Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(Lera @ 2008 12 29, 21:54)
ačiū išgelbėjai  biggrin.gif
taigi aš nevažiuosiu biggrin.gif  , b

O kodel ne? Prisijunk bigsmile.gif
QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 21:54)
Iš lašišos, krevečių, ikrų ,baltos duonos mejonezo aš dar lydyto tepamo sūrio užmesiu

Jetau koks gardumynas. Visa mano megstama kombinacija: lasisa, ikrai, krevetes....mmmmm..
Tai pagrindas batonas g.gif Kaip ten viduje? Smalsauju, nes pati tokio torto noriu..
Net seiles slysta doh.gif
QUOTE(bicė @ 2008 12 29, 21:59)
klaudija, henriluk juos pasakoja gerai, o va aiskinima palieka musu teismui :l

Pavydziu jums baltai susibegimi, idomu ar man pavyks kadu su jumis gyvai susimatyti mirksiukas.gif

Aciu aciuks.gif Uz info blush2.gif

Susibegsime, susibegsime. Tik duok zenkla kada busi Lietuveleje tuoj saskrydis bus suorganizuotas.
QUOTE(vdapr @ 2008 12 29, 21:59)
arba MV reiks sianakt uzlaust kad pramustu  blush2.gif  ax.gif

man tai pramusa karsta vonia, pirtis. Iskart pasirodo smile.gif Viena kart kojas karstam bliude laikiau. Nezinau ar tai savitaiga ar koks biesas, bet kitadiena Krosnajarskas apsireiske...Dar citrina suvalkau ir rezultatu esu patenkinta hihihi.gif
Atsakyti
Bice patarsiu pratempt sventes, nes jos neigiamai veikia ir nesikarsciuok, bet dieda tai panervuok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 12 29, 22:03)
As tai neduodu pramusinet schmoll.gif  Kankinu tongue.gif  Bet man ir nelengva visus sonus skauda,be ketanovo neisgyvensiu doh.gif

as ikr tik su ketanovu gyvenu...

Biciuk - laikykis...

Ka labos nakties... varau jau... iki ryt...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 29, 22:16)
as ikr tik su ketanovu gyvenu...

Is kur gauni?? ***** ji tik su repcetu pardavineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 29, 22:05)
...mes tai su vyu juodai susikalem,

Bice verysad.gif
Meile tikrai neisgaravo. Net neabejok. Gal kitoki atspalvi igavo, kitokia forma. Bet ji tikrai neisgaravo. Savo vyra apibudinai, kaip tiesiu taikiniu. Dauguma savybiu budinga daugumai vyrui. Skirtingi mes smile.gif Ne tik anatomija, bet ir smegenu struktura. Tikrai. Turime, tai suvokti. Ir nemazai problemu issispres.
Banaliai parasysiu, bet issiskirti, sugriauti labai paprasta. Paprasciau negu paprasta. Bet issaugoti, pergyventi ta krize, tai menas. Manau verta pakenteti. juk tiek daug isgyvenote. Atsimeni, kai sakei, kad angeliukus turincios poros issiskyria. Beveik kas antra... nepapulk i ta juoda statistika 4u.gif
Kita savaite, o gal net rytoj viskas atrodys kitaip..
Atsakyti
sveikos,

nu jus ir pleputes.. kol viska perskaiciau doh.gif doh.gif

grizau namucio tokia pavargusi, tai begu i lovytes, nes ryt vel anksti keltis.

visoms ramios nakteles ir grazios rytojaus dieneles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 22:12)
O kodel ne? Prisijunk bigsmile.gif

nera kada net pavalgyt , vos spėju ką nors dar ta baldų paieška doh.gif jei vajei doh.gif jau akis baigia išvarvet nuo ieškojimo doh.gif

......... bice......... nagi... nesipykit ... abiems dabar sunku .... viskas dar bus pas Jus ...linkiu to labai ....

Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 12 29, 22:25)
sveikos,
nu jus ir pleputes.. kol viska perskaiciau doh.gif  doh.gif

grizau namucio tokia pavargusi, tai begu i lovytes, nes ryt vel anksti keltis.

