Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

Ar kam teko bendrauti su "Animus mobilis" Kaune, Drobės gatvėj? Galima pasitikėti, ar nelabai? Galvoju kitą savaitę savo Astrą ten vežti, gal ras, dėl ko trūkčioja važiuodama.
Atsakyti
Parašysiu trumpai, galit ginčytis, tiesiog savo nuomonę...Žinodamos tuos kelis vertimo sakinius, tačiau daugiau jokio supratimo, nebūsite lygiavertės pašnekovės su netgi žaliu meistru...Žinių reikia turėti daugiau, kad nebūtų taip, jog nuo vieno paprasto klausimo nebeturėsite ką bepridurti, juk nekartosi vieno ir to paties kaip užsikirtus...Retai, manau dabar yra galimybė, kad pakeis daugiau, negu reikia iš tiesų...O ar tiesą sako vienas meistras, galima patikrinti pas kitą...Kol atrasite tikrai patikimą žmogų...
Atsakyti
Jezus doh.gif Nu atrodo, kad būčiau kažkokią nesamonę padariusi doh.gif
Norėjo žmonės ir išvertėm, negi tai kažkas blogo žinoti kažkiek daugiau?
Teisingai sako kai kurie - nedaryk gero nes vistiek bus blogai...
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 03 01, 20:09)
Jezus doh.gif  Nu atrodo, kad būčiau kažkokią nesamonę padariusi doh.gif
Norėjo žmonės ir išvertėm, negi tai kažkas blogo žinoti kažkiek daugiau?
Teisingai sako kai kurie - nedaryk gero nes vistiek bus blogai...

sorry, nesakiau, kad vertimas - nesąmonė, ar blogai padarėte. O paskutinį sakinį taikote tik man, nes visi labai džiaugėsi ...Atsiprašau, bet nematau reikalo stresuoti...Tik paaiškinu "iš bobos" pusės, kaip viskas atrodys žinant tik daviklio reikšmę. O žinių niekada nebus per daug.
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 01, 12:35)
Parašysiu trumpai, galit ginčytis, tiesiog savo nuomonę...Žinodamos tuos kelis vertimo sakinius, tačiau daugiau jokio supratimo, nebūsite lygiavertės pašnekovės su netgi žaliu meistru...Žinių reikia turėti daugiau, kad nebūtų taip, jog nuo vieno paprasto klausimo nebeturėsite ką bepridurti, juk nekartosi vieno ir to paties kaip užsikirtus...Retai, manau dabar yra galimybė, kad pakeis daugiau, negu reikia iš tiesų...O ar tiesą sako vienas meistras, galima patikrinti pas kitą...Kol atrasite tikrai patikimą žmogų...

Nepasakyciau, kad ziniu reikia tureti daugiau uz meistrus. Svarbu moket pasneket ir niekur nereikes uzsiciklinus ta pati kartot smile.gif

Pasirode najos Opel Ampera nuotraukos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 03 01, 21:39)
Nepasakyciau, kad ziniu reikia tureti daugiau uz meistrus. Svarbu moket pasneket ir niekur nereikes uzsiciklinus ta pati kartot smile.gif

user posted image

aš ir nesakiau, kad žinių reikia turėti daugiau už meistrus, tada pats būtum meistras mirksiukas.gif Kalbėjau apie vertime pateiktą info, kuri tam ir pateikiama, kad perskaičius kreiptis į "opel"...Kiek suprantu tik denaxa turi pakankamą bagažą žinių, ir gali už save pastovėti servise,ar netgi padėti žaliam meistrui. Gal ko ir nežinau, gal jus visi pakankamai daug domitės ir mokate, tada kita šneka....

O opel Ampera - grooooožis....Nenusimato man ateityje turėti kokio grožio. Neseniai dar turėjau nuliovą corsą....Deja, nebeturiu...
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 02, 09:14)
O opel Ampera - grooooožis....Nenusimato man ateityje turėti kokio grožio. Neseniai dar turėjau nuliovą corsą....Deja, nebeturiu...

Aha, grozis smile.gif Gal po 10 metu ir galesiu tokia ipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 01, 12:35)
O ar tiesą sako vienas meistras, galima patikrinti pas kitą...Kol atrasite tikrai patikimą žmogų...

Nepradėsim lakstyt po visos Lietuvos servisus ir ieškot patikimo žmogaus-meistro smile.gif

QUOTE(Sky_diver @ 2009 03 01, 22:39)
user posted image

O koks grožis wub.gif
Atsakyti
Zenevoje vyksta auto paroda ir joje "gyvai" buvo pristatyta Opel Ampera. Tai dar vienas "zaliasis" automoliblis - varomas elektra. Pasigrozekim wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tuoj užsirausiu lotuliukas.gif bet noriu būti sąžininga ir atvira - man ta Opel Ampera baisi baisi doh.gif Iš galo dar nieko, bet jau priekis doh.gif Asociacija su nupenėtu pavėpusiu buldogu hihihi.gif Tikriausiai reiktų į tą mašiniuką pažiūrėt gyvai, nes nuotraukose man tikrai nea schmoll.gif Keistuolė aš, ar šiaip su skoniu susipykusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 03 03, 18:24)
Tuoj užsirausiu lotuliukas.gif  bet noriu būti sąžininga ir atvira - man ta Opel Ampera baisi baisi doh.gif  Iš galo dar nieko, bet jau priekis doh.gif  Asociacija su nupenėtu pavėpusiu buldogu hihihi.gif Tikriausiai reiktų į tą mašiniuką pažiūrėt gyvai, nes nuotraukose man tikrai nea schmoll.gif  Keistuolė aš, ar šiaip su skoniu susipykusi tongue.gif

As matyt irgi tokia pati drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 03 03, 13:00)
Nepradėsim lakstyt po visos Lietuvos servisus ir ieškot patikimo žmogaus-meistro smile.gif
O koks grožis wub.gif

užjaučiu dėl nekokios patirties su meistrais...Ką čia jau, ir pavadinimas "meistras" netinka, jei neranda, kas yra mašinai...Man bent jau šis galvos skausmas atkritęs, turiu sąžiningą, protingą ir visokį -ingą meistrą smile.gif

QUOTE(vovere74 @ 2009 03 03, 17:24)
Tuoj užsirausiu lotuliukas.gif  bet noriu būti sąžininga ir atvira - man ta Opel Ampera baisi baisi doh.gif  Iš galo dar nieko, bet jau priekis doh.gif  Asociacija su nupenėtu pavėpusiu buldogu hihihi.gif Tikriausiai reiktų į tą mašiniuką pažiūrėt gyvai, nes nuotraukose man tikrai nea schmoll.gif  Keistuolė aš, ar šiaip su skoniu susipykusi tongue.gif

na vkus i cviet tovarišč niet....Koks gali būti "užsirovimas", arba patinka, arba nea...Visų žmogų skoniai negali sutapt...
Atsakyti