Parašysiu trumpai, galit ginčytis, tiesiog savo nuomonę...Žinodamos tuos kelis vertimo sakinius, tačiau daugiau jokio supratimo, nebūsite lygiavertės pašnekovės su netgi žaliu meistru...Žinių reikia turėti daugiau, kad nebūtų taip, jog nuo vieno paprasto klausimo nebeturėsite ką bepridurti, juk nekartosi vieno ir to paties kaip užsikirtus...Retai, manau dabar yra galimybė, kad pakeis daugiau, negu reikia iš tiesų...O ar tiesą sako vienas meistras, galima patikrinti pas kitą...Kol atrasite tikrai patikimą žmogų...
Jezus
Nu atrodo, kad būčiau kažkokią nesamonę padariusi
Norėjo žmonės ir išvertėm, negi tai kažkas blogo žinoti kažkiek daugiau?
Teisingai sako kai kurie - nedaryk gero nes vistiek bus blogai...

QUOTE(vovere74 @ 2009 03 01, 20:09)
Jezus
Nu atrodo, kad būčiau kažkokią nesamonę padariusi

sorry, nesakiau, kad vertimas - nesąmonė, ar blogai padarėte. O paskutinį sakinį taikote tik man, nes visi labai džiaugėsi ...Atsiprašau, bet nematau reikalo stresuoti...Tik paaiškinu "iš bobos" pusės, kaip viskas atrodys žinant tik daviklio reikšmę. O žinių niekada nebus per daug.
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 01, 12:35)
Parašysiu trumpai, galit ginčytis, tiesiog savo nuomonę...Žinodamos tuos kelis vertimo sakinius, tačiau daugiau jokio supratimo, nebūsite lygiavertės pašnekovės su netgi žaliu meistru...Žinių reikia turėti daugiau, kad nebūtų taip, jog nuo vieno paprasto klausimo nebeturėsite ką bepridurti, juk nekartosi vieno ir to paties kaip užsikirtus...Retai, manau dabar yra galimybė, kad pakeis daugiau, negu reikia iš tiesų...O ar tiesą sako vienas meistras, galima patikrinti pas kitą...Kol atrasite tikrai patikimą žmogų...
Nepasakyciau, kad ziniu reikia tureti daugiau uz meistrus. Svarbu moket pasneket ir niekur nereikes uzsiciklinus ta pati kartot

Pasirode najos Opel Ampera nuotraukos

QUOTE(Sky_diver @ 2009 03 01, 21:39)
Nepasakyciau, kad ziniu reikia tureti daugiau uz meistrus. Svarbu moket pasneket ir niekur nereikes uzsiciklinus ta pati kartot

aš ir nesakiau, kad žinių reikia turėti daugiau už meistrus, tada pats būtum meistras

O opel Ampera - grooooožis....Nenusimato man ateityje turėti kokio grožio. Neseniai dar turėjau nuliovą corsą....Deja, nebeturiu...
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 02, 09:14)
O opel Ampera - grooooožis....Nenusimato man ateityje turėti kokio grožio. Neseniai dar turėjau nuliovą corsą....Deja, nebeturiu...
Aha, grozis

QUOTE(Susindoja @ 2009 03 01, 12:35)
O ar tiesą sako vienas meistras, galima patikrinti pas kitą...Kol atrasite tikrai patikimą žmogų...
Nepradėsim lakstyt po visos Lietuvos servisus ir ieškot patikimo žmogaus-meistro

QUOTE(Sky_diver @ 2009 03 01, 22:39)
O koks grožis

Zenevoje vyksta auto paroda ir joje "gyvai" buvo pristatyta Opel Ampera. Tai dar vienas "zaliasis" automoliblis - varomas elektra. Pasigrozekim

Tuoj užsirausiu
bet noriu būti sąžininga ir atvira - man ta Opel Ampera baisi baisi
Iš galo dar nieko, bet jau priekis
Asociacija su nupenėtu pavėpusiu buldogu
Tikriausiai reiktų į tą mašiniuką pažiūrėt gyvai, nes nuotraukose man tikrai nea
Keistuolė aš, ar šiaip su skoniu susipykusi

QUOTE(vovere74 @ 2009 03 03, 18:24)
Tuoj užsirausiu
Tikriausiai reiktų į tą mašiniuką pažiūrėt gyvai, nes nuotraukose man tikrai nea

As matyt irgi tokia pati

QUOTE(pelytė @ 2009 03 03, 13:00)
Nepradėsim lakstyt po visos Lietuvos servisus ir ieškot patikimo žmogaus-meistro
O koks grožis

O koks grožis

užjaučiu dėl nekokios patirties su meistrais...Ką čia jau, ir pavadinimas "meistras" netinka, jei neranda, kas yra mašinai...Man bent jau šis galvos skausmas atkritęs, turiu sąžiningą, protingą ir visokį -ingą meistrą

QUOTE(vovere74 @ 2009 03 03, 17:24)
Tuoj užsirausiu

na vkus i cviet tovarišč niet....Koks gali būti "užsirovimas", arba patinka, arba nea...Visų žmogų skoniai negali sutapt...