Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

QUOTE(vovere74 @ 2009 03 03, 18:24)
Tuoj užsirausiu lotuliukas.gif  bet noriu būti sąžininga ir atvira - man ta Opel Ampera baisi baisi doh.gif  Iš galo dar nieko, bet jau priekis doh.gif  Asociacija su nupenėtu pavėpusiu buldogu hihihi.gif Tikriausiai reiktų į tą mašiniuką pažiūrėt gyvai, nes nuotraukose man tikrai nea schmoll.gif  Keistuolė aš, ar šiaip su skoniu susipykusi tongue.gif

Taikliai pastebėta. Tiksliai į buldogą panaši. Man irgi šiaip sau, trūksta lengvumo.
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2009 03 03, 20:42)
Taikliai pastebėta. Tiksliai į buldogą panaši. Man irgi šiaip sau, trūksta lengvumo.

dabar normaliu masinu negamina smile.gif ... o jei gamina, dazniausiai buna arba kinieciu ismislas arba amerikonu benzo srebtuves biggrin.gif
Atsakyti
as irgi vairuoju opel vectra 2003 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Again @ 2009 03 07, 00:51)
as irgi vairuoju opel vectra 2003  4u.gif

Šaunu tuomet junkis prie mūsų wub.gif
Atsakyti
aciu,kad priimate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Again @ 2009 03 07, 19:15)
aciu,kad priimate 4u.gif

Visada prasom sunglasses2.gif
Atsakyti
sveikutes. norejau pasiteirauti, ar jus tiuninguojat savo masinukas???? as turiu opel corsa ir noriu tiuninginio buferio priekinio ax.gif gal zinot kur galima butu isigyti. orginalesni ne "modernos" serijinius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveta05 @ 2009 03 09, 21:14)
sveikutes. norejau pasiteirauti, ar  jus tiuninguojat savo masinukas???? as turiu opel corsa ir noriu tiuninginio buferio priekinio  ax.gif  gal zinot kur galima butu isigyti. orginalesni ne "modernos" serijinius  schmoll.gif

nematau kuriame mieste sedi:)... siaip galbut patarciau jei gyveni kaune, nulekt i aleksoto turgu:)... ten gi turi is lenku partemtu tu plasmasiu... o siaip jei jau nerastum nieko, galima internete bandyt ieskot.... dar kaip pasiulymas, galimas, tai surast meistreli, kuris uzsiima zaidimais su stiklo pluostu... aisku paskutinis variantas butu brangiausias... siaip manau truguje galetum rast kazko... jie ten jei reikia ir katalogus kiek zinau turi tiem dalykam.... tik aisku gausi ne savo masinos spalvos buferi o juoda turbut ar dar kokios spalvos... tai reiketu primest ir tai, kad po to perdazymas kainuos smile.gif

Tikiuos padejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2009 03 10, 13:30)
nematau kuriame mieste sedi:)... siaip galbut patarciau jei gyveni kaune, nulekt i aleksoto turgu:)... ten gi turi is lenku partemtu tu plasmasiu... o siaip jei jau nerastum nieko, galima internete bandyt ieskot.... dar kaip pasiulymas, galimas, tai surast meistreli, kuris uzsiima zaidimais su stiklo pluostu... aisku paskutinis variantas butu brangiausias... siaip manau truguje galetum rast kazko... jie ten jei reikia ir katalogus kiek zinau turi tiem dalykam.... tik aisku gausi ne savo masinos spalvos buferi o juoda turbut ar dar kokios spalvos... tai reiketu primest ir tai, kad po to perdazymas kainuos smile.gif

Tikiuos padejau smile.gif

nu as kaip tik galvojau apie tuos meistrelius ax.gif kad kaip tik masiniukui butu drinks_cheers.gif kaune geru zinai gal???siaip miestas ne esme. masina yra - galima nuvaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveta05 @ 2009 03 10, 13:32)
nu as kaip tik galvojau apie tuos meistrelius  ax.gif  kad kaip tik masiniukui butu  drinks_cheers.gif  kaune geru zinai gal???siaip miestas ne esme. masina yra - galima nuvaziuot biggrin.gif

gaila, deja nepazystu:(

siaip pabandyt galima ieskot jau grynai ten kur tvarko kebulus ir panasiai... tai ten kartais gali uzsiraut ant gero meistro ...

sekmes paieskose smile.gif
Atsakyti
Labas antiamperininkai biggrin.gif 4u.gif
tema trečiam lape doh.gif kas čia dabar??? smile.gif
aš tai amperininkė, super mašinytė, labai vertinu formas formytes smile.gif
dar į temą, o jau Tigra kokia baisi, viešpats, plauti reikia, bet ranka nekyla, kai tokie orai. O jūsų ar murzos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 15 kovo 2009 - 18:23
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 15, 18:22)
Labas antiamperininkai biggrin.gif  4u.gif
tema trečiam lape doh.gif kas čia dabar??? smile.gif
aš tai amperininkė, super mašinytė, labai vertinu formas formytes smile.gif
dar į temą, o jau Tigra kokia baisi, viešpats, plauti reikia, bet ranka nekyla, kai tokie orai. O jūsų ar murzos?

Na, manoji Astra tai nuo šiandien dvigubai pašvarėjo - MB nusivežė į darbą aptvarkyt, tuo pačiu ir nuplovė smile.gif . Parvažiavo visas švytėdamas: sutvarkė šlangelę galinio lango plovimui (pagaliau), dar kažką po kapotu dėl ko, užsioksidavusio, normaliai nebesikrovė akumas (viešpatėliau, kad prisiminčiau tuos pavadinimus, daba tik džiaugiuos, kad dar žinau, kaip tie daiktai atrodo lotuliukas.gif ), anteną nulaužtą į sveiką pakeitė (nerealiai jam už tai dėkinga, bo laukiau šio momento jau metus laiko lotuliukas.gif ), išsiurbė vidų ir nuplovė išorę thumbup.gif Labiausiai gyrėsi tai nuplovimu, o aš tik gyriau jį ir bijojau net žiūrėt. Nu, kad ta ,,švara" karts nenusivilčiau lotuliukas.gif (ne pirmas kartas - nudžiūvusi po MB numaudymo pomurziniu vandeniu karts ana atrodo blogiau nei neprausta doh.gif lotuliukas.gif ).
Bet tai smukmena irnesakyk.gif Svarbu, kad akumo nebereiks kas porą dienų namo tampyt ir krauti thumbup.gif
Atsakyti