.gif

Beje del sapno , labai tiksliai tai neatpasakoja, nes visko ir nepamenu ( cia pas mus Henriluk specas sapnus pasakoti mirksiukas.gif ). Atsimenu, kad prasidejo sapnas nuo to, kad as zaidziau su kokiu 6 men amziaus kudikeliu, berniuku, kuris man meiliai sypsojosi, zinau, kad jis buvo angelelis g.gif , paskui buv daug zmoniu ir veiksmo. Atsiduriau kazkokioje patalpoje, su manim buvo keli zmones, nepamenu kas, bet staiga pradejo atsidarineti stalciai, spinteles, o as ir sakau, dvasios nenori, kad mes cia butume iur garsiai klausiu, ar mums iseiti, o tada stalciukai vel eme atsidarineti, kiek pamenu jauciau, kad tai mano mociutes sesers dvasia... Tada kalbejausi su kazkokia dvasia ir ji man pasakojo kas atsitinka po mirties, kad kai siela mirsta ji nueina kazkur ir igauna vaiko pavidala, atejus naujai sielai ankstesnes sielos veliseina i zeme, mintis buvo panasi...maciau daug 8-10 metu vaikuciu, stovinciu kruveleje ir laukianciu savo eiles. tada atejo mintis, kad sofija negali ateiti i ta vieta nes nebeturi kuno ir desperatiskai bandziau klausinetis ar i ta angelu vieta patenka tik su kunais ar iir bekunes sielos gali patekti, tap ir atsibudau, zinau, kad sapne gavau sau teigiama atsakyma doh.gif .Tai pirmas mano sapnas apie dvasias ir siaip kazka panasaus. Na but idomu jei kazs nors paaiskinti galetu....juk kai kurie mano sapnai turejo realia rasme, ors ir issipilde po daugelio metu...
Papildyta:
O as tai Naujuju isvakarese iki 22.00 dirbu doh.gif , bet bent jau gerai sumokes mirksiukas.gif , cia sventinem dienom 133% virsvalandziu mokami, o be to naujakas niekada nebuo ta svente, kuria labai sventem, pernai buvom lietuvaiciu emigranciu baliukyje, linksma buvo, siemet nusimato irgi vakaras seimynineje aplinkoje, tik speju ne dviese kaip Bim , o tryse, nes musu princese neis be musu gulti ax.gif . Ir be sampo, cia kainos kosmines doh.gif , pasitenkinsim vyneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 21:19)
Beveik arba turbut kaimynkos smile.gif
Papildyta:

O kur gulejai?

Mano dislokacijos vieta - Basanaviciaus gatve smile.gif
O gulejau Raudonajam Kryziuj. Ispudis labai slogus is ten, nors buvo pora maloniu gydytoju, sesuciu..
Atsakyti
Mamos o ką galvojat naujakui ruošt skanaus šeimynai? aš jau šį tą radau pristatau jusų teismuiuser posted image
Atsakyti
Aš išsireikalavau paleist mane namo tą dieną, kai viskas įvyko Pasirašiau, kad prisiimu visą atsakomybę ant savęs ir išvažiavom. Po cezario buvo tik 2 dienos. Kliučinskas siūlė ir atskirą palatą mums su vyru ir net Miglę būtų leidęs atsivežt - nenorėjau matyt tų sienų....

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 19:44)
O del kaunieciu atvaziavimo i VLN, tai manau ju daugiau, tai ir nevaziuos smile.gif

Tų tikrų kauniečių nedaug - prienai, šakiai, mastaičiai renkas smile.gif .

QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 29, 19:44)
merginos as noriu paklaust iki keliu metu moka (mokejo) tuos 52 lt uz vaika?

Turėtų iki 18 mokėt.
QUOTE(vdapr @ 2008 12 29, 19:57)
o as nieko negirdejau... nuo kiek metu nuima tuos vaiko 52 lt?

Nuims dabar (po naujų) "turčiams" - tiems kurie virš 4000 uždirba.... Miglei paskutinis mėnuo, kaip gauna savo pinigėlius.

QUOTE(bicė @ 2008 12 29, 20:51)
oh , bet bent jau gerai sumokes mirksiukas.gif , cia sventinem dienom 13% virsvalandziu mokami,

Vyras irgi džiaugias, kad bent tiek kompensuos darbą per naujaką.
Papildyta:
Migle, o tas grožis - saldus? sūrus? su mėsa? Atrodo tai fantastiškai.

