Tai vadinasi as gerai darau ir uz tai aciu laislai rekomendavusiai man sia knyga

Sveikos, nezinau, ar cia papuoliau, bet parekomendavo paklaust sociologijos studentu
ieskau zmogaus, galincio padet apdorot duomenis su spss. Tie, kas rimtai tuo uzsiima, praso uz bet koki apdorojima labai daug, o man ne tiek ten daug padaryt reikia, todel ieskau pigiau
Vilnius

sveikos mergaites,
gal kas padetu su recenzija ir su savipagalbos grupes programa
kaip rasyti? ir kas turite ka nors? rasyti i AZ

QUOTE(Prince @ 2009 12 09, 20:09)
sveikos mergaites,
kaip rasyti? ir kas turite ka nors? rasyti i AZ

Turėčiau tik užimtumo grupių struktūrą. Ir savipagalbos taip pat organizuojama tik tikslai ir uzdaviniai kiti keliami.
Viskas aisku, vadovausiuos ir as Kaffemaniene
aciu uz patarima

QUOTE(janneta @ 2009 12 15, 12:27)
sveikos mergytes
turiu prasymuka gal kas turite daugiau medziageles is socialinio darbo su deviantinemis asmenybemis,o gal kas pamenate testo klausimus?cia siauliu universitete,buciau labai dekinga 

Medžiagą visada rinkdavausi pati, nes Juodraitis taip veda paskaitą, kad kažko rišlaus užsirašyti nelabai išeina. O be to ir nepakanka. Buvo mums kontroliniai 3. Klausimai apie normas, jų skirtumus skirtingose socialinėse sistemose, paskui bausmių taikymas įvairiose šalyse ir skirtingais laikmečiais, paskui agresyvumo teorijos, agresyvumo mazinimo, dar savokos buvo, paskui autizmas, kiti sizoidiniai sutrikimai, savizudybes, kunisko dismorfizmo sindromas ir pan.

QUOTE(laisla @ 2009 12 15, 11:41)
Medžiagą visada rinkdavausi pati, nes Juodraitis taip veda paskaitą, kad kažko rišlaus užsirašyti nelabai išeina. O be to ir nepakanka. Buvo mums kontroliniai 3. Klausimai apie normas, jų skirtumus skirtingose socialinėse sistemose, paskui bausmių taikymas įvairiose šalyse ir skirtingais laikmečiais, paskui agresyvumo teorijos, agresyvumo mazinimo, dar savokos buvo, paskui autizmas, kiti sizoidiniai sutrikimai, savizudybes, kunisko dismorfizmo sindromas ir pan.
Sėkmės.

aciu labai,bandysiu mokintis

QUOTE(janneta @ 2009 12 15, 13:25)
aciu labai,bandysiu mokintis
mums Juodraiti pavadavo Poceviciene tai labai faina destytoja ir aiskiai ji medziaga isdeste bet kai krausciausi ar kazkur nukisau uzrasus ar paskolinau kam nei pati nezinau bet vienu zodziu nerandu ir gana 

Na nepavydėtina situacija tuomet... Aš daug ką mokiausi iš Žukauskienės knygos Kriminalinio elgesio psichologija, iš Juodraičio Asmenybės adaptacija: kintamųjų sąveika, paskui iš Specialiųjų poreikių vaikai. Tai pagrindinės knygos, kur visa informacija, na ir žinoma, internetas.

QUOTE(laisla @ 2009 12 15, 19:45)
Na nepavydėtina situacija tuomet... Aš daug ką mokiausi iš Žukauskienės knygos Kriminalinio elgesio psichologija, iš Juodraičio Asmenybės adaptacija: kintamųjų sąveika, paskui iš Specialiųjų poreikių vaikai. Tai pagrindinės knygos, kur visa informacija, na ir žinoma, internetas. 

aisku teks ir man pasidairyti sios literaturos