Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

nu ir temele turi blink.gif siaubas...

kaip sesija vissoms sekasi smile.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif gal kas is studijuojanciu su turite medziageles is vaiku teisiu apsaugos pas dest.Pekauska,atrodo teisingai parasiau pavarde ax.gif
Atsakyti
Kokios medžiagos reikia? Turiu visą sąsiuvinį su užrašais.
Atsakyti
Gal kam kada prireiks:

www.european-agency.org
www.eurydice.org
www.cec.sped.org
seriweb.com
specialed.about.com
www.teachernet.gov.uk/wholeschool/sen
www.education-world.com/special_ed
www.nasen.org.uk
www.workway.ie
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2010 01 13, 16:17)
Kokios medžiagos reikia? Turiu visą sąsiuvinį su užrašais.

tokios kad uztektu pasimokyti ir egza issilaikyti rolleyes.gif
Atsakyti
Tai sakau, kad turiu visą sąsiuvinį. Pasimokyti ir 10 gauti užteko.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2010 01 14, 21:25)
Tai sakau, kad turiu visą sąsiuvinį. Pasimokyti ir 10 gauti užteko.

ogo net 10 ax.gif bet va kaip ta sasiuvini reiktu pasiimt g.gif
Atsakyti
Geriau pasiimk G. Sakalausko "Vaiko teisių apsauga Lietuvoje", ten viskas tas pats parašyta. Ir reikia žinoti visas vaiko teises Lietuvoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2010 01 15, 21:04)
Geriau pasiimk G. Sakalausko "Vaiko teisių apsauga Lietuvoje", ten viskas tas pats parašyta. Ir reikia žinoti visas vaiko teises Lietuvoje. smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Darau ta savo darba ir galvoju, kad sikart tikriausiai perzengsiu visas savo galimybiu ribas ir vistiek nepadarysiu taip kaip buvo reikalauta, nei as tu moksliniu straipsniu ta tema radau, nei as rastos medziagos tinkamai isverst is anglu kalbos nemoku. Ar yra kam desciusi prof. I.Baranauskienė? Ar ji labai reikli idomu, kazkaip man negera daros pagalvojus apie atsikaityma fear.gif
Atsakyti
Sveikutės,
jungiuosi į jūsų kompanija (aišku jei priimsit ax.gif ), Esu taip pat SP studentė tongue.gif ir atėjau prašytis pagalbos 4u.gif, gal kas turit ir negaila būtų "Socialinis darbas su šeima" normalius konspektus, nes pas mus šis dalykas buvo išdėstytas labai padrikai, neaišku iš ko egzas bus. doh.gif Dar būtų malonu ,kad pasidalintumet apie Sabienės egzaminą (medžiagą), esam baisiai pasipiktine ja, .... bash.gif

p.s. Būčiau dėkinga. ŠU. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luga: 19 sausio 2010 - 09:18
QUOTE(luga @ 2010 01 19, 10:16)
Sveikutės,
jungiuosi į jūsų kompanija (aišku jei priimsit  ax.gif ), Esu taip pat  SP studentė  tongue.gif  ir atėjau prašytis pagalbos  4u.gif, gal kas turit ir negaila būtų "Socialinis darbas su šeima" normalius  konspektus, nes pas mus šis dalykas buvo išdėstytas labai padrikai, neaišku iš ko egzas bus.  doh.gif  Dar būtų malonu ,kad pasidalintumet apie Sabienės egzaminą (medžiagą), esam baisiai pasipiktine ja, .... bash.gif
p.s. Būčiau dėkinga. ŠU. smile.gif

Labas,
čia Gerulaitis soc. darbą su šeimą dėstė? Jei taip tai jis viską skaidrėse pateikia ir pasakoja paskui, tai jei turi visas skaidres - nėra problemų, nes ten viskas parašyta. smile.gif O Sabienės aš nepažįstu, čia LPD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisla: 19 sausio 2010 - 13:16