visoms ramios nakteles ir grazios rytojaus dieneles mirksiukas.gif

Labukas mirksiukas.gif Ir tave darbai uzpuole???? Grazinasi visi pries sventes?! Kada tau laisvadieniai?
Pailsek,ramios nekteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 29, 22:05)
...mes tai su vyu juodai susikalem, as visa nervuota vaikstau, ar cia man progesteronas atvirktine reakcija sukelia g.gif , ar cia siaip meilei galas atejo...
Kazkaips permasciau musu bendra gyvenima ir toks liudesys sueme, jis neblogas vyras ir tevas, bet ne gyvena, o egzistuoja musu santuoka-per tiek metu jis nesieme ne karto iniciatyvos manes kur pakviesti, viskas vyksta pasyviai, neidomiai, tarsi du svtmi zmones butume. Kai uzsipleiskiu ir sakau, kad nemyli, tai niekada nepatvirtina, issisuka zodziais, kad turim vaika, kad ne viskas taip paprasta. Per paskutinius metus su manim tik per skandalus kalbejosi, apie Sofija jis net nesneka. O kai siandien pasakiau, kad pykstu jog paliko mane kai persileidau ir abu kartus i valyma turejau pati viena eiti, tai pareiske, kad as net nemaciau to vaiko ir ne as pirma persileidziu, nu ar gi vyras taip turetu kalbeti.....taip iskaudino, kad negaliu... verysad.gif  liepiau iki naujuju issinesdinti...

Vyrai...... console.gif ....
Mano ir prie tų "urvinių" doh.gif Šiaip ramus ir atrodo lyg ir myli ir mane ir dukrą, geras žmogelis....... romantikos apskritas nulis, bet su šituo jau susigyvenau atrodo, o šiaip tai irgi atrodo, kad gyvenam, kaip svetimi žmonės...... irgi turi tokią savybę - kaip "skels" ką , iš klumpių išvirsi....
Atsakyti
Labukas.
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 29, 22:18)
Dar bicei - susidariau įspūdį, kad tavasis, kaip ir maniškis - urvinis.  doh.gif  Į kavinę neinam ( nu jau laaaabia retai), gėlių nedovanoja, staigmenų nedaro ( arba padarys tokių, kad iš kojų išverčia). u bet pakenčiama. Aišku, akimirkų, kai norim pasiųst viens kitą toliau, buvo ir jaučiu, dar bus....
Gal jam nuo to tylėjimo ir kaupimo savy ir sunku?

Tai kad maniškis irgi toks...
Bice, nusiramink, pagalvok dar. Ir pas mus tokių akimirkų ne viena ir ne dvi buvo... Bet gyvenam toliau, rodos, gražiai dabar. Na, nebent pyksta, kad darbą namo nešuos metų pabaigoj... Nu, niekaip nesupranta, kad negalima jo atidėti. Na, bet tai smulkmena.
Įdomu, kada šiandien MB grįš: darbe baliukas kažkokioj kavinėj. O pas mus darbe šiemet ne tik baliuko, bet ir dovanėlių nebuvo... "Nurašė", matyt, ekonominei krizei...
Ir aš bandysiu penktadienį 13 val "Akropoly" prisijungt, jei svečiai spės išvažiuot ir sveikata leis. O gal ir svečiams esant... Tik nelabai aš žinau, kur ta kavinė... Nu, gal aplėksiu aplink ledo areną ir rasiu. Gerai būt kieno nors telefono numerį dėl viso pikto žinot... Tik va nerimauju dėl savo bendravimo: nete tai aš pakalbėt galiu, o gyvai tai man sunku įsijaust. Žinoma, kai jau "įsivažiuoju", tai kartais ir neužčiaupsi. blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2008 12 29, 22:18)
Is kur gauni?? ***** ji tik su repcetu pardavineja  doh.gif

Mažuose miesteliuose pas pažįstamas vaistininkes galima gauti... Man mama nuperka, kai paprašau.
Papildyta:
Spyglej, gražius namučius sukūrei... Labai gražius... Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 29 gruodžio 2008 - 23:27
o aš va- prisikalbėjau (prisirašiau) doh.gif doh.gif doh.gif kerėpla, nė nepastebėjau, kad stovi už nugaros doh.gif Šiaip niekad neskaitydavo, ką aš rašau, nors ir šalia makaluodavos, o dabar užmatė žodelį "vyrai" doh.gif ir perskaitė doh.gif ........įsižeidė, kad viešai čia jį aptarinėju doh.gif ........nu ir teisingai, aš ir įsižeisčiau doh.gif unsure.gif ........
Atsakyti
Dar galvoju, kaip į susitikimą penktadienį nepavėluoti... blush2.gif Mat po netekties man su atmintimi kažkaip prastai pasidarė... verysad.gif Nagi, užsistatysiu priminimą abiejuose mobiliakuose - gal nors vienas suveiks.
Papildyta:
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 29, 23:32)
o aš va- prisikalbėjau (prisirašiau) doh.gif  doh.gif  doh.gif  kerėpla, nė nepastebėjau, kad stovi už nugaros doh.gif Šiaip niekad neskaitydavo, ką aš rašau, nors ir šalia makaluodavos, o dabar užmatė žodelį "vyrai" doh.gif  ir perskaitė doh.gif ........įsižeidė, kad viešai čia jį aptarinėju  doh.gif ........nu ir teisingai, aš ir įsižeisčiau doh.gif  unsure.gif ........

Maniškis tai irgi "juodai" įsižeistų... Irgi "neskaito"...
Atsakyti