Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 21:33)
Atvežk ją mes Žemyną bendrom jėgom prižiūrėsim o ir puiki proga apžiūrėt mūsų bendrą vaiką lotuliukas.gif  juk gimdėm tai visos lotuliukas.gif

nu tai čia no problem kas be ko irnesakyk.gif aš kai pažiūrėjau kur ir kada renkatės pagalvojau važuosiu ir aš kaip varna aplinkui pasisukiosiu paspoksosiu į Jus hihihi.gif juokauju žinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 29, 21:29)
pabučiau gidė  cool.gif

labas vakaras  4u.gif

Liaba 4u.gif Kaip tik apie Tave pagalvojau, kad ir tu Kaune bazuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 29, 21:37)
nu tai čia no problem kas be ko irnesakyk.gif aš kai pažiūrėjau kur ir kada renkatės pagalvojau važuosiu ir aš kaip varna aplinkui pasisukiosiu paspoksosiu į Jus hihihi.gif juokauju žinoma  biggrin.gif

nu tu nebuk mandra junk zalia, atsivezka dar ir kosmetikos atsargas, gal ka prastumsi hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 29, 23:37)
nu tai čia no problem kas be ko irnesakyk.gif aš kai pažiūrėjau kur ir kada renkatės pagalvojau važuosiu ir aš kaip varna aplinkui pasisukiosiu paspoksosiu į Jus hihihi.gif juokauju žinoma  biggrin.gif

tai va penktadienį 13 00 Akropolyje perspėk STT kad ji VAŽIUOJA ir mes neklausiam nori ji ar ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif mes norim susipažint su Žemyna
Atsakyti
: aš kai pažiūrėjau kur ir kada renkatės pagalvojau važuosiu ir aš kaip varna aplinkui pasisukiosiu paspoksosiu į Jus hihihi.gif juokauju žinoma  biggrin.gif

O aš Tave norėčiau gyvai pamatyt. smile.gif Nes Tu, kaip ir visos kitos iš čia - va tokia wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 29, 23:40)
nu tu nebuk mandra junk zalia, atsivezka dar ir kosmetikos atsargas, gal ka prastumsi hihihi.gif  flirt.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kokia kosmetika? kodėl aš nieko nežinau blink.gif reikai ir kosmetikos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Deal. Iki susimatymo penktadieni. biggrin.gif

Ziuriu cia rimtas saskrydis bigsmile.gif

O kokia kosmetika? Gal avon, oriflame, faberlic g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 29 gruodžio 2008 - 21:43
JAu pavydziu jum wub.gif Mum beliks laukti tik fotoreportazo bigsmile.gif Nu kaip faina ir kolektyvas nemazas susirinks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 29, 21:43)
JAu pavydziu jum wub.gif  Mum beliks laukti tik fotoreportazo  bigsmile.gif  Nu kaip faina ir kolektyvas nemazas susirinks thumbup.gif

Diveja pasiimk laisvadieni bigsmile.gif Pasirasyk planui - chuliganui mirksiukas.gif
Nors numanau, kad tikrai negali verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 21:37)
Liaba 4u.gif Kaip tik apie Tave pagalvojau, kad ir tu Kaune bazuojasi smile.gif

ane? apie mmane pagalvojai? wow wub.gif aha męs gi visa Lietuvą šukuojam , o šiaip vilnečiai aš iš Justiniškių mb iš N.Vilnios blush2.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 29, 21:40)
nu tu nebuk mandra junk zalia, atsivezka dar ir kosmetikos atsargas, gal ka prastumsi hihihi.gif  flirt.gif

ai , kasmetiką geriau kas norit paštu pavarysiu dar nuolaidas 15proc padarysiu cool.gif o jei jau susitikt tai be komercijos biggrin.gif

QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 21:40)
tai va penktadienį 13 00 Akropolyje perspėk STT kad ji VAŽIUOJA ir mes neklausiam nori ji ar ne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mes norim susipažint su Žemyna

įsivaizduoju STT marmuze tipo tu eik o męs Žemyna biški čia pasiimam hihihi.gif oi negaliu lotuliukas.gif

merginos kur kaune labai pigiai baldų galima nusipirkt? arba gal kuri gal parduodat? ar žinot kas parduoda? kokybė nelabai svarbi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 21:42)
O kokia kosmetika? Gal avon, oriflame, faberlic g.gif

nea Lambre Lietuvoj galima sakyt naujovė kaip ir neseniai buvo faberlic bet pavasari bus tv reklamos tai pagarses labiau biggrin.gif ir kainos šoktels labiau tongue.gif šiaip kaina maža kokybė aukšta ta galiu garantuot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 29 gruodžio 2008 - 21:45
kokia kokia kosmetika doh.gif ... nu sori mergos bet jus aklos, pas Lera diedelem raudonom raidem parasyta lotuliukas.gif tik pasiziurekit, SM ji visa "krautuve " turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Migle31, tai kas tas per skanestas? is ko daromas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 29, 21:48)
kokia kokia kosmetika doh.gif ... nu sori mergos bet jus aklos, pas Lera diedelem raudonom raidem parasyta lotuliukas.gif  tik pasiziurekit, SM ji visa "krautuve " turi mirksiukas.gif

Ziopla doh.gif Spindek, svytek smile.gif
Lera parfumu "cemodaniuka" pasiimk smile.gif
Atsakyti