Neruošiu nieko - salotų pasidarysiu, gal picos ( jau taip svaigstu pastarosiom dienom ja smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 29, 21:16)
Neruošiu nieko - salotų pasidarysiu, gal picos ( jau taip svaigstu pastarosiom dienom ja smile.gif )

o tai mergyt gal pas tave tos nelabosios vis dar neateje? ir gal pas mus busi ir tu nestuke.gif ? atsiprasau is kart jei uzgavau?
Atsakyti
Tas grožis užkandinis sumuštininis tortas su lašiša krevetėm it ikrais pertepimui majonezas o šeip forminė duona vidui.
Iš rusų kulinarinio forumo išpešiau su receptu. Nu bet rusės balius ruošia tai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o jau stalų grožis. Žinau jau ką šiąnakt veiksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 21:21)
Tas grožis užkandinis sumuštininis tortas su lašiša krevetėm it ikrais pertepimui majonezas o šeip forminė duona vidui.

Nu gal neeeeeeeee - kas su žuvim ar jos gimine, man nepraeina ( išskyrus silkę).

vdapr - gerų naujienų pas mane nėra. Kol kas, tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 29, 20:43)

*divėja, ryt mama atvažiuos, paklausiu dėl skėčio.. šiandie nesusiskambinom

**nu čia tai naujiena... o kaip kitos netekusios buvo? kiek vienu metu????
o joms savo vaikų netekti buvo kaip nusispjauti???? blink.gif

*Laikau kolkas atidejus mirksiukas.gif

**Viena gimde jau negyva mergaite,jau zinojo,kad ji neisgyvens,buvo su ivairiais apsigimimais.Bet ji tokia apsirukiusi ir nekokia atrode...sake labai norejo sios dukrytes,nes turi 2 sunus su kitu vyru... O kita,jau turejo 4 sunus ir 5 buvo netyciukas,tai labai ir nesisaugojo,dirbo pas ukinika,karves girde(kibirus su vandeniu tampe ir t.t.)sake,kad nenorejo to vaikelio... buvo vel berniukas.... suires...istrauke gabaliukais.... Verke tik jos vyras...

QUOTE(vdapr @ 2008 12 29, 21:18)
o tai mergyt gal pas tave tos nelabosios vis dar neateje? ir gal pas mus busi ir tu  nestuke.gif ? atsiprasau is kart jei uzgavau?

Ir man sita mintis neduoda ramybes g.gif
Pas mane jau atejo....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 29, 19:32)
dėl meeto, galėtum geriau pakalbint kaunietes vilniun, tada pasijungčiau ir aš, o kaunas man per toli, nors su ratais esu, bet... su mažiuku nesiorientuojant mieste ne.

pabučiau gidė cool.gif

labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 29, 23:29)
pabučiau gidė  cool.gif

labas vakaras  4u.gif

Atvežk ją mes Žemyną bendrom jėgom prižiūrėsim o ir puiki proga apžiūrėt mūsų bendrą vaiką lotuliukas.gif juk gimdėm tai visos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 29, 20:51)
Klaudija, o tu ir neskubek su ta ideja, juk kai kurioms idejas reikia brandinti mirksiukas.gif

Beje del sapno , labai tiksliai tai neatpasakoja, nes visko ir nepamenu ( cia pas mus Henriluk specas sapnus pasakoti mirksiukas.gif ).

Ne ne ne lotuliukas.gif Neskubesiu biggrin.gif Nelabai ir laiko turiu. Darbas darbas darbas - studijos - vyras - katinas. Manau viskas ivyks apgalvotai ir neskubotai biggrin.gif

Na kodel as nezinojau ir niekas nepasake tongue.gif , kad Henriluk puiki sapnu aiskintoja. Kai as cia su savo sapnu siaubiaku svaigau doh.gif
QUOTE(Ziezulele @ 2008 12 29, 20:56)
Mano dislokacijos vieta - Basanaviciaus gatve smile.gif
O gulejau Raudonajam Kryziuj. Ispudis labai slogus is ten, nors buvo pora maloniu gydytoju, sesuciu..

O !!!!! Beveik kaimynkos smile.gif Man iki Basanaviciaus su masina 1min. kelio, o pestute, tai nepilnos 5 smile.gif
Lekiam kada kavos bigsmile.gif

O as gulejau VGM. Mums su vyru specialia palata skyre verysad.gif Net kitame aukste, kad tik negirdeciau ko nereikia verysad.gif. Tai gyvenome su vyru 2 savaites. Vyras net bijojo mane i tualeta paleisti. Stovejo ir visko klausesi. Galvojo, kad sau gala jau darau. Brrrr.. net asara ispaudziau verysad.gif Visas personalas buvo saunus. Daktare ramino, bet jokiu soc. darbuotoju, knyguciu, nieko...

QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 21:14)
Mamos o ką galvojat naujakui ruošt skanaus šeimynai? aš jau šį tą radau pristatau jusų teismuiuser posted image

Niam niam bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 29 gruodžio 2008 - 21:40